cze67 14.06.04, 12:11 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20715 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pagaj Re: Zapraszam na moje forum o muzyce IP: 193.0.236.* 14.06.04, 12:50 Czy to znaczy, że wyprowadzasz się z tego forum? I czy rzeczywiście tylko (nawet szeroko rozumiany) rock jest tematem Twojego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
augenthaler Re: Zapraszam na moje forum o muzyce 15.06.04, 11:32 W sumie szkoda. Wystarczyloby moze, zeby pare osob spotkalo sie gdzies razem na piwsku i wyjasnilo sobie pewne rzeczy. Albo moze nawet tu, na forum, moznaby bylo oglosic zawieszenie broni. Rozpierdzielacze forumowi znajda sie wszedzie, ale animozje miedzy stalymi forumowiczami objawiajace sie przy kazdej okazji sa chyba bezsensowne. Zreszta mniejsza z tym. Ja tu sie wpisuje tylko sporadycznie, ale po prostu szkoda mi tego forum. Moim zdaniem za jakis czas pojawia sie nowi fanatycy muzyki, ktorzy przyniosa ze soba nowe, ciekawe spostrzezenia i moze to forum sie wtedy odrodzi. Wraz z wymiana kadr, zmieni sie tez nieco atmosfera. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cham_i_prostak Re: Zapraszam na moje forum o muzyce 15.06.04, 13:18 Chlopczyk się obraził, więc wziął swoje zabawki i poszedł do innej piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
mmakowski Riffy jazz-rockowe 17.06.04, 16:13 Zapraszam do wątku na forum Cze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20715&w=13515495 Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: Riffy jazz-rockowe 17.06.04, 16:53 cos dla cze67... wybitne watki z FM... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=8174895&v=2&s=0 gdy ktos probuje kulturalnie... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=8159540&v=2&s=0 dla tych, ktorzy mowili, ze ja wszedzie widze vultura... vulture kiedys wszedzie widzial mnie... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=8171656&v=2&s=0 to juz wiemy kim jest psychopata, ktory rozpieprzal moje forum prywatne podpisujac sie jako cham i prostak... ale oczywiscie zawsze mozna powiedziec po raz kolejny, ze to ja tworze Teorie Spiskowa Dziejow... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=8156157&v=2&s=0 i znow teorai Spiskowa Dziejow, ale mozna powiedziec, ze to ja je tworze... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=8097036&v=2&s=0 czy to aby normalne??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=6719223&v=2&s=0 jak DYSTANS, DYSTANS zajmuje az 137 postow plus linki )) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=6688960&v=2&s=0 pojawia sie PER... niestety tez pisze z chello, wiec teoria spiskowa dziejow znow rusza... i pojawia sie kulturalny i zawsze mowiacy prawde cze67... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=8321298&v=2&s=0 tak fanie jest innym dojebac... nawet bez powodu... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=6647880&v=2&s=0 gdy ktos mowi o czyms czego nie zna... OD TEGO SIE ZACZELO... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Płyty z lat 70-tych... 26.06.04, 00:21 ...i kilka innych ciekawych dyskusji na tym forum. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20715 Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
fishtank Re: Zapraszam na moje forum o muzyce 18.06.04, 08:22 Nie wnikam w cala ta afera zwiazana z Nadzieja_Zalogowana, cze67, tajemnicznym vulturem, nie obchodzi mnie to tak samo jak nie obchodzi mnie kolejna edycja BigBrother. Przejzalem sobie jednak oba fora prywatne i wydaje mi sie, ze w tym nalezacym do cze67 wiecej rzeczowych dyskusji o muzyce, ktora nie polaga wylacznie na wypisywaniu listy zepsolow, ktore sie lubi. Pozdrawiam wszystkich i proponuje rozejsc sie do preferowanych for prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muse Re: Zapraszam na moje forum o muzyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:24 Fishtank, na forum nadzieii nie chodzi o to, żeby było o muzyce - tam się rozmawiam o filozofii, Izraelu, przeżyciach wewnętrznych, pisze się CV, przepisuje spis treści z Teraz rocka i wmawia wszystkim, że to "ulubione zespoły", itd. Z muzyką nadzieja ma tyle wspólnego, że chciała rozpieprzyć Forum Muzyka w portalu Gazeta.pl co ze smutkiem przyznaję, ale jej się udało. Skoro więc tak zawzięcie walczyła o kulturę i muzyczne wątki - czekamy z nadzieją (sic!) aż pokaże na co ją stać!! Z wiedzy o muzyce, rzecz jasna.... Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: Zapraszam na moje forum o muzyce 18.06.04, 13:50 Ach Baranki Kochane... Jakiez Wy jestescie niedoinformowane i znow glupoty pieprzycie... Fishtank - jakbys nie zauwazyl moje forum NIE MIALO BYC O MUZYCE... czytnij sobie wstep, ok misiu??? Podaj mi numer "TR", z ktorego spisalam nazwy zespolow, bo tak sie sklada, ze o wiekszosci w "TR" nic nigdy nie napisano, ale rozumiem, ze Misiu tego nie wiesz??? Jesli zas chodzi o to, na co mnie stac, to juz gdzies o tym pisalam i nie chce mi sie powtarzac przy kazdej okazji, gdy pojawi sie jakis kolejny frustrat??? To tyle Misiaczku ode mnie... I jeszcze na zakonczenie: dzieki, ze te fascynujace tresci wpisujesz w watku cze67 - robisz wedle mojego zalozenia )) Muse - nie wydaje mi sie bym rozpieprzyla forum muzyka... Przeczytaj sobie watek o zespole Sick Of It All i zastanow sie Kochany... wiem, ze to trudne, wiem, ze nie kazdy umie racjonalnie myslec, ale moze sie uda... Pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muse Re: Zapraszam na moje forum o muzyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 16:08 Ok, napisałaś co napisałaś, a ja mam tylko jedno pytanie i zadam je całkiem serio: po co? Po co to wszystko robisz? Skąd w Tobie tyle jadu, złośliwości, niechęci do ludzi? Obserwuję te przepychanki na forum od dłuższego czasu i nie mogę się nadziwić. Przedstawiasz siebie jako osobę posiadającą mnóstwo zainteresowań, pasji, ciekawą życia. To powiedz mi proszę kiedy masz na to wszystko czas skoro nieustannie siedzisz na FM i obrzucasz inwektywami osoby, które się z Tobą i Twoim światopoglądem nie zgadzają? Zresztą, to Twoja sprawa co robisz w wolnym czasie, ale jak ktoś kreujący się na kulturalną, światłą osobę może mieć w sobie taką zgniliznę? Domyślam się, że za góra dwie godziny obrzucisz mnie stertą "ynteligentnych" w Twoim przekonaniu argumentów przeciw moim słowom, ale ja proszę tylko o odpowiedź na jedno pytanie: po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muse Re: Zapraszam na moje forum o muzyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 16:11 I jeszcze jedno: nadzieja_zalogowana napisała: > Ach Baranki Kochane... Jakiez Wy jestescie niedoinformowane i znow glupoty > pieprzycie... > Fishtank - jakbys nie zauwazyl moje forum NIE MIALO BYC O MUZYCE... To dlaczego w takim razie Twój wątek dwa stopnie wyżej nosi tytuł "zapraszam na moje forum o muzyce"? Odpowiedz Link Zgłoś
fishtank Re: Zapraszam na moje forum o muzyce 19.06.04, 11:51 Osoba kulturalna nie zwraca się do nieznanej osoby per Misiu czy tez per Kochany. Nadziejo: porownywalem jedynie Twoje forum z forum cze67 biorac za kryterium oceny rzeczowosc dyskusji o muzyce, jestesmy bowiem w dziale FM, w ktorym takze zaistnial ten spor. Nie krtytykowalem calego Twojego forum, lecz wylacznie jego czesci dotyczace muzyki, abstrahujac juz od tego, ze moja wypwowiedz miala bardzo pokojowa, przynajmniej w moim odczuciu, wymowe Zauwazylem Nadziejo, ze Twoje forum jest w dziale Kultura a nie Muzyka, przeczytalem tez wstep, a czy Ty przeczytalas uwaznie tresc mojej wypowiedzi? Polaczylas ja na dodatek z postem Muse. Powtarzam wiec jeszcze raz: stwierdzilem jedynie, iz forum cze67 zawiera wiecej rzeczowych dyskusji o muzyce. A to, ze Twoje zawiera jeszcze inne tematy, dotyczace mody czy filozofii to juz inna sprawa. Takze to czy pisalas, ze "zapraszam no moje forum o muzyce" czy umiescilas to zaproszenie na FM, czy w tytule twojego f.prywatnego istnieje nazwa zespolu muzycznego nie interesuje mnie i swiadczyc moze co najwyzej o Twojej niekonsekwencji. To co mnie interesuje to poziom dyskusji o muzyce na danym forum. Powracajac jednak do tamatu, ktorym jest forum cze67, uwazam, ze jest to bardzo dobry pomysl. Cieszy mnie, ze pojawiaja sie w nim dyskusje traktujace o tych mniej znanych zespolach. Wiekszosc tematow jakie tam sa poruszane interesuje mnie i ogolnie uwazam, ze jest to dobra idea, aczkolwiek postaram sie takze udzielac na FM. Jak zdazyliscie juz pewnie zauwazyc jestem tu nowicjuszem. Nie wiem czy postepuje wedlug Twojego zalozenia, nie wiem czy kierowalas to do Muse czy tez do mnie. Skomentowalem jedynie fakt pojawienia sie dwu for, poddalem je subiektywnej ocenie. Forum cze67 bardziej mi sie spodobalo (na pierwszy rzut oka), tak wiec postanowilem je polecic w tym wlasnie watku. I polecam je coraz gorecej! Musze sie jednak zgodzic z Nadzieja, iz nie rozpieprzyla FM. U mnie wszystko dziala, moge publikowac posty i zakladac nowe watki. Tak wiec pozdrawiam wszystkich to czytajacych i mam nadzieje, ze wkrotce bedziemy mogli okazje przedyskutowac jakis ciekawy temat wolny od personalnych wycieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana reasumujac... 20.06.04, 01:45 generalnie zgadzam sie z Wami prawie we wszystkim... Jedyna rzecza z jaka sie nie zgadzam jest: "Domyślam się, że za góra dwie godziny obrzucisz mnie stertą "ynteligentnych" w Twoim przekonaniu argumentów przeciw moim słowom, ale ja proszę tylko o odpowiedź na jedno pytanie: po co?"... i nawet nie chodzi o sama tresc, bo sie nie sprawdzilo, jeno o pewno sformulowanie... wydaje mi sie bowiem Muse, ze troche zle rozumiesz uzywany przeze mnie neologizm... slowa "yntelYgentny" uzywalam bowiem jedynie w odniesieniu do jednego forumowicza i troche w innym kontekscie... masz jednak prawo do wlasnej interpretacji... kwestia czasu: tak sie sklada, ze nie mam go za wiele i faktycznie straszna rzecza z mojej storny bylo marnotrawienie go na jakies przepychanki na forum... zawsze myslalam, ze blizej mi do damy niz pani beger, ale z bolem stwierdzam, ze jest chyba odwrotnie... nie zachowalam sie jak dama (tu za przyklad podam dziewczyne_mickiewicza, ktore w moim przekonaniu na forum reprezentuje prawdziwie kobieca klase; za antyprzyklad podam pizmak31, ktora odwrotnie - na forum szuka kontaktow towarzyskich)... i jeszcze o dzentelmenach - brac przyklad nalezy z: Asa czy Argusa; antyprzyklady to: cze67, ilhan; wybitne antyprzyklady: Vulture, kubasa... ihopeyouwilllikeme wymyka sie tym regulom, bo niby jest antyprzykladem, ale ostatecznie blizej mu do peace and love niz do hate )) niestety Panowie, ale Wy poprzez te glupawe rozmowy ze mna, wpisujecie sie do sympatyzujacej z panem Lepperem, pod wzgledem kultury osobistej i srodkow wyrazu, grupy antyprzykladow... skonczcie juz nim staniecie sie "wybitnymi antyprzykladami"... jeszcze kwestia jadu i zlosliwosci: na ogol jestem raczej osoba o nieco ponadprzecietnej inteligencji emocjonalnej... przyznaje jednak, ze poswiecenia duzej ilosci czasu na forum przynioslo zgubne skutki... stalam sie jakas nerwowa, spacery z psem byly polgodzinne (kiedys: ok 1-2 godzin); nie jezdzilam na rowerze regularnie - przyklady moznaby mnozyc... postanowilam jednak z tym skonczyc... do wnioskow takich doszlam nie tylko pod wplywem obserwacji wlasnej osoby, ile stalych forumowiczow... zamknelam wiec swoje forum, bo nie mam na prowadzenie go zbyt czasu... powrocilam do dawnych zajec... miast "forumowac" czytam ksiazki i slucham fajnej muzyki (bynajmniej nie spisanej z "TR")... pozdrawiam Was serdecznie... mam nadzieje, ze bardzo as moje zachowanie nie zniechecilo do pisania na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaczek81 [...] 20.06.04, 12:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zrozpaczone_forum ojejejej ale siem zdenelowalem 20.06.04, 14:36 Pudlo misiu ale pisz dalej moze kiedys napiszesz cos do rzeczy. I nie klnij tak bo nie musisz tu przenosic swoich frustracji. To publiczne forum. Zachowujesz sie jak wsiur i prostak. Baj baj Odpowiedz Link Zgłoś
beyondcontrol Re: trzymamy za slowo! 20.06.04, 14:57 Całkowicie się zgadzam. Szkoda że to całe towarzystwo nigdy nie zrozumiało co znaczy słowo tolerancja. I mam nadzieję że nadzieja jednak wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Zapraszam na moje forum o muzyce 17.11.04, 11:43 Panie fishtank, panie Muse - zapraszam na moje forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men ja również zapraszam na swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 12:18 www.forum_muzyczne_ajron_mena_przepraszamy_under construction.com Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: ja również zapraszam na swoje 17.11.04, 15:28 Twoje może i nie istnieje, ale przynajmniej nazwę ma super. Dobre i to Odpowiedz Link Zgłoś