Dodaj do ulubionych

Luzacka muza

12.06.04, 23:59
Jaka muza jest luzacka? Chodze na imprezki to sie wie ze zabawa przy roznej
muzie jest. Ale trzeba sie wyluzowac zeby impra byla ok a przy jakiej muzie?
No napiszcie.
Obserwuj wątek
    • peternurek1 Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:13
      najbardziej luzackie są przyśpiewki góralskie i zespół Mazowsze
      te bity, ten bałns, ale dają czadu !
      • big_wypas Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:15
        Cool man ale ja ich nie znam. To jakies nowe kapelki? Jak bity sa to wypas jest.
    • haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:16
      big_wypas napisał:

> Jaka muza jest luzacka? Chodze na imprezki to sie wie ze zabawa przy roznej
      > muzie jest. Ale trzeba sie wyluzowac zeby impra byla ok a przy jakiej muzie?
      > No napiszcie.
      Ja nie napisze, takim tonem to mozesz rozkazywac swoim majtkom albo podwiazkom
      • big_wypas Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:17
        W majtkach to ty se luz wpusc, bo na razie to ty luzacki nie jestes. Zdejmij te
        stringi bo ci sie werzna w tylek.
        • haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:18
          big_wypas napisał:

> W majtkach to ty se luz wpusc, bo na razie to ty luzacki nie jestes. Zdejmij
          te
          >
          > stringi bo ci sie werzna w tylek.
          Ja mam dla ciebie zadanie za 10zl. zesraj sie w stringi, jak ci sie uda to sie
          do mnie zglos
          • big_wypas Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:19
            Ja mam dla ciebie zadanie - znajdz mi luzacka muze. Wtedy ci oddam moje stringi
            ktorych niemam.
            • haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:21
              big_wypas napisał:

> Ja mam dla ciebie zadanie - znajdz mi luzacka muze. Wtedy ci oddam moje
              stringi
              >
              > ktorych niemam.
              To okresl kryteria tej luzackiej muzy, bo nie wiem w czym szukac, zreszta ide
              spac bo pusty jestes jak proznia
              • big_wypas Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:22
                Luzacka muza to taka muza przy ktorej kazda impra sie kreci, cwieku. Nie
                czytales poczatku tego co pisalem?
                • haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:24
                  big_wypas napisał:

> Luzacka muza to taka muza przy ktorej kazda impra sie kreci, cwieku. Nie
                  > czytales poczatku tego co pisalem?
                  slaby jestes jak kutafon, bez wzwodu, ale ci odpowiem, bo mam szacunek dla
                  ulomnych, luzacka muza to np Polomski, Gott, Trojanowska, Jarocka, Szczesniak,
                  Happy End, Tina Turner, i soul
                  • big_wypas Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:26
                    Glupi jestes wez tu nie pisz wiecej bo wstyd.
                    • haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:27
                      big_wypas napisał:

> Glupi jestes wez tu nie pisz wiecej bo wstyd.
                      a wlasnie ze bede pacanie bez nogi, i jak chcesz to mnie wyzywaj mi to nie
                      przeszkadza
                      • big_wypas Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:28
                        Spadaj na drzewo.
                        • haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:30
                          big_wypas napisał:

> Spadaj na drzewo.
                          A ty na lajno, ty glupi fagasie, odpowiedzialem ci ty miernoto obrzygana, ty
                          kanistrze zardzewialy
                          • haribo_goldbaren Re: Luzacka muza 13.06.04, 00:33
                            O widze ze zatkalo kakao!! slaby jestes nie masz oglady i jestes mieczakiem, za
                            malo muzyki slyszales by byc porzadnym czlowiekiem, ja slyszalem ponad tysiac
                            albumow, i caly czas odsluchuje nowe, a ty amatorem jestes.
                • romb_mantyk Reggae 13.06.04, 00:25
                  ale to jakąś dojrzałość muzyczną trzeba mieć , wiec nie na karzdą impre
                  • haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 00:26
                    romb_mantyk napisał:

> ale to jakąś dojrzałość muzyczną trzeba mieć , wiec nie na karzdą impre
                    Dojrzalos trza do reggae, ale nie muzyczna ale pewnego rodzaju rosliny. Reagge
                    bez zieleni to tak jak bosman bez alkoholu
                    • romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 00:32
                      sie nie zgodze
                      jeżeli ktoś się nie umie wyluzować bez ziułek to współczuje
                      • haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 00:35
                        romb_mantyk napisał:

> sie nie zgodze
                        > jeżeli ktoś się nie umie wyluzować bez ziułek to współczuje
                        Ja na mysli mialem zielone kaktusy, nieodlaczny atrybut reagge, a ty jakie
                        ziola miales na myslitongue_out
                        • romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 00:36
                          oregano i tymianek a co ??
                          • haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 00:37
                            romb_mantyk napisał:

> oregano i tymianek a co ??
                            eeee to spoko, bo myslalem, ze jakis indianskie o dzialaniu halucynogennym,
                            albo jakims takim
                            • romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 00:40
                              no wiesz co ??!!!
                              jak możesz takie rzeczy pisać??
                              może jakies dzieci to czytają ??
                              więc lepiej nie pisz bo one cie uświadomią co teraz na rynku chodliwe smile
                              • haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 00:41
                                romb_mantyk napisał:

