Gość: cailin Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 10.06.04, 14:36 kylie love at first sight i come into my world klasa! (wybaczcie) Odpowiedz Link Zgłoś
siostraihope Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 10.06.04, 17:44 hhhmmm....co tu dużo mówić, mam słabość do muzyki filmowej z lat 60 i 80. Coś w stylu muzyki z "Dirty Dancing"(wprost ją uwielbiam), czy filmu "Gorączka sobotniej nocy" Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 11.06.04, 17:51 sprobuj muzyke z footloose..geeenialna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi-kazz Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) IP: *.crowley.pl 11.06.04, 14:50 przyznaje się: lubię kilka kawałków paktofoniki. sam nie wiem dlaczego, bo HH to dla mnie grafomania pierwszej wody i ogólnie wywołuje stany zażenowania. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 11.06.04, 16:46 ok, ja też się przyznam... justin timberlake - 'cry me a river' kelis - 'trick me' sam sex w tych piosenkach... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 21.06.04, 17:19 libertine napisał: > kelis - 'trick me' Podpisuję się )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarachtek Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.06.04, 15:44 Mam plyte J.Lo - te ostatnia i musze przyznac, ze zdarza mi sie po nia siegac, choc na co dzien slucham zupelnie innej muzy Odpowiedz Link Zgłoś
yatzeq3 Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 18.06.04, 13:30 Ja autentycznie lubie "beztroskie zamiatanie" Yngwie Malmsteena, co niektórzy uznają za obciach a ja absolutnie się tego nie wstydzę. Chociaż powalają mnie jego teksty ("i am a viking", "the moon is bright in the voodoo night") i zachowania sceniczne, to muzykę tworzy naprawdę znośną Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 19.06.04, 06:18 toxic britnejówny mnie bierze i (wybaczcie) jak mam okazje to nadstawiam ucho na Pink bo nie mam longpleja. raz przesluchalem jakiejs jej plyty na sluchawkach w robocie jakies dziewcze z biurka obok koniecznie mnie chcalo uszczesliwic i milo sie rozczarowalem. no już.. /tak sie zastanawialem ostatnio nad tym, ze b. spears czy wymienieni timberlake i kelis nadspodziewanie wpadaja w ucho ale wnet palnąłem sie w czoło konstatując ze to wszystko nuty the neptunes przeca/ Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 19.06.04, 08:00 ..i jeszcze: swego czasu uwielbiałem numer Nelly Furtado bodaj gdzie spiewała cos o radiu Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 19.06.04, 13:28 ja sie tam furtado zupelnie nie wstydze. a "folklore' to bardzo dobra plyta - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalia Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) IP: 195.205.16.* 19.06.04, 15:39 no mnie bierze whitney houston ale takie tam dawne kawalki, a teraz z grubej ruru od dzicinstwa mi zostal sentyment do michaela jacksona(przepraszam!!!).jak slysze w radio blue zawszwe sluhcam , a nie wiedzialam ze timberlake to obciach.... a tak w ogole to ja slucham zupelnie innej muzyki a czasmai po prostu cos takiego w czlowieku ,jakas taka lezka w oku sie zakreci jak sie czegos slucha i sie rozczulam!!!!! nic nie poradze na to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yatzeq3 Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 20.06.04, 13:40 >od dzicinstwa mi zostal sentyment do michaela jacksona(przepraszam!!!). Ja autentycznie uwielbiam "Billie Jean" (ten teledysk jest po prostu nieziemski... kto wymyślił ten świecący chodnik??? sama piosenka też niezła) i "Smooth Criminal". I nic na to nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 20.06.04, 20:46 no dla mnie z kolei Dżekson nie jest kichą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalia Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) IP: *.petrus.com.pl 22.06.04, 16:11 no dla mnie tez nie do konca i nie zawsze, ale moi znajomi by sie przezegnali )))))))))) a jeszcze mi sie