Gość: bobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 09:32 Słuchał już ktoś? Ciekawią mnie opinie innych...Mnie osobiście płyta urzekła...To naprawdę kawał dobrej roboty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koks Re: Old Time Radio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:04 > Ciekawią mnie opinie innych...Mnie osobiście płyta > urzekła...To naprawdę kawał dobrej roboty... Przeczytaj opinię frustrata-snoba z porcys.com ... a szczęka Ci opadnie jak zjechał tą produkcję Ja w każdym razie już nie czytam tych przeintelektualizowanych opini z tego portalu bo nie mógł bym później spokojnie słuchać muzy ... a dla rada dla tego fajansa z procys: chyba bezpieczniej się trochę pomasturbować w zaciszu niż zajmować się tak "dennymi" płytami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: Old Time Radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:00 Gościu chyba ma jakieś ukryte kompleksy...I na pewno nie był na koncercie OTR, to słychać w jego recenzji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koks Re: Old Time Radio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:21 > Gościu chyba ma jakieś ukryte kompleksy...I na pewno nie był na koncercie OTR, > to słychać w jego recenzji... ...ale ma za to dobry słownik wyrazów obcych i wali takimi jak z rękawa...żeby od razu sprowadzić przeciwnika do parteru swoją elokwencją...a do tego chyba jest w księdze Guinnes'a w kategorii ilość przesłuchanych płyt, bo co kilka recenzji nie omieszka wypomnieć biednemu czytelnikow, że jest od niego bardziej osłuchany i w ogóle to mądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: Old Time Radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 10:01 No, tak...choć brak mu tego, co najistotniejsze dla dobrego recenzenta- obiektywizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Old Time Radio 16.07.04, 09:53 hmm.. a znasz jakichs niesubiektywnych recenzentow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koks Re: Old Time Radio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:57 > co najistotniejsze dla dobrego recenzenta- > obiektywizmu... nie no to wtedy chyba opinie wszystkich recenzentów musiałyby być takie same Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.O.M. Re: Old Time Radio IP: 82.160.7.* 17.08.04, 13:33 Hmm... Nie nazwałbym recenzji porcysowców przeintelektualizowanymi. Raczej przekombinowanymi, żadni z nich inteligenci, zwykłe chamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy83 Re: Old Time Radio 08.08.04, 14:21 Właśnie czytam sobie tą stronkę Porcys. Matko Boska... Tym panom to ja bym polecała to co inny internauta - pomasturbowanie się w zamkniętym pokoju. Dodam, że przy płytach koniecznie Radiohead i Beatlesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: Old Time Radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:10 to ja napiszę coś na temat ja była OTR zachwycona od czasu Si031, po ich koncercie - jeszcze bardziej. najbardziej urzekli mnie tym, że naprawdę się ucieszyli, gdy powiedziałam, że podoba mi się to, co robią. i autografy rozdają jeszcze z zaskoczeniem i uśmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazinho Re: Old Time Radio IP: 217.97.128.* 31.08.04, 11:40 A mnie płyta się podoba, ale z tym "genialna" bym nie przesadzał, po prostu dobra i przyjemnie się jej słucha. Do odkrywania nowych lądów brakuje, a inspiracje np. The Notwist i Tarwater są widoczne. Fajnie jednak, że ktoś w polsce gra taką muzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pieta_pan Re: Old Time Radio 31.08.04, 20:10 pewnie, jak na polskie warunki to całkiem nieźle. Bardzo chciałbym zobaczyć ich na żywo, płyta nienajgorsza trochę zbyt spokojna jak dla mnie za mało ekspresji, ale ładna i faktycznie może niektórych urzekać. Bardzo mnie cieszy, że jest coś takiego u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: Old Time Radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:23 pieta_pan napisał: > pewnie, jak na polskie warunki to całkiem nieźle. Bardzo chciałbym zobaczyć ich > > na żywo, płyta nienajgorsza trochę zbyt spokojna jak dla mnie za mało > ekspresji, ale ładna i faktycznie może niektórych urzekać. Bardzo mnie cieszy, > że jest coś takiego u nas. to zapewne będziesz miał okazję, bo zapowiadają samodzielną trasę koncertową jesienią. a zobaczyć warto, naprawdę, niesamowity klimat. i zgadzam się - płyta nie jest genialna. płyty dobrze się słucha, zwłaszcza w deszczowe wieczory. ale dobrze, że ktoś tworzy taką muzykę. szkoda tylko, że Sissy własciwie już zakończyło działalność i ciekawe, kto teraz będzie wydawał płyty, które kupi niewiele osób... Odpowiedz Link Zgłoś