> no wiesz co ??!!!
                                > jak możesz takie rzeczy pisać??
                                > może jakies dzieci to czytają ??
                                > więc lepiej nie pisz bo one cie uświadomią co teraz na rynku chodliwe smile
                                Za moich czasow chodliwe byly czaje, sie sypalo herbaty po brzegi, a potem
                                pilo, nizlego kopa dawalo, albo borygo
                          • czabik2 Re: Reggae 13.06.04, 00:40
                            Powstał kolejny wątek, który do historii moze przejśćbig_grin
                            Jak "Kocham 18L". Zaczęło się podobnie, trzeba podtrzymaćbig_grin
                            • Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 00:59
                              Nie. Co ty. Tam autor dłużej się trzymał. Ten już zwiał. Nie dziwie mu się
                              zresztą. Panowi romb i haribo lubią jechać po bandzie. Czasem moim zdaniem
                              przesadzają.
                              • romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:01
                                tutaj nie pojechałem ,grzecznie napisałem
                                • haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:03
                                  romb_mantyk napisał:

> tutaj nie pojechałem ,grzecznie napisałem
                                  E no jestesmy kasyfikowani w jednej druzynie, jeszcze tylko 9 i mozemy
                                  startowac w eliminacjach
                                  • romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:04
                                    napewno byli byśmy lepsi od naszej narodowej reprezentacji smile
                                    • haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:05
                                      romb_mantyk napisał:

> napewno byli byśmy lepsi od naszej narodowej reprezentacji smile
                                      To sie wie, Humbak moze ty dolaczysz?
                                      • Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:12
                                        Reprezentacji. No nie wiem. Wstydze się. Znajomi i te sprawy. Ale z drugiej
                                        strony... wyjazdy, pieniądze kobiety... Idę na to!
                                        • haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:13
                                          Gość portalu: Humbak napisał(a):

> Reprezentacji. No nie wiem. Wstydze się. Znajomi i te sprawy. Ale z drugiej
                                          > strony... wyjazdy, pieniądze kobiety... Idę na to!
                                          No to spoko, jeszcze od czasu do czasu trza bedzie zrobic scieme z treningiem,
                                          na ktorym to pyknie sie po kilka browarkow, i bedzie ok.
                                          • Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:18
                                            A gdzie będą obozy traningowe? Bo ja od dawna wrocławski Spiż odwiedzić
                                            chciałem.
                                            • haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:20

> A gdzie będą obozy traningowe? Bo ja od dawna wrocławski Spiż odwiedzić
                                              > chciałem.
                                              Moze byc, tylko bede musial podjechac kawalek, ale czego sie nie robi dla
                                              reprezentacji
                                              • Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:23
                                                Ja też mam kawałek, ale co tam. A jak trzeba będzie jachać na tournee powiedzmy
                                                na Trynidad i Tobago? Kto finansuje?
                                                • haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:24

> Ja też mam kawałek, ale co tam. A jak trzeba będzie jachać na tournee
                                                  powiedzmy
                                                  >
                                                  > na Trynidad i Tobago? Kto finansuje?
                                                  jak to kto?Forum muzykabig_grin,Spiż ma niezle piwo, ale ostatnio poziom lekko spadl
                                                  • Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:33
                                                    A jak wypada ów wyrób w porównaniu z CK Browarem z Krakowa? Masz możliwość
                                                    porównać?
                                                • romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:25
                                                  reszta forumowiczów myśle że zapłaci byle byśmy się z tąd wynieśli smile
                                                  • haribo_goldbaren Re: Reggae 13.06.04, 01:26
                                                    romb_mantyk napisał:

> reszta forumowiczów myśle że zapłaci byle byśmy się z tąd wynieśli smile
                                                    ja na razie ide spacsmile, pozdro
                                                  • Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:32
                                                    No wiesz co? Już uciekasz? Dezerterze! Reprezentacja jeszcze nawet nie
                                                    powstała, a ty już ją opuszczasz.
                                                  • Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:37
                                                    W sumie... muszę wstać koo szóstej. Chyba też się dam uśpić. Do następnego
                                                    przeczytania. Dobranoc panowie.
                                                  • Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:34
                                                    Myślisz, że nas yu nie lubią? Większość chyba teraz śpi?
                                                  • romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:35
                                                    mam nadzieje że dlatego że śpią jeszcze wpadne w kompleksy smile
                                                  • Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:39
                                                    No nie martw się. Na pewno jest na Forum ktoś kto Cię nie lubi.
                                                  • romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:47
                                                    dzieki teraz mo ge iść spa spokojnie smile
                                                    ciebie terz ktoś lubismile
                                                    ... cholera dla czego w soboty nie ma ballad jazzowych na jazz radiuuncertain
                                                  • Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 01:54
                                                    Bo są w inny dzień. Czwartek, czy coś? Nie pamiętam. Dziś faktycznie jakoś
                                                    dziwnie grają, ale nie jest żle.
                                                  • romb_mantyk Re: Reggae 13.06.04, 01:56
                                                    wiem ale szkoda , nawet założyłem normalny wątek smile
                                                    i tak mnie pewnie objadą ... bo ortografji mnie w szkole nie nauczyli i takie
                                                    tam smile
                                                  • Gość: Humbak Re: Reggae IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.06.04, 02:04
                                                    Nawet cośkolwiek Ci tam wpisałem. Też specem nie jestem,ale... Spróbuj na
                                                    shoutcast.com jakieś jazzowe radyjko znależć. Tylko dobre łącze jest potrzebne.
                                                    Dobra. Błędy teraz powszechne osobiście wierzę, że jak poczytasz dość dużo, to
                                                    się wyleczysz. Teeż rewelacyjny nie jestem.
                                                    Ja udaję się w objęci Morfeusza. Dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka