patrycja85g 09.04.04, 19:01 Pseudogotykowa kolejna szmirka czy prawdziwe objawienie? Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture ani jedno, ani drugie 09.04.04, 19:10 To po prostu taka reklama: "W naszych koszulach nocnych możesz nawet biegać po lesie". Za kower Kate Bush powinno się ich wysłać do kamieniołomów, ale o tym już pisaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: ani jedno, ani drugie IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 13:53 "wyslac do kamieniolomow"?? szlag mnie trafia jak czytam takie komentarze (zapewne jakiegos niedojrzalego podnieconego malolata). a co oni ci (albo kate bush) takiego zrobili?? wyslalbys do kamieniolomow wszystkich muzykow ktorzy zrobili covery? no to powodzenia! ja wysylam do kamieniolomu ciebie za twoja plyutkosc Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ani jedno, ani drugie 28.04.04, 14:57 Gość portalu: zzz napisał(a): > "wyslac do kamieniolomow"?? szlag mnie trafia jak czytam takie komentarze > (zapewne jakiegos niedojrzalego podnieconego malolata). a co oni ci (albo kate > bush) takiego zrobili?? wyslalbys do kamieniolomow wszystkich muzykow ktorzy > zrobili covery? no to powodzenia! ja wysylam do kamieniolomu ciebie za twoja > plyutkosc Lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
lostdog Re: Within Temptation 28.04.04, 17:55 klymenystra napisała: > karetka na sygnale i 2 chwyty a w tej karetce deeeeeeeeeemoooooonyyyy... ---------------------------------------------- actionnetwork.org/campaign/hungerstrike Odpowiedz Link Zgłoś
aviendhaa Re: Within Temptation 29.04.04, 18:45 A mi sie nawet podoba. Choć gdy pierwszy raz usłyszałam, zaskoczyło mnie takie połączenie. Z czasem bardzo polubiłam... Odpowiedz Link Zgłoś