Gość: Zla_Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:19 Jaka jest wedlug Was? Wedlug mnie kawalek "Kim" Eminema (z Marshal matters LP) jak jestem bezsilna i wsciekla do granic mozliwosci slucham tego na caly regulator i od razu mi lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondoreus Re: Najbardziej wsciekla piosenka. 13.08.04, 12:30 . znaczy się że jest to kawałek relaksacyjno-wyciszający? coś niczym muzyka wielorybów lub słuchanie deszczu? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zla_Kotka Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:36 Nie nie nie!!! jest to kawalek, rzec by mozna, homeopatyczny. homeopatia radzi: podobne lecz podobnym jest to kawalek bardzo wsciekly mysle, ze efekt jest podobny do tego, jakby na ogromna zlosc poboksowac sie z kims itp... przynosi takie niemal fizyczne wyzycie sie)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: *.itpp.pl 13.08.04, 12:36 "the greatest song in the world tribute" Tenaciousów D: te ostre riffy (w teledysku grane na gitarze klasycznej ), te teksty wykrzyczane z pasją - "It didn't actually sounded anything like this song!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:43 Henry Rollins tez jest wsciekly zazwyczaj, ze az trudno wytypowac jeden utwor Odpowiedz Link Zgłoś
kondoreus Re: Najbardziej wsciekla piosenka. 13.08.04, 12:43 . tenacious d opanywuje forum . Odpowiedz Link Zgłoś
conena ajron men - piersi 13.08.04, 12:41 jestem ajron men podejdz blizej a zabije cie jak kto wku..rwi mnie wtedy ja nie opanuje sie! odejdz ode mnie nie wchodz w droge dziś mi dziś. cyt. z pamieci moze byc niedokladnie, bo dawno juz nie słuchalam Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: ajron men - piersi 13.08.04, 14:08 Ajron men? Ale która wersja? Heavy czy discopolowa z płyty "Powrót do raju". Ja bym obstawiał tę drugą... Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: ajron men - piersi 13.08.04, 18:38 z tej płyty gdzie jest też "ksiądz proboszcz juz sie zbliża". mam to na bardzo starej i wysłużonej kasecie i nie moge się tamże dopatrzeć co to za album Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: ajron men - piersi 13.08.04, 19:09 posiadam tak samo wysluzona kasete z w.w. 'przebojem' . Odpowiedz Link Zgłoś
kondoreus motyw przewodni "Pszczółki Mai" 13.08.04, 12:49 . SERIO!!! nie lubię pszczół, os i tym podobnych badziewii latających i jak to słyszę to rozpier... bym wszystkie ule. wrrr. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: motyw przewodni "Pszczółki Mai" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:56 spin the black circle i lukin - pearl jam Odpowiedz Link Zgłoś
humbak One są porzyteczne! 13.08.04, 19:10 Jak tak pomyślę, to może Ions Toola? Kojarzy się z komarem lub muchą.Chcę krrrrwi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilevil321 Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: 80.51.90.* 13.08.04, 13:42 ide sobie raz przez wies jakas kurwa mowi "czesc" jak nie zdejme z nogi trep jak nie przypierdole w leb Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: Najbardziej wsciekla piosenka. 13.08.04, 15:05 Ten koles jest dosyc grozny 207.234.130.228/mp3/MR113518.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zla_Kotka Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:44 Eeee... az takie grozne to sie nie wydaje... Ale za to fajne. Kto to ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: Najbardziej wsciekla piosenka. 13.08.04, 15:52 > Eeee... az takie grozne to sie nie wydaje... Zalatw sobie oryginal i sprawdz jak to leci w stereo ;P Million Dan "Dogz & Sledgez" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: 195.245.217.* 13.08.04, 15:51 Ja jestem mało wymagający i wystarcza mi np. "Waiting Room" Fugazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziola Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.08.04, 16:59 "Down with the sickness" Disturbed jest calkiem powalony. Swoja droga zastanawiam sie czemu tego kawalka u nas wogle nie bylo slychac. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Najbardziej wsciekla piosenka. 13.08.04, 19:08 0-0 (where evil dwells) Fear Factory. Brzmieniowo. Czysto furia. Odrzuca po prostu. Ostatni Slayer, jak się wsłuchać w słowa, aż przygnębia nienawiścią. Oni z resztą sprawiają wrażenie jakby całą życiową złość wyrzucali przez muzykę. Bo kto niby nagrałby utwór I hate you? I jeszcze Clawfinger Power, Pay the bill. Gniew przemyślany i kontrolowany. Nie wiem, czy o to chodziło, ale tak skojarzyłem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: *.chello.pl 13.08.04, 19:38 wściekłych nie słucham, więc nie potrafię powiedzieć, jakie są wściekłe piosenki A już w ogóle nie potrafię powiedzieć jakie są najbardziej wściekłe piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrrrrrrr Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: 80.51.229.* 14.08.04, 17:13 no to będzie 'nienwiść' Closterkellera... sama nazwa mówi za siebie, nie? 'nietoperze, szczury i robaki a między nimi ty...' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thrashold Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: 213.199.192.* 14.08.04, 18:07 Bullet in your head - rage'ów, połowa dyskografii pantery ze wskazaniem na "vulgar display of power" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjklj Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:19 Throbbing Gristle - We Hate You (Little Girls) polecam,sciagnijcie sobie, kawalek powinien malo zajmowac, bo krotki jest, polecam wszystkim wku....nym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LESZEK LULISZEK Re: Najbardziej wsciekla piosenka. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.04, 22:29 dezerter-atomowa śmierć,zatrute powietrze nirvana-territorial pissings Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Najbardziej wsciekla piosenka. 14.08.04, 23:01 ja stawiam na "one armed scissor" At the Drive-In. jest wystarczajaco wsciekla jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yatzeq3 Re: Najbardziej wsciekla piosenka. 15.08.04, 11:21 Yngwie Malmsteen "Mad Dog", po prostu rozwala mnie ryk wokalisty w refrenie Odpowiedz Link Zgłoś