foxy21 19.05.04, 10:29 Znakomity perkusista, znany rowniez ze wspolpracy z Coltran'em i S.Rollins'em. Zagral min. na plytach "Ole" i "A Love Supreme" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gkompert Re: wczoraj zmarl Elvin Jones:(( 19.05.04, 11:36 [`][`][`][`] pokój jego duszy......... Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: wczoraj zmarl Elvin Jones:(( 19.05.04, 11:50 Wielki muzyk, gra timeingowa rozwinieta do granic... Odchodza starzy mistrzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: baky pytanie priv 19.05.04, 14:08 Jestes zawodowo zwiazany z muzyka, czy po prostu pasja i wielka znajomosc tematu? ciekawa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
frank4 Sorry, że za Bakiego 19.05.04, 14:50 foxy21 napisała: > Jestes zawodowo zwiazany z muzyka, > czy po prostu pasja i wielka znajomosc tematu? > ciekawa jestem Jest doskonałym muzykiem! Zaręczam! Powiedziałbym więcej, ale nie chcę kadzić... Napewno sam odpisze, ale z wrodzonej skromności nie bedzie się chwlić :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Sorry, że za Bakiego 19.05.04, 16:09 Tak czulam) Baky pochwal sie, albo napisz na priva, frank Ty pewnie tez 'maczasz palce' w muzyce? Ja tylko slucham i poznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Sorry, że za Bakiego 20.05.04, 12:24 Maczanie paluchow, a pozniej ich oblizywanie to takie amerykanskie, fe... Ale zdarza sie , ze maczamy co innego w czym innym. Na tym koniec, z szacunku dla Elvina. Odpowiedz Link Zgłoś
frank4 Re: Sorry, że za Bakiego 21.05.04, 13:07 baky napisał: > Ale zdarza sie , ze maczamy co innego w czym innym. Tak, tak... Oczywiście. Maczamy, hihi... Biszkopty w słomkowej herbacie z sześcioma łyżeczkami cukru... Oj Baky, Baky... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: wczoraj zmarl Elvin Jones:(( 22.05.04, 19:52 (( Bardzo Go lubilam z Coltrane. Nie wiem z kim jeszcze gral ale to co zrobil z Trane bylo doskonale. Zapale swieczke sluchajac Go. k. Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: jan.kran 25.05.04, 10:44 Polecam, z ostatniego okresu "Live in Europe" (ENJA), a z lat siedemdziesiatych "The Main Force" i "Time Capsule". Odpowiedz Link Zgłoś