Dodaj do ulubionych

jak wygląda Kaczkowski?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 16:00
wprawdzie go nie lubię, ale chętnie bym się dowiedział, jak wygląda.
wiem, że się ukrywa, nie chce być rozpoznawany (chodzi w masce?)

jeśli ktoś z Was ma namiary na galerię jego zdjęć w necie, to prosiłbym o
podanie tych namiarów.

ewentualnie
tych z Was, którzy go widzieli, proszę o dokładny opis.

dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Abra Re: jak wygląda Kaczkowski? IP: *.bsk.vectranet.pl 01.04.02, 17:31
      No cóż, wygląda nienadzwyczajnie. Dobrze robi, że się nie pokazuje na prawo i
      lewo, bo głos ma świetny i takie wrażenie wystarczy. Raz go widziałam ze 2-3
      lata temu i naoprawdę nie posiada żadnych cech szczególnych, bo...właśnie nie
      pamiętam, jak wygląda smile
    • Gość: aga Re: jak wygląda Kaczkowski? IP: *.devs.futuro.pl 01.04.02, 17:51
      mi przypomina Sw.Mikolajasmile
    • Gość: Miecio Re: jak wygląda Kaczkowski? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 18:07
      Ja słyszałem ze Kaczkowski chodzi po miescie w takiej masce jak wokalista
      Slipknota. Zeby go nikt nie rozpoznał.
    • Gość: Kosa Re: jak wygląda Kaczkowski? IP: *.acn.waw.pl 01.04.02, 18:53
      Gość portalu: ddt napisał(a):

> wprawdzie go nie lubię,

Jak można nie lubić Kaczkowskiego?Czym Ci się naraził???
      Dzięki niemu przez z górą dwie dekady mieliśmy bieżący kontakt z najważniejszymi
      wydarzeniami muzycznymi!!!
      Pozdrawiam.
      PS. Zdjęcie jest w internecie, adres podam po Świętach. Wygląda jak rasowy jazzman
      rudy blondyn, długie włosy, okazała broda.
      • piowiec Pokaż lepiej swoje 02.04.02, 09:17
        Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Gość portalu: ddt napisał(a):
        > PS. Zdjęcie jest w internecie, adres podam po Świętach. Wygląda jak rasowy jazz
        > man
        > rudy blondyn, długie włosy, okazała broda.

Mam na dzieje ze tego nie zrobisz . Zdjęcie lub zdjęcia są w Internecie .... jak
        ktoś chce i bardzo go to ciekawi niech sobie znajdzie .
        Pokaż lepiej swoje
        Mnie martwi fakt ze tak łatwo udało mi się do nich dotrzeć . Uszanuj trochę fakt
        że facet postanowił nie pokazywać się publicznie i istnieć w świadomości
        radiosłuchaczy jako Głos .
        A tak właściwie niech ludzie spróbują sobie Kaczkowskiego wyobrazić.....to
        bardziej twórcze i szare komórki mają zajęcie bo z ich użyciem różnie bywa –
        ćwiczenia jak najbardziej wskazane .

• Gość: Kosa Re: Pokaż lepiej swoje ..nie nazywam się Kaczkowsk IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 19:53
          piowiec napisał(a):

> Gość portalu: Kosa napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: ddt napisał(a):
          > > PS. Zdjęcie jest w internecie, adres podam po Świętach. Wygląda jak rasowy
          > jazz
          > > man
          > > rudy blondyn, długie włosy, okazała broda.
          >
          > Mam na dzieje ze tego nie zrobisz . Zdjęcie lub zdjęcia są w Internecie .... ja
          > k
          > ktoś chce i bardzo go to ciekawi niech sobie znajdzie .
          > Pokaż lepiej swoje

....Ludzie czy Was porąbało? Robi się narodową sprawę z tego jak wygląda
          Kaczkowski.On sam jak myślę, również nie robi z tego problemu, jest legendarnym
          człowiekiem radia i chce żeby tak pozostało.Czego się spodziewacie, że zobaczycie
          UFOludka. Normalny facet, w latach 70-tych jak jeszcze nie podejżewał, że będzie
          legendą prowadził dyskoteki w Remoncie. Po co w ogóle się odzywałem?Co mnie
          podkusiło?
          Pozdrawiam.
      • Gość: glis Re: jak wygląda Kaczkowski? IP: *.cps.pl 05.04.02, 23:16
        >
        >
        > Jak można nie lubić Kaczkowskiego?Czym Ci się naraził???

miekka dupa i ciepla klucha.
        ot co.
        yes, genesis i pozal sie boze, tori amos.
        to caly kaczkowski
    • gepe Re: jak wygląda Kaczkowski? 02.04.02, 18:02
      Czy to takie ważne, jak wyglada?... Ważne, że robi audycje, po których
      wysłuchaniu świat wygląda piękniej i bardziej po ludzku, które uczą szanować
      muzykę i jej twórców.
      No to może uszanujmy deklarację człowieka, który wielokrotnie mówił, że NIE
      CHCE, aby go rozpoznawano na ulicy. Po co robić materiał dla 'Życia na gorąco'
      czy coś w tym stylu?
      To człowiek radia, nie telewizji. Nie patrzmy na niego, słuchajmy jego audycji.

Pozdrawiam - gepe
    • Gość: jatej Re: jak wygląda Kaczkowski? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 18:53
      Kaczkowski to jest po prostu Wojciech Mann. Mają tak podobne głosy, że wydaje
      mi się, że to jedna i ta sama osoba. A ten, co pokazuje się np. gdy zapowiada
      koncerty to jakiś podstawiony. Wiele razy łapałem się na tym, że myślałem, że
      mówi Piotr Kaczkowski, a mówił Wojtek Mann.
      • Gość: Milka Re: jak wygląda Kaczkowski? IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.02, 21:33
        Mialam przyjemnosc spotkac go dwa razy na spotkaniu ze sluchaczami w
        Bydgoszczy.A bylo to w 1983 roku. Mial wtedy 37 lat.Niewysoki, troche pulchny,
        okazaly zarost na twarzy.
        Pamietam jak powiedzial wtedy, ze jezeli "Trojka" bedzie w stereo(!) to on
        zgoli brode. Widac slowa nie dotrzymal.
        Byl dla mnie wtedy najwiekszym autorytem w dziedzinie muzyki. Nigdy nie zapomne
        sobotnich nocy w "Trojce".Nauczyl mnie sluchac muzyki i nie tylko. Dopiero
        dzieki jego audycjom zaczelam tez sluchac tekstow.
        Wspanialy facet.
        Pozdrawiam
        Milka
        • Gość: jatej Re: jak wygląda Kaczkowski? IP: 213.25.168.* 03.04.02, 11:54
          Muszę Cię rozczarować, ale to nie był Piotr Kaczkowski, ale ktoś podstawiony.
          • Gość: Milka Re: jak wygląda Kaczkowski? IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.02, 15:01
            Gość portalu: jatej napisał(a):

> Muszę Cię rozczarować, ale to nie był Piotr Kaczkowski, ale ktoś podstawiony.

Pewnie byles to ty!!!smile
    • lp.atezag.atzcop Re: jak wygląda Kaczkowski? 03.04.02, 16:17
      np.:

www.wietrzneradio.com/images/galeria/p_kaczkowski.jpg

/ten z prawej, gwoli ścisłości/

ale swoją drogą, to mógłbyś ruszyć łeb i spróbować znależć samemu

poza tym, Kaczkowski to fajny redaktor
      • piowiec lp.atezag.atzcop wciska Wam kit 03.04.02, 18:37
        lp.atezag.atzcop wciska Wam kit
        Kaczkowski to ten z lewej !! smile)
        • Gość: Marcel Re: lp.atezag.atzcop wciska Wam kit IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 19:43
          Obaj wciskają kit, Kaczkowski to ten co zrobił zdjęcie.wink
    • Gość: sebulbiak2 Re: jak wygląda Kaczkowski? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.15, 13:29
      kocanblog.blogspot.com/2012/05/gos-ma-twarz.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka