Gość: ja ;) IP: *.squid.pl / 80.51.236.* 26.03.04, 20:18 Halo dzień dobry Szukam takiej piosenki ( starej ) co szlyszałem ją kiedyś w radiu mniej wiencej coś takiego ona jest ang. ale napisze tak jak słychać : "sowawer anna (lalalalalalala ) sowawer anna is sowawer ............ PomóżcIe mI dz. z góry !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: limakcaput Re: SzukAm IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.03.04, 23:06 Może to Spearhead "Positive" albo "Sometimes" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: SzukAm IP: *.chello.pl 27.03.04, 06:16 > "sowawer anna (lalalalalalala ) sowawer anna is sowawer ............ > PomóżcIe mI dz. z góry !! czy to disco polo? bo podobno niektorzy smieja sie tylko z tego gatunku muzyki... o ja p..., co myslicie o tym, jakobym mogla zejsc z tego swiata... juz dluzej nie wytrzymam na tym ziemskim padole... najpierw KFy, a teraz to... i jeszcze rozesmiac sie nie wolno, bo obraze autorke... idac tym tropem - co to za utwor: "lalalalala lalalala lalala la lala, rimember, lalala la la, rimember" pozdrawiam i musze sie przyznac.. mam zjeb... poczucie humoru to prawda, ale w tej chwili leze prawie na ziemi za smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: SzukAm IP: *.chello.pl 27.03.04, 06:26 a na trumne niech rzuca kilka gozdzikow... i niech puszcza utwor KFow... rozmarzylam sie... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś