Gość: Mistrz IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 18.03.04, 21:55 Nie wiem czy to tylko literówka, ale powinno być "Just Like Honey" , a nie "Just Like Home".Zresztą świetny kawałek The Jesus & Mary Chain.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: john peel Re: Lost In Translation IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 10:39 literówka? Pewnie to pierwsze spotkanie pana Iwickiego z szacownym zespołem Jesus and Mary Chain...to się chłop pomylił... zresztą czy to nie wszystko jedno? naród i tak woli stachurskiego...też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice_age Re: Lost In Translation IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 27.07.04, 16:22 ten john peel? mowi pan po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Planet_Of_Sound Re: Lost In Translation IP: *.debacom.pl 21.03.04, 23:12 Doskonałe uzupełnienie samego w sobie doskonałego filmu. Faktycznie pojawił się błąd w tytule "Just like honey"<nie home> The Jesus and Mary Chain, jakkolwiek jednak Panu Iwickiemu wybaczam Ale na przyszłość prosze uważać!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MWMP Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:58 jaką piosenkę śpiewała Charlotte na karaoke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzagluwka Re: Lost In Translation IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 27.07.04, 16:31 Większego gówna niż Lost In Translation nie widziałem od bardzo dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_ina1 Re: Lost In Translation 28.07.04, 13:22 OK, kazdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi... A ja natomiast mam problem z nabyciem CD ze sciezka dzwiekowa - nie ma w Emipku, w Trafficu rowniez, w interetowym Merlinie tez brak... A wszystko przez to, ze chcialam przyoszczedzic swego czasu w Berlinie, gdzie i tak wydalam majatek na muzyke... Pomozecie poszukac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzagluwka Re: Lost In Translation IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 28.07.04, 15:39 Jeśli jeszcze nie znalazłaś, to proszę bardzo. tu www.vivid.pl/php/plyta_my.php3?l_p=&id_a=&l=&la=&pp=1&kategoria=katalog&nr=13072986 i tu www.stereo.pl/tytul.php?idt=175707 Odpowiedz Link Zgłoś
karol_ina1 Re: Lost In Translation 28.07.04, 15:42 Dzieki za pomoc, moze jestem zbyt leniwa w szperaniu w Internecie. Wydaje mi sie rowniez, ze sa dwie wersje soundtracku - druga chyba bardziej rozbudowana, myle sie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caps Re: Lost In Translation IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.04, 13:23 Trochę szkoda, że na soundtracku zabrakło Peaches, której kawałek tak fajnie zabrzmiał w scenie w klubie gogo.. No i to nieszczęsne "Just like home"... "Just like HONEY" jest jednym z najbardziej znanych kawałków Jesus and Mary Chain Odpowiedz Link Zgłoś