Gość: aga IP: *.krak.gazeta.pl 27.04.01, 15:32 Poszukuję 2 biletów na koncert Knopflera w Kongresowej 10.06 2001 agnieszka.sroda-kubica@krakow.agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angella Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.ger.univ.szczecin.pl 22.05.01, 15:35 Zapomnij,kobieto.Bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.decatur.ssi-pci.net 01.06.01, 07:57 To az takim zainteresowaniem sie cieszy? Ja sam ubolewalem, ze wracam do Polski... 11. czerwca. Jak ktos jedzie na koncert to niech koniecznie opowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszk Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.krak.gazeta.pl 01.06.01, 16:55 No chya nie dziwne, skoro taki dinozaur pierwszy raz w Polsce. Ja bardzo chcialabym uslyczeć go na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.decatur.ssi-pci.net 01.06.01, 20:45 Gość portalu: Agnieszk napisał(a): > No chya nie dziwne, skoro taki dinozaur pierwszy raz w Polsce. Ja bardzo chcial > abym uslyczeć go na > żywo. a bo ja wiem czy dinozaur? przeciez malo kto slyszal knopflera solo, choc kazdy zna dire straits a szkoda... knopfler solo to prawie to samo co dire straits ciekawe kiedy nastepnym razem bedzie w polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Mark Knopfler - koncert IP: 141.20.6.* 02.06.01, 11:37 TO prosze napisac do kochanej "Gazety Wyborczej". Moze ona zalatwi Pani bilety. Michnik ma wszedzie swoich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Mark Knopfler - koncert IP: 212.106.5.* 12.06.01, 10:03 Drugi raz. Byl w warszawskiej Lokomotywie jakies 3 m-ce temu. Ale dostac sie na tamten koncert to bylby kolejny cud swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejo Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.pkobp.pl 24.08.01, 16:04 Knopflera i Dire Straits słucham jakieś 15 lat, jak to możliwe że bilety można było kupić tylko w Warszawie ,dzwoniłem prawie do wszystkich MPIKÓW, biletów kupić nie można było miesiąc przed koncertem, i co za bałwan zorganizował koncert w kongresowerj zamiast na stadionie czy w spodku!!! Czy koncert Knopflera był zorganizowany tylko dla Elit ? Odpowiedz Link Zgłoś