mallina 30.06.04, 22:45 no coz..szkoda wielka.. liczylam na final Holandia - Czechy... zauwazylam tez, iz Figo to napewno utalentowany pilkarz ale i buc okropny przy okazji.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Portugalia w finale 30.06.04, 22:50 Świetny mecz. Figo zagrał najlepszy mecz (z tych w których go widziałem) od kilku lat. Rewelacyjny Miguel - w tej chwili pewniak do najlepszej jedenastki. Z Holendrów genialnie Davids, żenująco Seedorf - gdzie ten Advocaat ma oczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Portugalia w finale 30.06.04, 23:07 na tych mistrzostwach byly juz swietniejsze mecze.. troche byl chaotyczny, niestety Holendrzy jakos sobie nie radzili tak jak sadzilam..trudno.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Portugalia w finale 30.06.04, 23:18 szkoda troche pomaranczowych...ale z drugioej strony? portugalai niezle obie radzi jak na razie... figo zagral swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Portugalia w finale 30.06.04, 23:05 Holandia grala slaba pilke w tym turnieju. Leciala na micie powstalym wokol tej druzyny i powstalym wokol zlotej mlodziezy Ajaxu: Sneijdera (choc on malo gral), Van Der Meyde i szczegolnie Van Der Vaarta (co on dzis gral?). Pozostali zawodnicy w ogole ze soba nie wspolpracowali. Indywidualnie slabiutki Cocu i Seedorf. Nie bylo podczas tych mistrzostw tego wzrostowego trendu jaki ma Portugalia, ktora w kazdym meczu gra coraz lepiej. Dzis Figo, Carvalho i Miguel zaliczyli niesamowite spotkanie, tylko Davids im sprostal po stronie holenderskiej. A porownanie Scolarego z Advocaatem? Nie ma Advocaata. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Portugalia w finale 01.07.04, 00:13 Figo to mój nr 1 na tych mistrzostwach, co podkreślam już od pierwszego meczu ( z małą przerwą na zachwyty nad Ronaldo, ale okazało się, że to po prostu obrońcy byli wcześniej niekompetentni. ). Sukces Portugalii jest znaczący tym bardziej, że przez większą część meczu ( tj. do zejścia Paulety ) grali de facto w 10 ( Pauleta to mój pierwszy kandydat do Antyjedenastki turnieju - totalna klapa, w takiej formie nie grałby nawet w Wiśle Kraków ). Mecz był bardzo ładny, z ładniejszych na turnieju, z tym że dopiero od bramki Ronaldo. Holandia grała słabo, nie zasłużyła na awans. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Śpiący jestem 01.07.04, 00:21 ihopeyouwilllikeme napisał: > niezasłużyła na awans. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Kubasa, miałeś nosa:) 01.07.04, 08:30 Co prawda było 3:0 -1, ale ogólnie miałeś nosa. A pomyslcie jakby to było ciekawie, jakby w pierwszym i ostatnim meczu mistrzostw zagrałły dwie te same drużyny.) Odpowiedz Link Zgłoś