przypomnialo ze jest pare piosenek boltona ktore mnie rozbrajaja i nic na to nie poradze....chyba nie wspominalam o nim poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockfanka Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:50 Swietej pamieci Andrzej Zaucha. Bezsprzecznie wielki glos, showman, samorodny talent. A ze ponagrywal rozne Alibaby i Baw sie lalkami i pare innych potworków do dzis katowanych na dansingach...slucham sobie tego z najwieksza przyjemnoscia jaka moze sprawic takie obciachowe granie A z nowosci, to mi jakis czas temu strasznie sie wkrecil do glowy hit takiej jednej laski, "Superstar". Jakas Jamelie czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 27.06.04, 13:41 z tych najbardziej ostatnich, to: dobrze mi sie rano wstaje przy "This love" Maroon 5 i "Parles mois" (nie wiem czyje), podryguję przy "What's your number" Cypress Hill a ostatnio nawet usmiałam się do łez przy piosence - polskiej, hiphopolowej, w której wszystko sie rymowało z "ajla" Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 27.06.04, 13:52 z tych bardzo ostatnich zawsze zatrzymuje teledysk kylie - ten czekoladowy. ale glownie ze wzgledu na estetyzm i stylizacje a la isadora duncan.. ladne to jest i piosenka sama w sobie nei przeszkadza w ogoladaniu zapomnialam jeszcze o mojej milosci do wloskiego pop-rocka glownie irene grandi, nek, massimo di cataldo... nic na to nie poradze - to sa takie wakacyjne numery i zupelnie inaczej je klasyfikuje niz normalna, codzienna muzyke Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 27.06.04, 14:04 dziewczyna_mickiewicza napisała: > z tych bardzo ostatnich > zawsze zatrzymuje teledysk kylie - ten czekoladowy. ale glownie ze wzgledu na > estetyzm i stylizacje a la isadora duncan.. ladne to jest i piosenka sama w > sobie nei przeszkadza w ogoladaniu kurcze, tyle się o tym ostatnio mówi, ze też bym obejrzała, a nie mogę się nigdzie natknąć - ale cóż, tak to jest z nieszczęśliwymi dziećmi żyjacymi bez mtv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Re: wiocha stulecia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 09:23 a ja kupiłem (z wyprzedaży wprawdzie) ostatnia płytę KAPITANA NEMO - no, kto mnie przebije?? )) Odpowiedz Link Zgłoś
yatzeq3 Re: wiocha stulecia 28.06.04, 09:58 No to ostro! Żeby cię przebić musiałbym chyba kupić coś z oferty: www.trytel.com/~skok/polskie/grupy/c/cwynar/cwynar.htmlROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
yatzeq3 Re: wiocha stulecia 28.06.04, 10:01 Nie, nie, tego ROTFL nie ma w adresie, jest www.trytel.com/~skok/polskie/grupy/c/cwynar/cwynar.html No! Odpowiedz Link Zgłoś
yatzeq3 Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 28.06.04, 10:07 A wczoraj widziałem na MTV Classic teledysk Davida Lee Rotha z Vaiem na gitarze... Matko Boska, co za kicz ))) po raz pierwszy zacząłem się troszkę wstydzić mojej sympatii dla Steve'a V. ale posłuchałem jego solowej płyty wydanej parę lat później i mi przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockfanka Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 15:06 Ech, te kochane lata 80te Rockowi herosi i ich piekne fryzury...ale przynajmniej niektorzy z nich umieli niezle grac. A niektorzy z niektorych nawet fenomenalnie. Swoja droga, co jest bardziej kiczowate, natapirowany pudel z nieodlaczna gitara czy np. Fredek Durst a wokol niego gole plasajace laski ? Nie pamietam co to byl za teledysk, ale jak go zobaczylam, stwierdzilam ze oto jest smierc nu-metalu. Odpowiedz Link Zgłoś
yatzeq3 Re: wasze wstydliwe grzeszki... ;) 28.06.04, 19:27 > Ech, te kochane lata 80te Rockowi herosi i ich piekne fryzury...ale > przynajmniej niektorzy z nich umieli niezle grac. A niektorzy z niektorych > nawet fenomenalnie. No właśnie... A "herosi" albo padli w boju (Van Halen) albo ustatkowali się (wspomniany Steve) No i zawsze zostaje jeszcze Yngwie )))któremu zmienia się tylko sylwetka, a temperament i gra ta sama )) Odpowiedz Link Zgłoś