Dodaj do ulubionych

Grecja - Czechy

01.07.04, 21:41
Ależ mecz był w pierwszej połowie !!! Do ideału brakowało tylko bramek. Czesi
grają na poziomie nieosiągalnym w tej chwili dla chyba jakiejkolwiek ( poza
Brazylią ) drużyny na świecie, a mimo to Grecy umiejętnie i szczęśliwie sie
bronią, i na dodatek potrafią sie odgryźć. Wspaniałe spotkanie, czekamy na
ciąg dalszy.
Obserwuj wątek
    • h8red No to chyba będzie dogrywka [nt] 01.07.04, 22:23

• kubasa YEAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 01.07.04, 22:55
      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

CZESI ODPADLI!!!!!!!!!!!!!
      • mameluch Re: YEAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 01.07.04, 22:56
        O KURWA!
    • h8red Ale jaja :))) [nt] 01.07.04, 22:57

• dziewczyna_mickiewicza hehehe.. 01.07.04, 23:02
      no coz... mecz niezly, zal czechow, dosc zabawne te mistrzostwa tak ogolnie.
      jeszcze tylko mistrzostwo dla grecji i ubaw bedzie przedniwink
      • mameluch Re: hehehe.. 01.07.04, 23:05
        i bedziem pic!;P
        • dziewczyna_mickiewicza Re: hehehe.. 01.07.04, 23:11
          ee.. to jakas aluzja? wink
          • mameluch Re: hehehe.. 01.07.04, 23:13
            gdziez tam!wink ale widze ze literki juz w porzadkuwink
            • dziewczyna_mickiewicza Re: hehehe.. 01.07.04, 23:19
              w jak najlepszym smile)) chociaz ja z nimi nawet na trzezwo miewam problemy.. wink
              • mameluch Re: hehehe.. 01.07.04, 23:23
                kurcze, moje czeskie piwo w lodowce caly czas jestsad myslalem ze w niedziele
                bedzie jak znalazl, a tak na rakije mnie nie stacwink chyba ze jakies greckie piwo
                za 1,99 z marketuwink jest takie?wink
                • dziewczyna_mickiewicza Re: hehehe.. 01.07.04, 23:28
                  nie wiem. nie pijam piwa. pewnie jakies greckie istnieje, ale nie wiem, czy
                  dostaniesz w jakims pl supermarkeciewink
                  • mameluch Re: hehehe.. 01.07.04, 23:31
                    jak znajde czas skocze do Alkoholi Swiatawink moze jakas specjalna dostawa przed
                    niedziela bedziewink tylko teraz Grecja ma wygrac, bo w koncu na nich postwie!smile
                    • dziewczyna_mickiewicza Re: hehehe.. 01.07.04, 23:33
                      mnie tam tak naprawde od polfinalow zwisa, kto bedzie mistrzem. moi potencjalni
                      mistrzowie odpadli i ogladam (prawie) bez emocji.. no, smieszyl mnie beckham
                      pieprzacy karne. i cieszylam sie jak fr pojechala do domu. no i jak skandynawy
                      dostaly po tylkach. czyli jednak troche przezywamsmile ale nie tak, jak bym mogla
                      • mallina Re: hehehe.. 01.07.04, 23:36
                        ja to moge prawie sie podpisac pod tym postem..pomijajac wstawke o Beckhamie;-
                        )))
                        teraz oglodam nadal kazdy mecz - ale emocje juz calkiem inne...
                        niestety..
                      • mameluch Re: hehehe.. 01.07.04, 23:42
                        eee, to mi zwisa od meczu Szwecja - Lotwa w zeszlym rokuwink wiec na ME jakos nie
                        mialem zdecydowanego faworyta. chyba najbardziej by mi odpowiadalo gdyby Beckham
                        pieprzyl jak to on tylko potrafi, ale reszta druzyny zagrala lepiejsmile teraz boje
                        sie ze jak w finale bede za Grekami to oni, na zlosc mi, przegrajawink
                        • dziewczyna_mickiewicza Re: hehehe.. 01.07.04, 23:44
                          coz, zyciejest jak pudelko czekoladek... taka opcja tez istniejesmile
                          • mameluch Re: hehehe.. 01.07.04, 23:48
                            dziewczyna_mickiewicza napisała:

> coz, zyciejest jak pudelko czekoladek...

albo butelkawink
                            • dziewczyna_mickiewicza Re: hehehe.. 02.07.04, 10:26
                              w obecnym moim stanie ciala i ducha ani jedno ani drugie nie jest wskazane wink
            • ihopeyouwilllikeme Rany !!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 23:22
              Niesamowite, genialne, fantastyczne, zapierające dech spotkanie !! Jeden z
              najwspanialszych meczy, jaki widziałem w życiu. Czesi przegrali, choć przez
              niemal cały mecz grali futbol z innej planety, najlepszy na świecie. A nie
              potrafili trafić w głupia bramkę. Zasłużyli na wygraną. Będzie ekstra finał.
              • dziewczyna_mickiewicza Re: Rany !!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 23:23
                widze, ze ktos tu sie niezle podekscytowalsmile mecz byl spoko, ale - bez przesady
              • mallina Re: Rany !!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 23:40
                ihopeyouwilllikeme napisał:

> Niesamowite, genialne, fantastyczne, zapierające dech spotkanie !! Jeden z
                > najwspanialszych meczy, jaki widziałem w życiu.

przesadzaszwink)))
                ale rozumiem, to te emocje..

www.homecourt.de/weltfussball/spieler_profil.php?id=3656
    • gregkor Re: Grecja - Czechy 01.07.04, 23:18
      Pierdzielone grecko-niemieckie szczęście, bo chyba nikt nie powie, że to nie
      było zwycięstwo w stylu niemieckim......mecz piękny w wykonaniu Czechów...ale
      przegrali na własną prośbę..nie strzelili bramki...i to ich wina....ale jeżeli
      w przyszłości ma dominować styl grecko-niemiecki to ja nie chcę oglądać takich
      mistrzostw.....kurwa jego mać...i sorry za uniesienie.....

• foxy21 Re: Grecja - Czechy 01.07.04, 23:19
        Spokojnie, kilka glebokich wdechow,
        dziwnie to wszystko sie potoczylo...
      • kubasa Re: Grecja - Czechy 01.07.04, 23:19
        gregkor napisał:

> Pierdzielone grecko-niemieckie szczęście, bo chyba nikt nie powie, że to nie
        > było zwycięstwo w stylu niemieckim......mecz piękny w wykonaniu Czechów...ale
        > przegrali na własną prośbę..nie strzelili bramki...i to ich wina....ale
        jeżeli
        > w przyszłości ma dominować styl grecko-niemiecki to ja nie chcę oglądać
        takich
        > mistrzostw.....kurwa jego mać...i sorry za uniesienie.....

Jednak kapitalne sa te mistrzostwa. Cudownie bylo dzis ogladac porazke Czechow.
        Kto bramek nie strzela ten odpada...
        • foxy21 Re: Grecja - Czechy 01.07.04, 23:21
          kubasa napisał:

Jednak kapitalne sa te mistrzostwa. Cudownie bylo dzis ogladac porazke Czechow.

Kto bramek nie strzela ten odpada...

No, ale troche szkoda Pepikowsmile
      • joseph80 Re: Grecja - Czechy 01.07.04, 23:24
        gregkor napisał:

> Pierdzielone grecko-niemieckie szczęście, bo chyba nikt nie powie, że to nie
        > było zwycięstwo w stylu niemieckim......mecz piękny w wykonaniu Czechów...ale
        > przegrali na własną prośbę..nie strzelili bramki...i to ich wina....ale
        jeżeli
        > w przyszłości ma dominować styl grecko-niemiecki to ja nie chcę oglądać
        takich
        > mistrzostw.....kurwa jego mać...i sorry za uniesienie.....

Zgadzam sie z Tobą!!! Grecy maieli niesamowite szczeście i dodatkowy plus w
        formie debila w czarnym ubraniu. Collina faszystowski prostak nie podyktował 11
        dla Czechów, nie da się wygrać z 12 zawodnikami. Jesem zrozpaczony formą
        sedziowską na tych mistrzostwachsad. Czesi ładnie grali. Portugalia powinna
        wygrac w finale.
        Zrozpaczony Jos
        • kubasa Re: Grecja - Czechy 01.07.04, 23:26
          joseph80 napisał:

> gregkor napisał:
          >
          > > Pierdzielone grecko-niemieckie szczęście, bo chyba nikt nie powie, że to n
          > ie
          > > było zwycięstwo w stylu niemieckim......mecz piękny w wykonaniu Czechów...
          > ale
          > > przegrali na własną prośbę..nie strzelili bramki...i to ich wina....ale
          > jeżeli
          > > w przyszłości ma dominować styl grecko-niemiecki to ja nie chcę oglądać
          > takich
          > > mistrzostw.....kurwa jego mać...i sorry za uniesienie.....
          >
          >
          > Zgadzam sie z Tobą!!! Grecy maieli niesamowite szczeście i dodatkowy plus w
          > formie debila w czarnym ubraniu. Collina faszystowski prostak nie podyktował
          11
          >
          > dla Czechów, nie da się wygrać z 12 zawodnikami. Jesem zrozpaczony formą
          > sedziowską na tych mistrzostwachsad. Czesi ładnie grali. Portugalia powinna
          > wygrac w finale.
          > Zrozpaczony Jos

No coz wczesniej sedzia dal z kosmosu czerwona kartke Holendrom w meczu z
          Czechami a takze darowal knedlom dwa karne jakie powinni miec Niemcy. Oba po
          znacznie ewidentniejszych sytuacjach.
          • joseph80 Re: Grecja - Czechy 01.07.04, 23:30
            kubasa napisał:

>
            > No coz wczesniej sedzia dal z kosmosu czerwona kartke Holendrom w meczu z
            > Czechami a takze darowal knedlom dwa karne jakie powinni miec Niemcy. Oba po
            > znacznie ewidentniejszych sytuacjach.

No jasne ale nie w meczach o TAKĄ stawkę, już od początku przeczuwałem, że łysy
            kuas coś skombinuję. Debil.

Pozdro dla Was.
            Jos
            • gregkor Re: Grecja - Czechy 01.07.04, 23:38
              joseph80 napisał:

> kubasa napisał:
              >
              >
              > >
              > > No coz wczesniej sedzia dal z kosmosu czerwona kartke Holendrom w meczu z
              > > Czechami a takze darowal knedlom dwa karne jakie powinni miec Niemcy. Oba
              > po
              > > znacznie ewidentniejszych sytuacjach.
              >
              >
              > No jasne ale nie w meczach o TAKĄ stawkę, już od początku przeczuwałem, że
              łysy
              >
              > kuas coś skombinuję. Debil.

jak zwykle stanę w obronie sędziów....akurat w tym meczu sędzia nie miał wpływu
              na wynik, popełnił kilka błęów...powtarzam poraz setny, że sędzia nie ma
              powtórek i decyzje podejmuje w ułamku sekundy...czasmi ktoś moze mu zasłonić,
              albo po prostu czegoś nie zauważy......Colina sedziował nieźle i zostawmy go w
              spokoju....Czesi dali dupy zorientowanym inaczej Grekom i tyle..smile))

pozdr
              • joseph80 Re: Grecja - Czechy 01.07.04, 23:43
                gregkor napisał:

> jak zwykle stanę w obronie sędziów....akurat w tym meczu sędzia nie miał
                wpływu
                > na wynik, popełnił kilka błęów...powtarzam poraz setny, że sędzia nie ma
                > powtórek i decyzje podejmuje w ułamku sekundy...czasmi ktoś moze mu zasłonić,
                > albo po prostu czegoś nie zauważy......Colina sedziował nieźle i zostawmy go
                w
                > spokoju....Czesi dali dupy zorientowanym inaczej Grekom i tyle..smile))

Spoko juz mi przeszlobig_grin, dalej jestem zdenerwowany na Colline, i na Greków, że
                takim fuksem im się udało, ale co tam to tylko grabig_grin

pozdrawiam!
                Jos
        • gregkor Re: Grecja - Czechy 01.07.04, 23:33
          joseph80 napisał:

> gregkor napisał:
          >
          > > Pierdzielone grecko-niemieckie szczęście, bo chyba nikt nie powie, że to n
          > ie
          > > było zwycięstwo w stylu niemieckim......mecz piękny w wykonaniu Czechów...
          > ale
          > > przegrali na własną prośbę..nie strzelili bramki...i to ich wina....ale
          > jeżeli
          > > w przyszłości ma dominować styl grecko-niemiecki to ja nie chcę oglądać
          > takich
          > > mistrzostw.....kurwa jego mać...i sorry za uniesienie.....
          >
          >
          > Zgadzam sie z Tobą!!! Grecy maieli niesamowite szczeście i dodatkowy plus w
          > formie debila w czarnym ubraniu. Collina faszystowski prostak nie podyktował
          11
          >
          > dla Czechów, nie da się wygrać z 12 zawodnikami. Jesem zrozpaczony formą
          > sedziowską na tych mistrzostwachsad. Czesi ładnie grali. Portugalia powinna
          > wygrac w finale.
          > Zrozpaczony Jos

Portugalia wygra bo trener Scolari (wygrał ze średnią Brazylią mistrzostwa
          świata) ma jeszcze większe szczęscie niż pierdzielony szczęściarz
          niemiecsmile))).....natomiast portugalia ma jakiś tam styl, starają się
          przynajmiej atakować ...a to co pokazali Grecy to zaatakujmy w 118 minucie
          meczu moze się uda...nie ujmuję grekom ambicji, waleczności, determinacji i
          dyscypliny taktycznej, ale nie lubię totalnego fartu w sporcie, owszem
          szczęście jest potrzebne ale podobno ono sprzyja lepszym a Grecja lepszą nie
          była....jeżeli Grecja wygra w finale w stylu dzisiejszym to rezygnuje i za\e
          sprtu przerzucam sie na muzyke..smile))

pozdr
          • aric Re: Grecja - Czechy 02.07.04, 08:24
            Portugalia przegra 1:2 i bedzie to powtórka z pierwszego meczu. A mówiłem
            kurwa, że Grecja wygra???smile
            Chciałbym miec takich innerów jak ma grecja, w HT.smile
    • martolka Re: Grecja - Czechy 02.07.04, 11:37
      jestem zawiedziona
      za-wie-dzio-na!!!!

sad((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka