Gość: marny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 10:06 Pomóżcie piosence KSU- Za mgłą wejść na listę Trójki, bo od 2 tygodni utwór znajduje się na miejscu 31 i brakuje paru głosów... www.radio.com.pl/trojka/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czabik2 Re: KSU 01.05.04, 12:35 O tak!!!!! Super utwór, sam głosuję, niech będzie wysooooko !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marny Re: KSU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 20:55 Pomożecie?! KSU rules! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture pomożemy! 03.05.04, 21:00 Nie wiem czy to coś da, ale zagłosowałem, i na kilka innych też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marny Re: pomożemy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 22:13 Dzięki za wsparcie. KSU było na 25 miejscu. Na pochybel Kayah i innym wypierdkom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrew_eldtrich Re: KSU 09.05.04, 22:26 KSU mogloby pokusic sie w koncu o nowa plyte, bo ostatnia nagrali chyba z 10 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ej wcale nie 09.05.04, 22:33 andrew_eldtrich napisał: > KSU mogloby pokusic sie w koncu o nowa plyte, bo ostatnia nagrali chyba z 10 > lat temu... Ostatnia płyta KSU ma datę 2002... to dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew_eldtrich Re: KSU 10.05.04, 18:27 Zwracam honor, przeoczylem wydanie plyty "Ludzie bez twarzy" z 2002 r. Mialem wrazenie, ze od czasu "Moich Bieszczad" kapela wydawala tylko plyty koncertowe i plyte akustyczna. a w ogole polecam strone: www.ksu.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: KSU 10.05.04, 18:31 A ja tak w ogóle polecam płytę "Ludzie bez twarzy". To typowe, stare, dobre KSU bez obciachu i w świetnych kompozycjach. Kupiłem ten album niedawno (bo jakoś nie zdawałem sobie sprawy z jego istnienia i bratnia dusza skierowała mnie do Empiku, gdzie leżał obok remasterowanego "Pod prąd") i bardzo mi się spodobał. Dlatego maniacko głosuję na utwór KSU na Trójce, do czego i innych namawiam. Szkoda, by nowe dokonania zespołu przeszły niezauważone, podczas gdy to, co w Trójce jest wyżej, często budzi we mnie agresję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: KSU IP: *.sulzer.com 11.05.04, 15:01 za to Twoj idol moglby juz cos wydac bo Sisters ostatni studyjny album to w 1990 roku wydali, to jzu chyab najstarsi górale o tym zapomnieli, ale ja pamietam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
andrew_eldtrich Re: KSU 11.05.04, 20:07 Gość portalu: Lolo napisał(a): > za to Twoj idol moglby juz cos wydac bo Sisters ostatni studyjny album to w > 1990 roku wydali, to jzu chyab najstarsi górale o tym zapomnieli, ale ja > pamietam i czekam Fajnie, ze jeszcze ktos pamieta. Siostrzyczki maja na bakier z wytwornia. Andrew zapewnia, ze material ma gotowy i nawet mozna go na koncertach uslyszec, coz... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: KSU 11.05.04, 21:45 vulture napisał: > > Dobra, nie chrzanić głupot, na KSU głosować!!! > > Rozkaz! (idziemy ze spiewem Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: KSU 11.05.04, 22:02 nefil napisał: > Rozkaz! (idziemy ze spiewem A sztandar powieeeewa nasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maRny Re: KSU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 22:40 KSU pnie się do góry! W tym tygodniu na 23 miejscu. Tak 3mać! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Teledysk "Chodnikowy latawiec" 15.05.04, 12:13 unixlab.iis.pwsz.elblag.pl/~iis2118/ksu/multimedia/ksu_chodnikowy_latawiec.avi Można sobie z oficjalnej stronki podebrać klip z ostatniej płyty. Jajca po prostu, ale fajnie się ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture up + kilka słów komentarza 23.05.04, 14:58 Nie będę pomagał fokom na Forum Muzyka. Będę pomagał zespołowi KSU, na którego utwór głosuję na Liście Trójki, do czego i innych namawiam. Wiem, że wiedziony pomocną misją powinienem założyć teraz wątek "Głosujcie na KSU, bo Siczka nie ma na wódkę" na wszystkich forach, ale akurat muszę wyjść. Pozdrawiam. P.S. A piosenka KSU trzyma się. I oby tak dalej, i oby wyżej. Pięć oczek w górę w ostatnim notowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: up + kilka słów komentarza 24.05.04, 09:59 "Głosujcie na KSU, bo Siczka nie > ma na wódkę" na co jak na co, ale na wodke to siczka zawsze znajdzie)) pozdr. tb Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: up + kilka słów komentarza 24.05.04, 16:37 moore_ash napisał: > na co jak na co, ale na wodke to siczka zawsze znajdzie)) > Też prawda, ale zagłosować zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś