Dodaj do ulubionych

o-zone: ratunku! ;)

IP: *.torun.mm.pl 06.08.04, 11:46
"Dragostea din tei" - kicz straszny. Ludzie, ratujcie, mnie to śmieszy, nie
drażni i na swój perwersyjny sposób mi się podoba. Jest tak nieudolne, że
budzi sympatię. Zwłaszcza łącznie z teledyskiem. Ktoś złapał to samo, co ja?
Obserwuj wątek
    • Gość: mła Re: o-zone: ratunku! ;) IP: *.acn.pl 06.08.04, 13:33
      Ja traktuję to jako ostrą parodię bojsbendów wszelakiej maści i drżę na myśl,
      że owi chłopcy mogą traktować to na serio, a nie w kategoriach: gramy pop, ale
      przy okazji mamy radochę z ludzi, którzy biorą nas na serio.
      Dla porównania - śmiertelnie poważna wersja tej samej piosenki w wykonaniu
      niejakich Haiducii, która jest tak na serio, że aż się płakać chce z poczucia
      żenady i litości.
      Nieudolnego nic w O-Zonie nie widzę, kupować ani nagrywać nie zamierzam, ale
      jak czasem mi się na jakiejś muzycznej stacji trafi (gł. Viva czy inne
      MtvPolska) podczas 'pilotowania' to nie przełączam tylko dosłuchuję do końca
      (choć od patrzenia na te cukierkowo wystylizowane buźki czasem aż oczy bolą),
      bo w rumuńskim języku jestem zakochana, a oprócz rumuńskiego radia nie mam
      innej okazji cudnej melodyki rzeczonej mowy posłuchać.

• eyemou Re: o-zone: ratunku! ;) 06.08.04, 15:40
        ja sie zastanawiam czy ktoregokolwiek lata zaistnial gorszy hicior.bo nawet
        coco jambo i barbie girl to przy tym pikus. jakies pomysly?
    • Gość: ziola Re: o-zone: ratunku! ;) IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.08.04, 16:17
      Ja złapałam to co Ty i się cieszę. Rok temu przechodziłam niewiarygodne męki
      słysząc ciułałę co pieć minut, a w tym roku sobie podśpiewuję przy o-zone i się
      dobrze bawię. Znajomi na mnie dziwnie patrzyli, ale teraz też ich słyszę jak to
      sobie nucą i jest cacy smile
      • Gość: vesna Re: o-zone: ratunku! ;) IP: *.torun.mm.pl 06.08.04, 17:32
        Na moim kierunku (socjologia UMK) dr TSz (nie rzucając nazwiskami) na swoich
        zajęciach w jakimś zatęchłym wiosennym miesiącu wygłosił proroctwo, że to
        będzie hit tego lata. Nikt wówczas nie wiedział o czym mowa. Stało się. Może
        też dlatego tak mnie to bawi. No hit murowany. A chłopaczki muszą mieć z tego
        zwałę wink
    • conena Re: o-zone: ratunku! ;) 06.08.04, 18:22
      ja tam wolę roses outkasta, ale ze znajomymi latamy za sobą i gadamy to
      całe "halo hajduk" bo to tak naprawde jest smiesznesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka