Gość: dżastin t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:56 Te je gupu Brydzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KasztaneK Zaręczona Britney IP: *.tkchopin.pl 29.06.04, 11:58 Ona nie ma co robić... w następnym video-klipie bedzie naga?? A co do ślubuy to kolejna afera bo przestaja o niej gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel Re: Zaręczona Britney IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 29.06.04, 12:06 ja nie wiem co te masy widza w tej panience: gruba, głupia, upija sie do nieprzytomności, nie umie śpiewać. Ja jak widzę te zjawisko kiczu w TV to przełączam na inny program. Nigdy nie kupię żadnej płyty z tą niunią. Pa,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisior Re: Zaręczona Britney IP: *.proxy.aol.com 29.06.04, 12:28 Chujem jej w glowie namieszali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ioric Re: Zaręczona Britney IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.04, 16:09 Czy kogos jeszcze obchodza przygody tej glupiej cipy? Chyba tylko glupszych od niej, a takich niewielu sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królowa Re: Zaręczona Britney IP: *.lond.broadband.ntl.com 30.06.04, 10:56 Wygláda na to ze jestes jednym z nich... Odpowiedz Link Zgłoś