Dodaj do ulubionych

"Lost in Translation" - sciezka

IP: 217.153.34.* 05.04.04, 10:23
Mam pytanie, czy ktos moze slyszal sciezke z filmu "Miedzy slowami",
slyszalam ze jest bardzo dobra. Pytalam w sklepach muzycznych ale nie wiadomo
kiedy moglaby sie pojawic na polkach a premiera byla juz jakis czas temu. Z
gory dziekuje za informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: oliwka Re: "Lost in Translation" - sciezka IP: *.rektorat.amwaw.edu.pl 05.04.04, 10:52
      no wlasnie, swietny film i swietna muzyka, tez chetnie dowiedzialabym sie kiedy
      to bedzie do zdobycia???
      • Gość: Naia Re: "Lost in Translation" - sciezka IP: 217.153.34.* 05.04.04, 10:56
        Co prawda widzialam oferte kupna w internecie, ale cena kosmiczna a poza tym
        wolalabym najpierw ja przesluchac albo przynajmniej czyjas recenzje uslyszec. A
        film pierwsza klasa.
        • Gość: Naia Re: "Lost in Translation" - sciezka IP: 217.153.34.* 06.04.04, 14:52
          Mam pytanie, czy ktos moze slyszal sciezke z filmu "Miedzy slowami",
          slyszalam ze jest bardzo dobra. Pytalam w sklepach muzycznych ale nie wiadomo
          kiedy moglaby sie pojawic na polkach a premiera byla juz jakis czas temu. Z
          gory dziekuje za informacje
          • Gość: lyy slyszalam IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 06.04.04, 18:31
            mam te sciezke- i polecam- swietne air, swietny squarepusher i boski ukryty
            otwor smile naprawde mi sie podoba- chociaz przyznam ze nie wywalilam na nia kasy-
            po prostu sciagnelam...
            pozdrawiam
            lyy
            • Gość: kosiak Re: slyszalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 19:41
              Plyta jest do nabycia od 3 tygodni. A w jakich to sklepach pytalas jesli wolno
              spytac? I gdzie w inecie jest kosmiczna cena? Bo tu chyba nie....:
              www.rockserwis.pl/ProductPresentationForm.php?Val=lost%20in%20translation&NA=Name&SellerCategory=12&x=28&y=9&ProductID=43690
            • ilhan Re: slyszalam 06.04.04, 19:46
              Nie mam tej ścieżki, ale skoro zawiera jeden z najlepszych utworów Jesus and Mary Chain, jeden z najlepszych utworów Air, a w całości maczał palce Kevin Shields, no to nie mam pytań.
              Największym zaskoczeniem w trakcie projekcji filmu był dla mnie kawałek zespołu Phoenix "Too Young". Jakieś 2 lata temu wyciągnąłem z kosza singla z tym utworem, zupełnie w ciemno. No i tu mnie dopadł smile
    • bohemista Re: "Lost in Translation" - sciezka 06.04.04, 21:04
      Świetna ścieżka dźwiękowa do równie dobrego filmu. Szkoda tylko, że nie ma na
      niej zapisu utworów, które Murray i Johansson śpiewali na karaoke ("Brass in
      pocket" - Pretenders i "More than this" - Bryan Ferry) wink
      • Gość: rolek Re: "Lost in Translation" - sciezka IP: 62.29.137.* 07.04.04, 08:55
        More Than This w wykonaniu B. Murray'a jest (z tego co mi wiadomo) ukryty za
        ostatnim utworem.
        • Gość: Naia Re: "Lost in Translation" - sciezka IP: 217.153.34.* 07.04.04, 09:20
          Dziekuje bardzo za wszystkie informacje. Zwlaszcza adres stronki gdzie mozna ja
          nabyc mi sie przyda. Ja ja znalazlam tylko na Vivid.pl za 64 zl. Wczesniej
          pytalam w Trafic i Empiku i nie bylo. Nie wiecie w ktorym sklepie poza netem
          mozna ja nabyc? Pozdrawiam
          • Gość: kosiak Re: "Lost in Translation" - sciezka IP: *.autocom.pl 07.04.04, 23:06
            W Media Marktach powinna byc...
            • Gość: Naia Re: "Lost in Translation" - sciezka IP: 217.153.34.* 08.04.04, 08:31
              Dzieki za info i Milego dniasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka