Dodaj do ulubionych

Cała prawda o Linkin Park - ROTFL

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:34
Jeżeli ktoś jeszcze nie wierzy że wszystkie piosenki Linkin Park są
identyczne, to sprawdźcie sobie ten utwór - są to 2 piosenki nałożone na
siebie... Uwaga można spaść ze stołka..smile smile

www.ugcs.caltech.edu/~paymer/mer/all_linkin_park_songs_sound_exactly_the_same.mp3
Obserwuj wątek
    • peternurek1 ROTFL 03.05.04, 00:33
      prawie spadłem
      • rasta_peace_maker Re: ROTFL 03.05.04, 00:39
        No i w koncu wyszla na jaw ich wczesna fascynacja kwintetem NKOTB, at last!!!
        • sisterka1 Re: ROTFL 03.05.04, 00:43
          Ale nie tylko, zapominasz o duzych inspiracjach czeskimi orkiestrami ludowymi z
          Trutnova, nie mozna tez nie zauwazyc tych nalecialosci z muzyki bawarskiej,
          zreszta muzycy ostatnio jodluja na nowych piosenkach, wiem bo moj brat ich
          kocha, a ja sie z nich smieje bo lubie rap.
          • rasta_peace_maker Re: ROTFL 03.05.04, 00:52
            Byl tez kiedys(a moze nadal jest) taki chwiloZESPOL co sie tytulowal Safri Duo,
            mieli oni jedna wspolna cech z LP, a mianowicie tez sie fajnie gibali przy
            instrumentahc,na ktorych rzekomo grali z magnetofonu, ktory stal za scena.
            • kropek.kropek Re: ROTFL 03.05.04, 00:55
              pierwsze slysze o tym zespole, istanial taki wogole?nie sciemniasz
    • Gość: cpt_freak Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 00:56
      z metalika tez tak ponoc jes smile
      • rasta_peace_maker Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL 03.05.04, 00:56
        Gość portalu: cpt_freak napisał(a):

> z metalika tez tak ponoc jes smile

ale oficjalnie to plotki, i nie mow tego przy dlugowlosych skorzanych panach,
        bo oni kochaja ten bojsbend
        • Gość: cpt_freak Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 00:58
          > ale oficjalnie to plotki, i nie mow tego przy dlugowlosych skorzanych panach,
          > bo oni kochaja ten bojsbend
          zawsze mnie matka przed tymi szatanistami przestrzegala i dzieki jej za to!
      • peternurek1 Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL 03.05.04, 00:57
        tak jest z najnowszą płytą
    • ruda-kotka Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL 03.05.04, 10:45
      Dla mnie to zadna nowosc.
    • Gość: piecyk gazowy Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL IP: *.visp.energis.pl 03.05.04, 11:36
      Mocno naciągane. Gram amatorsko na gitarze. Jest wiele różniących się od siebie
      piosenek opartych w całości bądź we fragmentach na IDENTYCZNYCH akordach. To
      nie jest nic nadzwyczajnego.
      • ihopeyouwilllikeme Zostawcie Metallike w spokoju ! 03.05.04, 18:31
        A LP jak najbardziej sucks.
    • jonah7 Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL 09.05.04, 12:57
      Nie rozumiem jak można się jarać taką słabizną jak LP. Taki boysband z
      przeżywającym frajerem przy mikrofonie. Za dwa lata się skończą.
    • Gość: karolina Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:07
      gowno prawda!!!! a co autor tego listu woli sluchac disco polo!! linkini sa
      najlepsi pod sloncem i wara mi do nich karolcai
      • Gość: tegosław Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 17:18
        karolcia jestem z tobą, oni sie nie znają
      • las_manequinas Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL 26.05.04, 17:20
        nowe wcielenie marzenki?
      • asia.majka Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL 26.05.04, 19:53
        Gość portalu: karolina napisał(a):

> gowno prawda!!!! a co autor tego listu woli sluchac disco polo!! linkini sa
        > najlepsi pod sloncem i wara mi do nich karolcai

caly ten niumetal to jest jedno wielkie gowno. za dwa lata? predzej. za dwa
        lata nikt o nich nie bedzie pamietal. przeciez to jest niumetalo- polo i tyle.
        podobaja sie 13-16letnim dziewczynkom, ktore pierwszy raz w zyciu uslyszaly
        kawalek z gitara i sie podniecaja, kupujac na drugi dzien pieszczochy i chwalac
        sie, jakiej to one rockowej muzyki nie sluchaja. precz z dzieciarnia! juz po
        dobranocce! jestem zwykle bardziej tolerancyjna, ale glupoty i gowniarstwa w
        takiej odslonie nie zniose. tylko nie nazywajcie tego muzyka!
        • pendragon_pl Re: Cała prawda o Linkin Park - ROTFL 26.05.04, 23:43
          asia.majka napisała:

> Gość portalu: karolina napisał(a):
          >
          > > gowno prawda!!!! a co autor tego listu woli sluchac disco polo!! linkini s
          > a
          > > najlepsi pod sloncem i wara mi do nich karolcai
          >
          > caly ten niumetal to jest jedno wielkie gowno. za dwa lata? predzej. za dwa
          > lata nikt o nich nie bedzie pamietal. przeciez to jest niumetalo- polo i tyle.
          > podobaja sie 13-16letnim dziewczynkom, ktore pierwszy raz w zyciu uslyszaly
          > kawalek z gitara i sie podniecaja, kupujac na drugi dzien pieszczochy i chwalac
          >
          > sie, jakiej to one rockowej muzyki nie sluchaja. precz z dzieciarnia! juz po
          > dobranocce! jestem zwykle bardziej tolerancyjna, ale glupoty i gowniarstwa w
          > takiej odslonie nie zniose. tylko nie nazywajcie tego muzyka!

Nic dodać, nic ująć Szanowne Panie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka