16.06.04, 12:14
Wiem, że jest przez wielu uważana za nieciekawą, popową wokalistkę. Ja jednak czuję jakiś sentyment, którego sam nie potrafię do końca wytłumaczyć. Chociaż była np grana przez starą dobrą TRÓJKĘ. Na przykład nie przepadam za językiem niemieckim, który w Jej piosenkach wogóle mi nie przeszkadza. Może ktoś ma dostęp do Jej nowych nagrań (np.: Nena-Live-Nena), bo internetowe sklepy żądają takich kwot za ściągnięcie CD, że głowa boli. Czy ktoś jeszcze słucha takich utworów???
Obserwuj wątek
    • Gość: gizel Re: NENA IP: *.acn.waw.pl 16.06.04, 12:39
      mi podoba się piosenka, którą nagrała z Kim Wilde wink bo ja mam sentyment do Kimwink
    • lostdog Re: NENA 16.06.04, 13:58
      99 Red Baloons smile...
    • Gość: russel Re: NENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 13:07
      Mam płytke LIVE neny - jest najlepsza w zwszystkich jakie posiadam, a chyba mam
      wszystkie smile Polecam, polecam, naprawde warto.
      • yacy Re: NENA 17.06.04, 19:21
        Gość portalu: russel napisał(a):

> Mam płytke LIVE neny - jest najlepsza w zwszystkich jakie posiadam, a chyba mam
        >
        > wszystkie smile Polecam, polecam, naprawde warto.

Tylko czy na pewno jest to płyta z tego roku NENA LIVE NENA, bo wydała już wcześniej CD live. Jeśli jest to Jej ostatnia płyta to napisz jak ją zdobyłeś. Serdeczne dzięki
        • Gość: russel Re: NENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:39
          Dopiero teraz tu zajrzałem, odpowie jutro jak znajde płytke i jej posłucham,
          wtedy napisze, co tam dokładnie jest. OK? Na pewno ok. 100 min. muzyki.
          Zdobyłem smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka