Dodaj do ulubionych

koncert Rogera Watersa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 09:24
Jedziemy na koncert 19 kwietnia, wyjazd z Olsztyna. Chętnie zabierzemy do auta trzy osoby, powrót przewidujemy następnego dnia.Koszty zmniejszą się wink
Obserwuj wątek
    • remek1984 Re: koncert Rogera Watersa 03.03.11, 15:08
      Na www.go4that.eu napisali, że są dwa koncerty Rogera Watersa w Łodzi, a gdzieś słyszałem, że jeden
      • aka10 Re: koncert Rogera Watersa 05.03.11, 22:40
        www.outsidethewall.net/rogerwaters2006.html
      • wilczekl Re: koncert Rogera Watersa 08.03.11, 12:50
        Z tego co słyszałem to są dwa, bo było bardzo dużo chętnych. Ja kupowałem bilety w przedsprzedaży i był już mały wybór, więc może beda dwa
    • Gość: Przezorny Re: koncert Rogera Watersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 13:05
      Nie dajcie się nabrać.
    • Gość: e. Re: koncert Rogera Watersa IP: *.dynamic.mm.pl 09.03.11, 21:16
      Koncerty są dwa, to pewne. Eventim.pl zakończył sprzedaż biletów na oba w lipcu u.r. Szukam towarzyszy podróży na drugi dzień po to, by zmniejszyć koszty...
    • Gość: Piotrek B Re: koncert Rogera Watersa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.11, 22:15
      Hey, a ktoś może jedzie z Olsztyna na 18.04? I jeżeli ktoś może ma wolne miejsce, to z chęcia dorzuce się do kosztów paliwa etc. I prosiłbym o kontakt smile
      603417004
      Plus, jeżeli ktoś słyszał o jakimś wyjeździe na ten dzień z Olsztyna nie wiem akutokar, czy cos, to też byłoby mi niezmiernie miło jakby ktoś dał mi znać. smile Obecnie przeszukuje internet, ale cienko z tymi wyjazdami
      • Gość: e. Re: koncert Rogera Watersa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 08:24
        My jedziemy 19.04. jak znasz kogoś, kto potrzebuje wtedy transportu, to daj znać wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka