big_wypas 12.06.04, 23:59 Jaka muza jest luzacka? Chodze na imprezki to sie wie ze zabawa przy roznej muzie jest. Ale trzeba sie wyluzowac zeby impra byla ok a przy jakiej muzie? No napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peternurek1 Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:13 najbardziej luzackie są przyśpiewki góralskie i zespół Mazowsze te bity, ten bałns, ale dają czadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
big_wypas Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:15 Cool man ale ja ich nie znam. To jakies nowe kapelki? Jak bity sa to wypas jest. Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:16 big_wypas napisał: > Jaka muza jest luzacka? Chodze na imprezki to sie wie ze zabawa przy roznej > muzie jest. Ale trzeba sie wyluzowac zeby impra byla ok a przy jakiej muzie? > No napiszcie. Ja nie napisze, takim tonem to mozesz rozkazywac swoim majtkom albo podwiazkom Odpowiedz Link Zgłoś
big_wypas Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:17 W majtkach to ty se luz wpusc, bo na razie to ty luzacki nie jestes. Zdejmij te stringi bo ci sie werzna w tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:18 big_wypas napisał: > W majtkach to ty se luz wpusc, bo na razie to ty luzacki nie jestes. Zdejmij te > > stringi bo ci sie werzna w tylek. Ja mam dla ciebie zadanie za 10zl. zesraj sie w stringi, jak ci sie uda to sie do mnie zglos Odpowiedz Link Zgłoś
big_wypas Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:19 Ja mam dla ciebie zadanie - znajdz mi luzacka muze. Wtedy ci oddam moje stringi ktorych niemam. Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:21 big_wypas napisał: > Ja mam dla ciebie zadanie - znajdz mi luzacka muze. Wtedy ci oddam moje stringi > > ktorych niemam. To okresl kryteria tej luzackiej muzy, bo nie wiem w czym szukac, zreszta ide spac bo pusty jestes jak proznia Odpowiedz Link Zgłoś
big_wypas Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:22 Luzacka muza to taka muza przy ktorej kazda impra sie kreci, cwieku. Nie czytales poczatku tego co pisalem? Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:24 big_wypas napisał: > Luzacka muza to taka muza przy ktorej kazda impra sie kreci, cwieku. Nie > czytales poczatku tego co pisalem? slaby jestes jak kutafon, bez wzwodu, ale ci odpowiem, bo mam szacunek dla ulomnych, luzacka muza to np Polomski, Gott, Trojanowska, Jarocka, Szczesniak, Happy End, Tina Turner, i soul Odpowiedz Link Zgłoś
big_wypas Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:26 Glupi jestes wez tu nie pisz wiecej bo wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:27 big_wypas napisał: > Glupi jestes wez tu nie pisz wiecej bo wstyd. a wlasnie ze bede pacanie bez nogi, i jak chcesz to mnie wyzywaj mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:30 big_wypas napisał: > Spadaj na drzewo. A ty na lajno, ty glupi fagasie, odpowiedzialem ci ty miernoto obrzygana, ty kanistrze zardzewialy Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:33 O widze ze zatkalo kakao!! slaby jestes nie masz oglady i jestes mieczakiem, za malo muzyki slyszales by byc porzadnym czlowiekiem, ja slyszalem ponad tysiac albumow, i caly czas odsluchuje nowe, a ty amatorem jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Reggae 13.06.04, 00:25 ale to jakąś dojrzałość muzyczną trzeba mieć , wiec nie na karzdą impre Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 00:26 romb_mantyk napisał: > ale to jakąś dojrzałość muzyczną trzeba mieć , wiec nie na karzdą impre Dojrzalos trza do reggae, ale nie muzyczna ale pewnego rodzaju rosliny. Reagge bez zieleni to tak jak bosman bez alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 00:32 sie nie zgodze jeżeli ktoś się nie umie wyluzować bez ziułek to współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 00:35 romb_mantyk napisał: > sie nie zgodze > jeżeli ktoś się nie umie wyluzować bez ziułek to współczuje Ja na mysli mialem zielone kaktusy, nieodlaczny atrybut reagge, a ty jakie ziola miales na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 00:37 romb_mantyk napisał: > oregano i tymianek a co ?? eeee to spoko, bo myslalem, ze jakis indianskie o dzialaniu halucynogennym, albo jakims takim Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 00:40 no wiesz co ??!!! jak możesz takie rzeczy pisać?? może jakies dzieci to czytają ?? więc lepiej nie pisz bo one cie uświadomią co teraz na rynku chodliwe Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 00:41 romb_mantyk napisał: > no wiesz co ??!!! > jak możesz takie rzeczy pisać?? > może jakies dzieci to czytają ?? > więc lepiej nie pisz bo one cie uświadomią co teraz na rynku chodliwe Za moich czasow chodliwe byly czaje, sie sypalo herbaty po brzegi, a potem pilo, nizlego kopa dawalo, albo borygo Odpowiedz Link Zgłoś
czabik2 Re: Reggae 13.06.04, 00:40 Powstał kolejny wątek, który do historii moze przejść Jak "Kocham 18L". Zaczęło się podobnie, trzeba podtrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 00:59 Nie. Co ty. Tam autor dłużej się trzymał. Ten już zwiał. Nie dziwie mu się zresztą. Panowi romb i haribo lubią jechać po bandzie. Czasem moim zdaniem przesadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:01 tutaj nie pojechałem ,grzecznie napisałem Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:03 romb_mantyk napisał: > tutaj nie pojechałem ,grzecznie napisałem E no jestesmy kasyfikowani w jednej druzynie, jeszcze tylko 9 i mozemy startowac w eliminacjach Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:04 napewno byli byśmy lepsi od naszej narodowej reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:05 romb_mantyk napisał: > napewno byli byśmy lepsi od naszej narodowej reprezentacji To sie wie, Humbak moze ty dolaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:12 Reprezentacji. No nie wiem. Wstydze się. Znajomi i te sprawy. Ale z drugiej strony... wyjazdy, pieniądze kobiety... Idę na to! Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:13 Gość portalu: Humbak napisał(a): > Reprezentacji. No nie wiem. Wstydze się. Znajomi i te sprawy. Ale z drugiej > strony... wyjazdy, pieniądze kobiety... Idę na to! No to spoko, jeszcze od czasu do czasu trza bedzie zrobic scieme z treningiem, na ktorym to pyknie sie po kilka browarkow, i bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:18 A gdzie będą obozy traningowe? Bo ja od dawna wrocławski Spiż odwiedzić chciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:20 Gość portalu: Humbak napisał(a): > A gdzie będą obozy traningowe? Bo ja od dawna wrocławski Spiż odwiedzić > chciałem. Moze byc, tylko bede musial podjechac kawalek, ale czego sie nie robi dla reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:23 Ja też mam kawałek, ale co tam. A jak trzeba będzie jachać na tournee powiedzmy na Trynidad i Tobago? Kto finansuje? Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:24 Gość portalu: Humbak napisał(a): > Ja też mam kawałek, ale co tam. A jak trzeba będzie jachać na tournee powiedzmy > > na Trynidad i Tobago? Kto finansuje? jak to kto?Forum muzyka,Spiż ma niezle piwo, ale ostatnio poziom lekko spadl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:33 A jak wypada ów wyrób w porównaniu z CK Browarem z Krakowa? Masz możliwość porównać? Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:25 reszta forumowiczów myśle że zapłaci byle byśmy się z tąd wynieśli Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:26 romb_mantyk napisał: > reszta forumowiczów myśle że zapłaci byle byśmy się z tąd wynieśli ja na razie ide spac, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:32 No wiesz co? Już uciekasz? Dezerterze! Reprezentacja jeszcze nawet nie powstała, a ty już ją opuszczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:37 W sumie... muszę wstać koo szóstej. Chyba też się dam uśpić. Do następnego przeczytania. Dobranoc panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:34 Myślisz, że nas yu nie lubią? Większość chyba teraz śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:35 mam nadzieje że dlatego że śpią jeszcze wpadne w kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:39 No nie martw się. Na pewno jest na Forum ktoś kto Cię nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:47 dzieki teraz mo ge iść spa spokojnie ciebie terz ktoś lubi ... cholera dla czego w soboty nie ma ballad jazzowych na jazz radiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:54 Bo są w inny dzień. Czwartek, czy coś? Nie pamiętam. Dziś faktycznie jakoś dziwnie grają, ale nie jest żle. Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:56 wiem ale szkoda , nawet założyłem normalny wątek i tak mnie pewnie objadą ... bo ortografji mnie w szkole nie nauczyli i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 02:04 Nawet cośkolwiek Ci tam wpisałem. Też specem nie jestem,ale... Spróbuj na shoutcast.com jakieś jazzowe radyjko znależć. Tylko dobre łącze jest potrzebne. Dobra. Błędy teraz powszechne osobiście wierzę, że jak poczytasz dość dużo, to się wyleczysz. Teeż rewelacyjny nie jestem. Ja udaję się w objęci Morfeusza. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś