Dodaj do ulubionych

Prodigy: płyta w sieci

IP: *.ne.client2.attbi.com 20.07.04, 13:04
No musze napisac, ze plytka jest.........WYPAS!Szczegolnie kawalek
No.3.Reszta tez godna klasy Prodigy!Warto posluchac....
Obserwuj wątek
    • Gość: AFX Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.toya.net.pl 20.07.04, 13:17
      no musze powiedziec, album jest słabiutki. prodigy rozczarowywuje na całej
      lini. zagrało na "jedno kopyto". niby to takie cieżkie lectro...ale gdzie my to
      juz slyszelismy.
      jak na prodigy to za mało, niestety po zespole tak oryginalnym, to nowy album
      jest słaby.
    • Gość: kijwamwoko Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.07.04, 13:27
      śiągneliście płytke z tej ruskiej strony?
      • Gość: eeehehehehe Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.toya.net.pl 20.07.04, 14:20
        nie z rumuńskiej
    • Gość: zero Gdzie można tego posłuchać? IP: *.cable.mindspring.com 20.07.04, 14:52
      Dlaczego ta kretyńska strona nie zamieściła jakiegoś linka?
      • Gość: kijwamwoko Re: Gdzie można tego posłuchać? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.07.04, 14:55
        Jam mam linka do tej ruskiej strony z której ZA DARMO! można ściągnąc nową
        płytkę Prodigy i jeszcze kilka innych smile
        • Gość: zero Re: Gdzie można tego posłuchać? IP: *.cable.mindspring.com 20.07.04, 14:59
          No i czym się chwalisz? Jak masz to daj mi link.
    • Gość: Malina Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.hq.japancars.pl / 81.210.17.* 20.07.04, 15:37
      Luuudzie !!! dajcie choć jakiś namiar, gdzie można to wszystko ściągnąć !!na
      jakiej stronie można to znaleźć ? ? ? ?
      • Gość: zero ok, już mam IP: *.cable.mindspring.com 20.07.04, 16:10
        Płyta jest na stronie suprnova.org Do sciagniecia potrzeba program bit torrent.
        • Gość: kijwamwoko Re: ok, już mam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.07.04, 16:26
          Ja znam strone, z której mozna ściągac plytki(w tym i nową Prodigy) bez żadnych
          programów po prostu klikasz i masz.
          • Gość: zero Re: ok, już mam IP: *.cable.mindspring.com 20.07.04, 16:37
            ale ty jesteś zerem i od ciebie nikt nic nie chce.
            • Gość: kijwamwoko Re: ok, już mam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.07.04, 17:21
              zapewniem cie, że gdybym podał adres tej strony wszyscy dziękowali by mi na
              kolanachsmile
              • Gość: zero Re: ok, już mam IP: *.cable.mindspring.com 20.07.04, 18:29
                to na pewno nie ulega wątpliwości, ale musisz zrozumieć, że nikt tak naprawdę
                na ciebie już nie liczy. Ty już miałeś swoją szanse zaistnienia na tym forum,
                ale dałeś plame. Gwarantuje ci że jeżeli znajde link do tej ruskiej strony to
                go podam i wszyscy będą dziękować mi a nie tobie.
              • Gość: M też znam tą stronę - to tandeta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 21:46
                jest limit transferu do 1 kb/s, a w rzeczywistości jest jescze mniejszy, szkoda
                czasu i nerwów
    • Gość: zero Ta ich nowa płyta jest cienka jak sik pająka IP: *.cable.mindspring.com 20.07.04, 17:02
      w porównaniu ze starymi kawałkami. Przesłuchałem ją dwa razy i są tam zaledwie
      dwa kawałki, które zasługuja na uznanie, reszta to kompletne chała. Na 10
      możliwych punktów daje tej płycie 5.
    • Gość: anty-tekno... ;-( IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 20.07.04, 20:13
      prodigy to Ci kolesie od "tłisted faja stata"?

z zelazem w ryjach i tatuażami wszedzie?

