vipunia 19.03.04, 19:52 Hmm widzę, że to będzie jakieś IDOLowe Opole ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Opolskie "Premiery" wybrane IP: *.core.lanet.net.pl 20.03.04, 00:38 Debiutantami są teraz na emeryci i idolowcy tylko Odpowiedz Link Zgłoś
dawid-fen Re: Opolskie "Premiery" wybrane 22.03.04, 02:52 "no nie ma co ponownie jestem zaskoczony O - pol- skini premierami same nowe twarze - szok" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagma Re: Opolskie "Premiery" wybrane IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 20:37 No i dobra i mowcie co chcecie ale slyszalam juz kilka kawalkow na Premiery i jest super. Sistars sa fajne Kashmir - swietne Hania stach - srednio ale moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Opolskie "Premiery" wybrane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 20:42 Boze! Kashmir - córka Kozidrakowej?! No chyb ażartujesz...Boże, masakra, gorzej sie wydziera od mamusi :] Jej krew, sper, mamy Beate na kolejne 30 lat :] Flinta - porazka na maksa, stacza się dziewczyna coraz bardziej..... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Koshmar 25.04.04, 22:34 Zajebista córka zajebistej Beaty jest do posłuchania/ściągnięcia tu: (może nie tyle córka, co piosenka w jej wykonaniu) www.kashmir.pl/audio/nie_jestem_dla_ciebie.mp3 Może jestem głuchy, ale wielkich różnic między Kashmirem a Bajmem nie słyszę. A tak na marginesie: w Polsce jest już kilka zespołów o nazwie Kashmir. Niektóre nawet wydały płyty. Trochę bez sensu to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagma Re: Kashmir IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 23:26 A mi sie podoba. A do Bajmu bym tego nie porownywala - slychac wg mnie tutaj duzaa roznice. Piosenka jest swietna. Inne Kashmiry Vulture mnie nie obchadza niech sobie graja i nie wydaja plyt to juz ich zmartwienie, Ci sa swietni. Odpowiedz Link Zgłoś
czabik2 Re: Koshmar 27.04.04, 22:24 > A tak na marginesie: w Polsce jest już kilka zespołów o nazwie Kashmir. > Niektóre nawet wydały płyty. Trochę bez sensu to wszystko... Zgadza się. Kashmir jest np. w Bydgoszczy, chyba też i w Poznaniu. No i za granicą - bodajże w Danii czołowa kapela to Kashmir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josef Re: A jednak Kashmir IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 10:20 Tylko, ze Czabik jestesmy w Polsce i gucio mnie obchodzi jakis dunski zespol. Ty slyszales ta muzyke z Dani? Przeciez to jakis szit - podrobka i to kiepawa brytyjskich kapel. No nie podobalo mi sie. Co do polskich Kaszmiruffff - Trudno - kto wie - moze tamtym tez sie uda - wtedy bedzie sie przynajmniej cos dzialo. Ale watpie w to. I znowu pytanie - slyszeliscie te kaszmiry o ktorych mowicie? Tam tez spiewaja panienki tylko, ze to co graja, spiewaja i jak graja i spiewaja - to wlasnie jest koszmar. Przeciez wyja jak by je wlasnie krzyzowano a muzyka jest brzydka i kolesie nie potrafia grac. Tyle z mojej strony. Mi sie Kashmir Warszawski podoba. Mimo, ze to corka Kozidrakowej tam spiewa to jednak nie zapominajmy, ze reszta zespolu nie koniecznie jest powiazana ze znanymi nazwiskami - a slychac, ze naprawde potrafia grac. Ja czekam na wiecej i mam nadzieje, ze faktycznie pokaza jesze cos ciekawszego. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Kaszmiry 28.04.04, 15:04 Słyszałem jeszcze jeden z Kashmirów, bo po prostu wlazłem na stronę i odsłuchałem mp3. W przypadku obu (tzn i tego z Kozidrakówną) jest to dość przeciętny, kasiokowalski pop rock, który może nie przeszkadza, ale zapomina się go zaraz po wysłuchaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Opolskie "Premiery" wybrane 28.04.04, 12:09 Nowe twarze pojawiają się w koncercie Debiuty, a w tym artykule jest mowa o Premierach, więc o co pretensje? Odpowiedz Link Zgłoś