Dodaj do ulubionych

Old Time Radio

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 09:32
Słuchał już ktoś? Ciekawią mnie opinie innych...Mnie osobiście płyta
urzekła...To naprawdę kawał dobrej roboty...
Obserwuj wątek
    • Gość: Koks Re: Old Time Radio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:04
      > Ciekawią mnie opinie innych...Mnie osobiście płyta
      > urzekła...To naprawdę kawał dobrej roboty...

Przeczytaj opinię frustrata-snoba z porcys.com ... a szczęka Ci opadnie jak
      zjechał tą produkcję smile Ja w każdym razie już nie czytam tych
      przeintelektualizowanych opini z tego portalu bo nie mógł bym później spokojnie
      słuchać muzy smile ... a dla rada dla tego fajansa z procys: chyba bezpieczniej
      się trochę pomasturbować w zaciszu niż zajmować się tak "dennymi" płytami.
      • Gość: bobik Re: Old Time Radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:00
        Gościu chyba ma jakieś ukryte kompleksy...I na pewno nie był na koncercie OTR,
        to słychać w jego recenzji...
        • Gość: Koks Re: Old Time Radio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:21
          > Gościu chyba ma jakieś ukryte kompleksy...I na pewno nie był na koncercie
          OTR,
          > to słychać w jego recenzji...

...ale ma za to dobry słownik wyrazów obcych i wali takimi jak z rękawa...żeby
          od razu sprowadzić przeciwnika do parteru swoją elokwencją...a do tego chyba
          jest w księdze Guinnes'a w kategorii ilość przesłuchanych płyt, bo co kilka
          recenzji nie omieszka wypomnieć biednemu czytelnikow, że jest od niego bardziej
          osłuchany i w ogóle to mądrzejszy.
          • Gość: bobik Re: Old Time Radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 10:01
            No, tak...choć brak mu tego, co najistotniejsze dla dobrego recenzenta-
            obiektywizmu...
            • dundrub Re: Old Time Radio 16.07.04, 09:53
              hmm.. a znasz jakichs niesubiektywnych recenzentow?
            • Gość: Koks Re: Old Time Radio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:57
              > co najistotniejsze dla dobrego recenzenta-
              > obiektywizmu...

nie no smile to wtedy chyba opinie wszystkich recenzentów musiałyby być takie
              same smile
      • Gość: D.O.M. Re: Old Time Radio IP: 82.160.7.* 17.08.04, 13:33
        Hmm... Nie nazwałbym recenzji porcysowców przeintelektualizowanymi. Raczej
        przekombinowanymi, żadni z nich inteligenci, zwykłe chamy.smile
    • kathy83 Re: Old Time Radio 08.08.04, 14:21
      Właśnie czytam sobie tą stronkę Porcys. Matko Boska...
      Tym panom to ja bym polecała to co inny internauta - pomasturbowanie się
      w zamkniętym pokoju. Dodam, że przy płytach koniecznie Radiohead i
      Beatlesow.
      • Gość: spinka Re: Old Time Radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:10
        to ja napiszę coś na temat smile
        ja była OTR zachwycona od czasu Si031, po ich koncercie - jeszcze bardziej.
        najbardziej urzekli mnie tym, że naprawdę się ucieszyli, gdy powiedziałam, że
        podoba mi się to, co robią. i autografy rozdają jeszcze z zaskoczeniem i
        uśmiechem smile
    • Gość: mazinho Re: Old Time Radio IP: 217.97.128.* 31.08.04, 11:40
      A mnie płyta się podoba, ale z tym "genialna" bym nie przesadzał, po prostu
      dobra i przyjemnie się jej słucha. Do odkrywania nowych lądów brakuje, a
      inspiracje np. The Notwist i Tarwater są widoczne. Fajnie jednak, że ktoś w
      polsce gra taką muzę.
    • pieta_pan Re: Old Time Radio 31.08.04, 20:10
      pewnie, jak na polskie warunki to całkiem nieźle. Bardzo chciałbym zobaczyć ich
      na żywo, płyta nienajgorsza trochę zbyt spokojna jak dla mnie za mało
      ekspresji, ale ładna i faktycznie może niektórych urzekać. Bardzo mnie cieszy,
      że jest coś takiego u nas.
      • Gość: spinka Re: Old Time Radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:23
        pieta_pan napisał:

> pewnie, jak na polskie warunki to całkiem nieźle. Bardzo chciałbym zobaczyć
        ich
        >
        > na żywo, płyta nienajgorsza trochę zbyt spokojna jak dla mnie za mało
        > ekspresji, ale ładna i faktycznie może niektórych urzekać. Bardzo mnie
        cieszy,
        > że jest coś takiego u nas.

to zapewne będziesz miał okazję, bo zapowiadają samodzielną trasę koncertową
        jesienią. a zobaczyć warto, naprawdę, niesamowity klimat.

i zgadzam się - płyta nie jest genialna. płyty dobrze się słucha, zwłaszcza w
        deszczowe wieczory. ale dobrze, że ktoś tworzy taką muzykę. szkoda tylko, że
        Sissy własciwie już zakończyło działalność i ciekawe, kto teraz będzie wydawał
        płyty, które kupi niewiele osób...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka