Gość: plum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:17 Dużo by ich tu wymieniać: Eiffel65 "Blue", cała dyskografia Vengaboys, numer O-ZONE...Brr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klip klap Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:21 Wszystko The Strokes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Teodor Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 16:53 Gość portalu: klip klap napisał(a): > Wszystko The Strokes Co jest tak wielce obciachowego w twórczości The Strokes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.microsoft.com 13.07.04, 13:29 > Dużo by ich tu wymieniać: Eiffel65 "Blue", cała dyskografia Vengaboys, numer > O-ZONE...Brr... Obciach nie musi być zły, niektóre kiczowate kawałki same rozciągają mi uśmiech (np."Fiesta Mexicana" albo "I Will Survive"). Gorsze są takie co to prostą melodyką wbiją się w głowę a są przyjemne jak dźwięk styropianu o szybę. Jak chociąby taki kawałek "Words Don't Come Easy" z lat 80-ych. Nawet nie chcę wiedziec kto to popełnił. ALbo Bal Wszytskich Świętycj nieocenionej Budki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:32 Gość portalu: andy napisał(a): Jak > chociąby taki kawałek "Words Don't Come Easy" z lat 80-ych. Nawet nie chcę > wiedziec kto to popełnił. Ale się dowiesz. F.R. David. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.microsoft.com 13.07.04, 13:35 Dzięki. Akurat tej luki w mojej wiedzy nie zamierzałem uzupełniać, ale stało się. Szczęsciem wielkim chyba więcej superprzebojów tego Pana żadne radio nie gra. Bo optymistycznie zakładam że więcej ich nie ma. Przepraszam jeśli urażam fanowskie uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
urtiko Re: Najbardziej obciachowy numer... 13.07.04, 20:30 Gość portalu: andy napisał(a): > Obciach nie musi być zły, niektóre kiczowate kawałki same rozciągają mi uśmiech > > (np."Fiesta Mexicana" albo "I Will Survive"). Gorsze są takie co to prostą > melodyką wbiją się w głowę a są przyjemne jak dźwięk styropianu o szybę. Jak > chociąby taki kawałek "Words Don't Come Easy" z lat 80-ych. Nawet nie chcę > wiedziec kto to popełnił. ALbo Bal Wszytskich Świętycj nieocenionej Budki. Właśnie, wynika z tego że jest kicz dobry i kicz zły. Budka... brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pumpernikiel Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.zory.msk.pl 13.07.04, 13:43 Z Polskich Papa Dance all Z zagranicznych Modern Tolking Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychuuu Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:41 ble... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:29 właściwie większość"letnich hitów"ostatnich lat...Ciułała,parę lat temu makarena czy jakieś takie cuda...a w tym roku Ozon.a tak swoją drogą,ciekawe o czym ci panowie śpiewają...wlej se wlej noma noma ej)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: 213.199.242.* 16.07.04, 11:57 Pamietacie Milli Vanilli, takich dwóch kolesiów w dredach, którzy ruszali się w rytm muzyki z playbacku, a cały studyjny wokal śpiewał ktos inny. To dopiero wokal! Jeszcze: New Kids on the Block, a rodzimego podwóreczka chyba Gayga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: 195.117.50.* 17.07.04, 19:31 Strzelasz na oślep... New Kids on the Block to klasyka tanecznego popu, z obciachem mają raczej niewiele wspólnego. To już prędzej późniejsze (końcówka lat 80 - Rick Astley, Kylie Minogue...) dzieła-klony spółki Stock-Aitken- Waterman, jeśli sięgamy do tamtych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.client.comcast.net 17.07.04, 22:07 Wszystko co zrobil Wisniewski i Ich Troje bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherem Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.icpnet.pl 17.07.04, 23:20 czy naprawdę nikogo nie rozczula radosna twórczość Beatki Kozidrak ? przyznać się ALE JUŻ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy.berserker Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.kpk.gov.pl 23.07.04, 11:01 Rozczula, rozczula, he,he, a co powiecie na radosną twórczość ludzi którzy wypłynęli w "Idolu"- ja określam ją jednym słowem - FUJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 18:20 > Rozczula, rozczula, he,he, a co powiecie na radosną twórczość ludzi którzy > wypłynęli w "Idolu"- ja określam ją jednym słowem - FUJ Nie wrzucałbym wszystkich do jednego worka - obiecująca wokalistka Anna Dąborwska też startowała w Idolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Malownicze utwory Cheeky Girls, DJ Bobo, IP: 81.15.254.