Gość: Qba IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 12.05.01, 15:15 Słucha ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patrycja Re: CLANNAD IP: 212.160.211.* 15.05.01, 15:53 Tak, tak, tak... wolę jednak jak śpiewają po angielsku niż irlandzku. Ciekawa jestem jaka jest solowa płyta Maire Brennan, jeszcze nie słuchałam ale zamierzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: CLANNAD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.01, 01:00 Co do płyty Maire Brennan jakiś czas temu była prezentowana dość obszernie w niezawodnej Trójce (oczywiście późną porą). Gorąco polecam, chociaż nie jestem ekspertem w tego rodzaju muzyce. Clannad kojarzy mi się niestety wyłącznie z płytą Legend, która zdaje się jest rzeczywiście legendarna. Ciekaw jestem, co do reszty albumów tej formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monimus Re: CLANNAD IP: *.pl 16.05.01, 15:49 Słyszałam tylko jedną płytę Legend,ale urzekła mnie tak mocno,że jest to dla mnie numer jeden.Uspokaja i przenosi w świat baśni i mgły nad moczarami.Miłe dla ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miętówka Re: CLANNAD IP: *.provider.pl 16.05.01, 17:52 Gość portalu: Qba napisał(a): > Słucha ktoś? Tak sie złożyło, że właśnie dzisiaj mi to pożyczono. Jak przesłucham dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @nitka Re: CLANNAD IP: 212.160.211.* 25.05.01, 14:16 dziś znowu rano zachwycałam się piosenką właśnie z płyty greatest hits, "in a lifetime" którą clannad śpiewa z Bono z U2, znam ją już od paru może parunastu lat ale ciągle ma w sobie coś świeżego... nie chodzi mi tu o głos Bono, ale o całe wrażenie jakie zostaje po wysłuchaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: CLANNAD IP: *.epikos.com 22.05.01, 23:36 Jest taka plyta "The best of Clannad" - zawiera rzeczywiscie swietny wybor. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CLANNAD IP: *.krak.gazeta.pl 29.05.01, 13:35 Ja bardzo lubię, mam wszystkie płyty i boleję, że Enya - siostra Maire Brenan jest bardziej popularna, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś