Dodaj do ulubionych

Lali Puna -"Faking the Books"

08.03.04, 15:57
Ile to nam kazali czekac na nowa płytą? 3 lata?! Ale warto było. "Faking the
Books" to krótka ale niezwykle treściwa płyta. Bardziej "ostra" od "Scary
World Theory" i o dziwo te "mocniejsze" utwory są najlepszymi na tej płycie.
Płytę "Neon Golden" Notwist mogę w końcu odłozyć na tą bardziej zakurzoną
półkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: spirulina Re: Lali Puna -"Faking the Books" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 23:33
      tiaaa, no właśnie, wszystko się zgadza, tyle, że ja tego notwista chyba jednak
      nie odstawię bo ciągle jest on mniam;-P
      BTW - koncepcja duetu Trebeljahr z Acherem to bardzo miła koncepcja wink)
      Mogliby tak kiedyś w tym kierunku pociągnąć...
    • Gość: uhm Re: Lali Puna -"Faking the Books" IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 09.03.04, 11:26
      Zgadzam sie, plyta jest bardzo smakowita. Najwieksze wrazenie robia na mnie
      rytmy - proste, ale porywajace. No i melodie - ten krotki albumik zostawia
      daleko w tyle nie tylko Notwist (ktory wydaje mi sie mocno przereklamowany),
      jak i poprzednie swietne plyty lali puny
      • Gość: jack9 Re: Lali Puna -"Faking the Books" IP: 80.51.237.* 09.03.04, 13:21
        Wkoncu płyta Lali Puny ktorej mogę wysłuchac od początku do konca - lepsza od
        Tridecoder i od Scary...
        • jazzkam Re: Lali Puna -"Faking the Books" 09.03.04, 13:38
          pochwalę wink się swoją niewiedzą: jaki jest związek miedzy Notwist a Lali Puna?

a plytka owszem owszem, fajna.
          • Gość: jack9 Re: Lali Puna -"Faking the Books" IP: *.stansat.pl 09.03.04, 14:20
            jazzkam napisał:

> pochwalę wink się swoją niewiedzą: jaki jest związek miedzy Notwist a Lali Puna?
            >

Mają wspólnego członka...wink
            • miecio4 Re: Lali Puna -"Faking the Books" 09.03.04, 14:47
              Gość portalu: jack9 napisał(a):

> Mają wspólnego członka

A żeby bardziej sprecyzować to trzeba napisać że mają tego samego członka.
              • Gość: szelak Re: Lali Puna -"Faking the Books" IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.03.04, 20:32
                a propos Notwist, nie sądzisz Mieciu, że Shrink jast lepszym albumem od Neon
                Golden?
                • aislinn Re: Lali Puna -"Faking the Books" 09.03.04, 20:48
                  Ja co prawda nie jestem Mieciem wink ale tak sądzę. To znaczy uważam Shrink za
                  lepszy od Neon Golden, z jakimś fajniejszym klimatem...i chyba nawet kiedyś tu
                  o tym pisałam....
                  • miecio4 Re: Lali Puna -"Faking the Books" 09.03.04, 22:46
                    Ja tam wolę "Neon Golden" bo ma więcej melodii, ale i tak najpiękniejsze w tym
                    całym gatunku tzw. electro-popu jest płyta Styrofoam "I'm What's There to Show
                    That Something's..." oraz nieśmiertelny "Silur" Tarwatera.
                    • Gość: szelak Re: Lali Puna -"Faking the Books" IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.03.04, 22:31
                      tak więc pogodził nas tarwater, silur to zaiste genialna płyta

a słyszeliście laub?
                      • Gość: Nemrod Re: Lali Puna -"Faking the Books" IP: *.intelline.pl / *.intelline.pl 11.03.04, 09:55
                        Gość portalu: szelak napisał(a):

> tak więc pogodził nas tarwater, silur to zaiste genialna płyta

Ja się dołączamsmile

A jeśli chodzi o Laub, to radzę zainteresować się solowym projektem wokalistki -
                        AGF.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka