ilhan 04.07.04, 21:39 Bardzo ciekawy mecz jak do tej pory. Jak dla mnie - ze wskazaniem na Grecję. Portugalskie asy jednak nie istnieją przy najlepszej defensywie Euro. No i moje sympatie jednak skierowały się zdecydowanie w stronę Greków w tej chwili. Oj będą emocje ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Re: FINAŁ 04.07.04, 21:42 Mam szansę na to, że pomyliłem się w typowaniu ale jakoś mi to nie przeszkadza )) Oj mogą być jaja )) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: FINAŁ 04.07.04, 21:44 hehe zostalam uprzedzona mi mecz sie srednio podoba, szczegolnie koncowka tej polowy byla niemrawa.. )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red To może jeszcze cytacik 04.07.04, 21:44 "Greccy kibice dopingują swoich fanów" Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: To może jeszcze cytacik 04.07.04, 21:45 czyzby red Szpakowski? hehehehehehe a co mowili o tej wymianie obuwia przez Figo? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: To może jeszcze cytacik 04.07.04, 21:48 mallina napisała: > czyzby red Szpakowski? hehehehehehe a co mowili o tej wymianie obuwia przez Fig > o? > To nie Szpaku, ten drugi to był. Z tego co słyszę to sobie na zmianę komentują. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Jeszcze jeden fajny cytacik 04.07.04, 22:07 "Rusza Deco atakowany przez trzech Portugalczyków" Odpowiedz Link Zgłoś
h8red A w końcówce... 04.07.04, 22:32 ...gol dla Barcelony )) Fajny koleś )) Aczkolwiek interesującym faktem jest, że rzucił był flagę Barcy obok Figo. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: A w końcówce... 04.07.04, 22:43 ja mysle ze to raczej "obok" nie bylo, a "w" poza tym, figo mial ciekawa mine, hehehe..zdecydowanie najciekawsza akcja tego meczu Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: No to po finale 04.07.04, 22:48 h8red napisał: > Należało się Grekom i już. eee tam, fuks i tyle ogólnie brzydki mecz Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: No to po finale 04.07.04, 22:52 martolka napisała: > h8red napisał: > > > Należało się Grekom i już. > > > eee tam, fuks i tyle > ogólnie brzydki mecz > Widziałam brzydsze... Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: No to po finale 04.07.04, 22:59 aasiek napisała: > Widziałam brzydsze... też prawda. Ale się nie zgodzę z Ilhanem poniżej, że piękny i wspaniały . Nieszczególny i jakiś taki rozbabrany. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: FINAŁ 04.07.04, 22:57 Piękny, wspaniały mecz, pełen emocji i zakończony sprawiedliwym zwycięstwem naprawdę najlepszej drużyny Europy. Portugalia, pomimo pewnego zrywu w połowie turnieju, nie zasłużyła na ten tytuł. To po prostu nie była drużyna tego kalibru. Grecy zachwycili - mądrą, ale i ładną grą. Kto widział dziś akcje Giannakopoulosa, Charisteasa czy Zagorakisa nie może mieć wątpliwości. Byliśmy jednocześnie świadkami najbardziej sensacyjnego rozstrzygnięcia wielkiego turnieju w dziejach piłki nożnej. BRAWO GRECJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: FINAŁ 04.07.04, 23:04 sensacja napewno..ale ladna i madra gra? hehehehehe przepraszam, ale ten mecz piekny to nie byl i zgadzam sie z Martolka - bramka to fuks.. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: FINAŁ 04.07.04, 23:14 mallina napisała: > sensacja napewno..ale ladna i madra gra? > hehehehehe > przepraszam, ale ten mecz piekny to nie byl i zgadzam sie z Martolka - bramka > to fuks.. Bym Wam coś powiedział, ale już sobie daruję... ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: FINAŁ 04.07.04, 23:22 nawet domyslam sie co bys chcial powiedziec)) trudno dzis bylo mi obojetne kto wygra, czyli moglam obiektywnie i bez emocji spojrzec na mecz Grecja wcale nie byla lepsza ale wiadomo - liczy sie wynik Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Dżenerali spiking 04.07.04, 23:23 Ładny to ten maecz całościowo nie był. Miał momenty. Zgadzam się z Ilhanem, że Grecy zasłużenie wygrali. Portugali przeważała w końcówcw ale nie potrafili tego udokumentować golem. Innym słowy dali dupy i przegrali na własne życzenie (tak samo jak Czesi). Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Dżenerali spiking 04.07.04, 23:27 Z kolegą się zgodzę. Portugalczycy łazili jak muchy w smole. Grekom trzeba oddać, że przynajmniej coś robili. Ale i tak najlepsi byli Czesi. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Dżenerali spiking 04.07.04, 23:51 martolka napisała: > Ale i tak najlepsi byli Czesi Najlepsi byli Grecy. Sport to nie muzyka, ma jasne zasady, po to sie robi mistrzostwa by wylonic najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dżenerali spiking 04.07.04, 23:54 kubasa napisał: > martolka napisała: > > > Ale i tak najlepsi byli Czesi > > Najlepsi byli Grecy. Sport to nie muzyka, ma jasne zasady, po to sie robi > mistrzostwa by wylonic najlepszego. Muszę się zgodzić, choć jestem kibicem Czechów. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Dżenerali spiking 04.07.04, 23:55 heh, żeby to było takie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: FINAŁ 05.07.04, 11:42 No cóż Grecy wygrali cały turniej, okazali się drużyna grająca najrówniej (kryzys w meczu z Rosją) a co najważniejsze grająco mega szczęśliwie. Dla mnie mecz finałowy był bardzo średnim widowiskiem, imponować mogła tylko grecko- niemiecko maszyna, która praktycznie nie popełniała błędów - niestety tylko to zapamiętam z tego finału, no jesszcze będę pamietać niedulonośc piłkarzy portugalii, którzy się męczyli nie tylko z grekami ale z sami z sobą. oGlądałem wilee meczów w swoim zyciu i często sp[otkania polskiej 3 ligi są bardziej emocjonujące, niestety finał nie był ucztą piłkarską tylko przysowowymi szachami i tylko szkoda, że Portugalia mająca jednak ogromny potencjał w ofensywie grała przez 70 minut jednym napastnikiem. Grecy wygrali dzięki taktyce a Portugalia przez taktykę przegrała. Zdecydowanie najbardziej przegraną druzyną ME są Czesi, to oni jako jedyni w fazie pucharowj zmuszali obronę grecką to popełniania błędów, to oni stworzyli kilka stu procentowych sytuacji podbramkowych (w finale Portugalia może jedną) jednak Czechom nie było dane zagrać w finale. Uważam, że zasłużenie w finale wygrali Grecy, nie zgodzę się, że bramkę strzlili przypadkowo, taką bramke można już chyba nazywć, że jest strzelona w greckim stylu. No cóż należy tylko mieć nadzieję, ze następne mistrzostwa wyeksponują piękno futbolu i że taktyka będzie szła w parze z finezją i nietuzinkowymi umiejętnościami zawodników. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: FINAŁ 05.07.04, 13:31 ladnie Gregkor napisane)) i najbardziej podoba mi sie sie okreslenie "greckiej bramki" , to tak samo jak mozna mowic ze pilkarz "strzela celnie jak Vieri") moze za dwa lata bedzie ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: FINAŁ 05.07.04, 13:35 hehehe, mallina, to z veirim, to moznaby nawet podciagnac pod "glowkowac jak vieri", bo jemu najwsapnialej to glowki wychodzily Odpowiedz Link Zgłoś