czy to nowe "dzielo" jest takie dobre jak "tłuszcz/smalec ziemi/kraju"?

smile

tylko nie bijcie.. hehe

• raczek Re: Prodigy: płyta w sieci 20.07.04, 20:26
      ŁYKAM TĄ PŁYTKĘ W CAŁOŚCI MIMO ŻE MAM JĄ OD DOPIERO 24 GODZIN FULL WYPAS A
      ZASSAĆ JĄ MOŻECIE Z www.goldesel.to O ILE POSIADACIE COŚ TAKIEGO JAK
      EMULE....MIŁEGO SŁUCHANIAsmile
    • bleri Re: Prodigy: płyta w sieci 20.07.04, 22:42
      Jezu, ale,ktos tu lubi byc proszony.... Czy bardzo popsuje zabawe jesli
      napisze, ze plyta jest tu; audiofind.ru/artist.phtml?
      id=1071&album=16987#1

Po kliknieciu na konkretny numer sciagamy ten trzeci, bez dodatkowych podpisow
      pod spodem.
      • bleri Re: Prodigy: płyta w sieci 20.07.04, 22:43
        Jeszcze raz
        audiofind.ru/artist.phtml?id=1071&album=16987#1
      • Gość: phas Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 21.07.04, 08:24
        ktorym trzecim bez dodatkowych podpisow?? chyba cos przeoczylem a jezyk ten
        przyprawia mnie o dreszcze
        • Gość: cherem Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.icpnet.pl 21.07.04, 08:37
          po pierwszym kliknięciu na tytuł ukazuje się strona z trzema kolejnymi,z
          których ostatni jest bez podpisów.
          dzięki bleri, zacne to z Twojej strony.
          • Gość: phas Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 21.07.04, 08:59
            thx wielkie, czy ta droga tylko ta plytke da sie sciagnac?? czy inne tez (jakos
            mi proby nie wychodza)
            • Gość: Maćkos Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.gdynia.mm.pl 21.07.04, 11:18
              Spoko wszystko daje sie zassać...tylko faktycznie jak sie klinie konkretny
              utwór to trzeba ssać ten 3 z listy...np: Prodigy--1--Spitfire...i wszystko
              gra..wogóle fajna stronka, szkoda że nie mają nowego Kalibra..hehe
      • Gość: kijwamwoko Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 21.07.04, 11:27
        Ja mialem na mysli inna ruską strone, z której zdecydowanie łatwiej sie ściąga
        albumy.
        • bleri Re: Prodigy: płyta w sieci 21.07.04, 13:12
          To moze kijwamwoko laskawie podalby adres tej 'cudownej' strony, a nie chwalil
          sie bezproduktywnie na forum? ;>
          • Gość: phas Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 21.07.04, 13:32
            kijwamwoko zna nie tylko cudowną stronkę ale i na pewno papieża, widział UFO,
            był w młodości Anakinem Skywalkerem i nie może przebole, że jakoś niokogo to za
            bardzo nie obchodzi
            • Gość: kijwamwoko Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 21.07.04, 14:49
              phas, po waszych słowach zrobiło mi sie bardzo, bardzo smutno, jest mi teraz
              tak źle, że postanowilem dłużej nie ukrywać adresu tej strony
              oto i on
              mp3spy.ru/en/
              stronka ma kilka wad:
              1) nie ma na niej wszystkich płyt które chcielibyscie miećwink
              2) można ściągac tylko po jedną mp3 w danym momencie, kolejna co jakieś 20 min

Miłego ściąganiasmile

• Gość: Maćkos Re: Prodigy: płyta w sieci IP: *.gdynia.mm.pl 21.07.04, 00:09
      Gdyby GW nie napisała takiej super świeżej wiadomości...to nie poleciałby na
      forum link do płytki...i pewnie wielu osobom nawet nie przyszłoby do głowy,
      żeby szarpać mp3...a tak ciągniemy, słuchamy i czekamy na nastepną
      płytkęsmile))...i czy to sie nie nazywa wg Was ciche wspieranie piractwa?? wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka