mallina 16.07.04, 08:51 czy bedziesz tworzyl znow lige?)) mam nadzieje ze lada moment cos tam ruszy w sprawie pilkarzykow, pare dni mnie nie bedzie ale jak cos to wyslij mi tez zaproszenie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Re: h8red w sprawie pilkarzykow.. 16.07.04, 10:01 No problemo. Fajnie by było gdyby więcejosób wyraziło chęć zagrania. Byłby większy ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: h8red w sprawie pilkarzykow.. 16.07.04, 10:12 to powysylaj zaproszenia komu uwazasz za sluszne - moze to zmobilizuje jakos (czy cos w tym stylu heheh) i bedzie nas wiecej)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: h8red w sprawie pilkarzykow.. 16.07.04, 10:13 o k.... teraz widze ze z mojej sygnaturki spierdolilo zdjecie co to kiedys tam bylo!!!!! ((((((( obciach....... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: h8red w sprawie pilkarzykow.. 16.07.04, 12:04 mallina napisała: > to powysylaj zaproszenia komu uwazasz za sluszne - moze to zmobilizuje jakos > (czy cos w tym stylu heheh) i bedzie nas wiecej)))) Problem w tym, że nie wszyscy sprawdzają sobie gazetową skrzynkę. Używają tylko Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: h8red w sprawie pilkarzykow.. 16.07.04, 13:22 to moze tym ktorzy nie sprawdzaja zasugerujemy sprawdzenie komunikatem na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: h8red w sprawie pilkarzykow.. 16.07.04, 13:23 Proponuję założyć wątek informacyjny na starym dobrym Forum Muzyka. Być może dzięki temu w tej edycji weźmie udział trochę więcej osób niż ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: h8red w sprawie pilkarzykow.. 16.07.04, 14:57 homohedonistus napisał: > Proponuję założyć wątek informacyjny na starym dobrym Forum Muzyka. Być może dz > ięki temu w tej edycji weźmie udział trochę więcej osób niż ostatnio. > Nie wiem czy chce mi się "wysłuchiwać", że nie merytoryczny )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: h8red w sprawie pilkarzykow.. 19.07.04, 16:43 h8red napisał: > > Nie wiem czy chce mi się "wysłuchiwać", że nie merytoryczny )) Załóż konto: gramy_w_pilkarzyki@gazeta.pl i bedziesz z niego jechał )) Ja mogę zagrać oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: h8red w sprawie pilkarzykow.. 22.07.04, 19:56 ale kto by Ci mily h8redzie tak mogl napisac?? nie boj sie , zrobimy jakby co mur)) Odpowiedz Link Zgłoś