Dodaj do ulubionych

KTO BYL NA VOO VOO W ...

IP: 213.199.201.* 03.03.04, 20:26
proszę o wpisu ludzi, którzy byli na koncertach voovoo w Lublinie a dokladniej:

1.w pażdzierniku 2002 w "5 elemencie" ( koncert organizowany przez Ambasade Wielkiej Brytwanii; grało również raz dwa trzy)

2.w maju 2003 -dokładnie to 18- na KULu w ramach juwenalii; Aula Jana Pawła II; wystawiano również spektakl "Muzyka ze słowami";

3.w styczniu 2004 -dokładnie 22- w Hadesie;

jesli ktos był prosze o wpisy i wrażenia;

pozdrawiam wszystkich VOOVOOmaniakówsmilecieszmy sie i miejmy nadzieje, ze muzycy VOOVOO 14 marca dadza koncert życia...

YOGun
Obserwuj wątek
    • Gość: sforazmor Re: KTO BYL NA VOO VOO W ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 13:03
      Witam.
      Widzisz, niestety ja bywam na koncertach VooVoo, ale na północy Polski.
      Ubolewam ogromnie, że przepada mi tyle pięknych dżwięków na południu...ale coż
      nie zawsze można być wszędzie.Odpisałam Ci, bo nie mogłam się powstrzymać-
      wyczuwam bardzo entuzjastyczne-emocjonalne podejście..."miło jak może być miło
      gdy ktoś czuwa nad nami..."
      a i 14.03 będę w Trójce smile

pozdrowionka
    • Gość: sforazmor ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 13:12
      a koncerty na północy, a i w Wielkopolsce swoją zdrogą cudne...szczęscie tych
      którzy żyją w czasach, kiedy VooVoo koncertuje.Nie wyobrażam sobie tego
      inaczej.Narka.A czy poza Lublinem gdzieś "pomykasz" na koncerty??
      • Gość: YOG Re: ... IP: 213.199.201.* 06.03.04, 18:07
        dzieki za odpowiedzsmile niestety nie mam zbyt wielu mozliwosci na jazde po Polsce tylko w celach koncertowych (rozumiesz-sprawy zawodowe); a dokładniej to do tej pory nie miałem; juz za kilka dni zaczynam nowa prace i mam nadzieje ze bede mial wiecej czasu na wypady koncertowesmile) jak narazie planuje wybrac sie na Voo Voo do Krakowa ( Kraków-dawna stolica polaków!); wiem ze beda tam grali ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy; to w sumie niedaleko mnie bo mieszkam w swietokrzyskim wiec jedna droga czy do Lublina czy do Krakowa; zaglądam jednak czesciej do Lublina gdyz tam studiuje na UMCSie psychologie taka jedna fajna co to mi lubi mowic mile slowkasmile, wiec przy okazji zagladam tez do niej; myslalem rowniez o koncercie w Trojce ale nie moge sie dodzwonic o biletsad

a jesli chodzi o atmosfere na koncertach Voo Voo... nawet nie wiem jak ja opisac;cos pieknego niezapomnianego i poprostu odjazdowego; Oni sa poprostu ludzmi! nie zachowują sie jak gwiazdy, poprostu racza nas tym co sami lubią i co robia najlepiej; ech... szkoda gadacsmile
        pozdrawiam YOGun
        • Gość: sforazmor Re: ... IP: *.nowogard.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 13:04
          " miło jak może być miło gdy ktoś czuwa nad nami..." ja jeszcze studiuję, więc
          mogę sobie "pomykać" to tu na koncercik to tam.Moje ulubione to zdecydowanie
          Poznań i Trójmiasto.Do Trójki trzeba dzwonić-może się uda, życzę powodzonka i
          pozdrowionka
    • wojtek_kosynier W latach 90., w przeciagu 2-3 lat, byłem chyba na 08.03.04, 09:30
      sześciu koncertach Voo Voo. Trzy w Suwałkach (w PTTK-u), dwa w Olecku (na
      Przystankach Olecko) i raz w Gołdapii (Przystanek Gołdap). A mogłem być jeszcze
      w Augustowie (grali tam co najmniej dwa razy). Do Lublina parę razy się
      wybierałem - bracia studiują(owali) - ale w końcu nie trafiłem na Voo Voo. Może
      w tym roku sie uda?
      • cze67 Re: W latach 90., w przeciagu 2-3 lat, by3em chyb 08.03.04, 17:23
        To w PTTK sa jeszcze koncerty?
        • wojtek_kosynier Niestety, nie i to już dawno (od 9 - 10 lat). 09.03.04, 11:54
          Przecież napisałem, że miało to miejsce w latach 90. VooVoo wystąpiło w PTTK-u
          bodajże 5 i 6 grudnia 1993 roku i w styczniu (a może w lutym) 1994. Z poważaniem
    • Gość: grzmotołom troche z innej beczki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 09:47
      ponoc ma ukazac sie plyta koncertowa z tegorocznej trasy smile
      • Gość: Monika Re: troche z innej beczki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 11:31
        > ponoc ma ukazac sie plyta koncertowa z tegorocznej trasy smile

Mam nadzieję, że będzie to koncert "całą gębą", a nie akustyczny.
        Na koncerty Voo Voo chodzę od 1992 roku - parę miesięcy temu stuknął 20.smile))
        Nie znający się na rzeczy znajomi żartują sobie ze mnie "o rany, ile razy można
        słuchać tego samego". Rzecz w tym, że na żadnym z tych koncertów ani jedna
        piosenka nie brzmiała identycznie - i za to ich lubię!!!!
        • Gość: sforazmor Re: troche z innej beczki... IP: *.net-arena.pl 10.03.04, 15:53
          Jeśli chodzi o koncert to ze mną i moimi znajomymi jest tak samo...

" Nie znający się na rzeczy znajomi żartują sobie ze mnie "o rany, ile razy
          można
          >
          > słuchać tego samego". Rzecz w tym, że na żadnym z tych koncertów ani jedna
          > piosenka nie brzmiała identycznie - i za to ich lubię!!!!"-
          Nie wiem czy to da sie przełożyć na język w jakim się ludzie porozumiewają-mam
          na myśli koncerty i to co się na nich dziejesmile))
          Git przeczytać , że ktoś ma tak samo smile))
          A może wybierasz się do Trójki w niedzielę??
          Ja już sie nie mogę doczekać...
          pozdrowionka

• Gość: Monika Re: troche z innej beczki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 18:45
            > A może wybierasz się do Trójki w niedzielę??
            > Ja już sie nie mogę doczekać...

Niestety niesad(((
            Nie mieszkam już w W-wie, więc siłą rzeczy moja obecność na kocertach Voo Voo
            się ograniczysad(( Jeszcze w ubiegłym roku "kursowałam" pomiędzy stolicą a
            Toruniem - teraz zoastał mi już tylko ten ostatnismile))
            Zazdroszczę wszystkim, którzy będą się bawić w niedzielę - mam nadzieję, że
            opiszecie wrażenia!!!!
            Pozdrawiam Cię serdecznie!
            M
            • Gość: sforazmor Re: troche z innej beczki... IP: *.pap.edu.pl 17.03.04, 14:41
              Też nie mieszkam w W-wie, ale warto było przejechać ponad 400km., jak się jeszcze studiuje, to trzeba wykorzystać każdą chwilę...
              Koncert cudny.Teraz wielkie oczekiwanie na płytę...
              Pozdrowionka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka