Gość: forfuntivi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:23 ruszył nieoficjalny (i przedewszystkim darmowy) czat 4fun.tv możece spróbować, na razie jest pustawo bo jeszcze mało kto o nim wie. www.4funtv.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondoreus aaaaaaaaaaaale lipa 14.08.04, 22:35 . faktycznie "pustawo" - zerknąłem tam przed momentem i byłem jedyny. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forfuntivi Re: aaaaaaaaaaaale lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:44 Bo to działa od jakichś dwóch godzin i jeszcze mało kto o tym wie. za parę dni powinno być lepiej. Ale żeby coś się działo to od czegoś trzeba zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forfuntivi Re: aaaaaaaaaaaale lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:50 samo się nie zrobi więc ja pomagam i o tym tutaj piszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forfuntivi Re: 4fun - The Czat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 14:10 no i proszę, już się ruch odbywa.. oczywiście pewnie jak ktoś toprzeczyta to znów będzie pusto, cóż takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 4fun - The Czat 15.08.04, 14:45 Gość portalu: forfuntivi napisał(a): > ruszył nieoficjalny (i przedewszystkim darmowy) alez czaty sa darmowe..sa takie za ktore niby trzeba placic? na gazecie tez jest czat muzyczny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forfuntivi Re: 4fun - The Czat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 14:49 ale normalny picture chat 4fun jest płatny (zeta za sesemes). I znów ruch się skończył chyba ale to chwilowe Odpowiedz Link Zgłoś