* 28.07.04, 23:38 ze świeższego badziewia niezapomniane "Keine Grenzen" oraz "Here I Go Again" Mandaryny (anorektyczna żona króla polskiej sceny shitowej Michała W.) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Macarena, czy Las Ketchup? 28.07.04, 23:41 Chyba to drugie, bo to na dodatek przeróbka, czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Od Macareny proszę się odstosunkować 30.07.04, 16:24 Potencjał tkwiący w tym utworze potrafiła wydobyć Brujeria (tytuł co prawda "Marijuana", ale nie zmienia postaci rzeczy) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Od Macareny proszę się odstosunkować 18.08.04, 18:10 Ta, i Bailando (pewnie zrobiłem błąd) jako "hiszpański hicior" u Ametrii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono-man Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:01 Nie wiem jak to się zwie, nie wiem kto to gra, nie wiem skąd to pochodzi, nie wiem ile ma lat... ale wiem, że za każdym razem gdy w radiu słyszę "kamakamakamakamilia" czy jakoś tak to mi się zachciewa rzygać i odechciewa żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raldine Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.07.04, 09:46 Zwie się "Karma Chameleon" , gra Culture Club, niezapomniany Boy George na wokalu...) brr, zgadzam się, to się może śnić po nocach w charakterze horroru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawa Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:19 z ust mi to wyjales!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! btw co za zgredy siedza w takim radiu bzdet, czemu takie kawalki sa na playliscie?!!!!!!!!!!?????????????? przeciez wrecz codziennie gdzies na swiecie sa wydawane super nowe single, a w polskim radiu katuja nas caly czas tym samym??!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 wklejam link do czegoś co tu już było 30.07.04, 08:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=927936&a=927936 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.p-s-inter.net 30.07.04, 10:23 Beata Kozidrak i dla mnie masz stajla. błeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetkaa Re: Najbardziej obciachowy numer... 30.07.04, 13:24 Dużo tego jest... np. 'Oh Mandy' "świetnego" bojsbendu Westlife Poza tym, warto jeszcze wspomnieć o przeboju minionego lata "Un, deux, trois lalalala..." [tytułu nie pamiętam ]. Ooo i jeszcze "Leben..cośtam cośtam" mozna zaliczyć do obciachowych utworków Odpowiedz Link Zgłoś
devilevil321 Re: Najbardziej obciachowy numer... 15.08.04, 21:46 wydawalo mi sie, ze "oh mandy" to nie jest utwor wetlife tylko ja sobie przywlaszczyli (Barry Manilow?). w sumie nawet by mi sie podobala, gdyby nie to, ze spiewa to westlife Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --------- Re: Najbardziej obciachowy numer... IP: *.star.net.pl 31.07.04, 16:11 już miałam napisać co uważam za obciach ale o gustach sie nie dyskutuje,więc nei będę robić na nikogo nagonki,o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gangrena Hej,a ktos pamieta jeszcze takich cudaków jak... IP: *.veranet.pl 31.07.04, 21:30 ..Army Of Lovers czy jakos tak.Dwóch transwestytów i jedna cycata blondyna.To byl dopiero niezly hardcore... Odpowiedz Link Zgłoś
nagasuka Re: Hej,a ktos pamieta jeszcze takich cudaków jak 15.08.04, 21:28 Vivat AOL !!! Jesteś ograniczony - idź pośpiewaj psalmów... Odpowiedz Link Zgłoś
kraciak Re: Hej,a ktos pamieta jeszcze takich cudaków jak 17.08.04, 01:39 Gość portalu: Gangrena napisał(a): > ..Army Of Lovers czy jakos tak.Dwóch transwestytów i jedna cycata blondyna.To > byl dopiero niezly hardcore... I'm crucified, crucified......)))))))))))wcześniej taka czarna była, ponoć nieźle sobie w szwedzkim show - businessie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Nowa prop. 15.08.04, 21:39 Nie znam tyt. Wykonawca Ann Winsborn. Instrumentalni disco polo. Ogólnie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
devilevil321 Re: Najbardziej obciachowy numer... 15.08.04, 21:50 a ja lubie "pod lipa". niezmiennie wywoluje usmiech na mojej twarzy. szczegolnie jak ten koles mowi do ucha drugiemu "alo". ach jakie to romantyczne. az sie rozmarzylam Odpowiedz Link Zgłoś
mu.z ZLAD 17.08.04, 19:39 widze ze nikt tu o ZLAD! nie slyszal)) "elektronik supersonik" to jest cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Munkey Re: ZLAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 18:05 Całe techno, pop, hip hop, disco polo: żadnych wyjątków Odpowiedz Link Zgłoś