Gość: Gosc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 11:49 Widzleiscie naszego ulubionego komentatora w tym programie? Co myslicie? I jeszcze konkurs - jakiego piosenkarza wizerunek nosi dziennikarz GW na klatce z piersiami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Leszczynski + Polsat = Idol IP: *.devs.futuro.pl 06.04.02, 14:08 Gość portalu: Gosc napisał(a): > Widzleiscie naszego ulubionego komentatora w tym programie? Co myslicie? I > jeszcze konkurs - jakiego piosenkarza wizerunek nosi dziennikarz GW na klatce z > > piersiami? Boba Dylana )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Leszczynski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 16:56 Hehe,on to sie na muzyce zna.....gdybym kierowal sie jego opiniami ,to niezlego gowna bym dzis sluchal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Leszczynski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 17:06 Aga wygrala konkurs - nagrod nie przewidziano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Leszczynski IP: *.devs.futuro.pl 06.04.02, 17:51 Gość portalu: Gosc napisał(a): > Aga wygrala konkurs - nagrod nie przewidziano. He, nie szkodzi Mam ogromna satysfakcja, ze znalam prawidlowa odpowiedz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re:Za co dostaje Leszczynski ? IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.02, 18:35 No i widzicie, facet zaczął ileś tam lat temu pracę redaktora muzycznego jako kontestator starej i entuzjasta nowej muzyki. A w roku 2002 wy go zjeżdżacie, szczerze mówiąc, nie wiem za co. Gust muzyczny jest sprawą indywidualną a na zarzucanych mu coraz to na tym forum błędach merytorycznychnigdy go osobiście nie złapałam. Ale z drugiej strony komercjalizacja każdego obecnie złapie. A udział Leszczyńskiego w programie Polsatu (podkreślę POLSATU!)jest tegonajlepszym przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re:Za co dostaje Leszczynski ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 10:49 Gosc nie ma zadnego poszanowania dla klasyki.Sorry ,ale jak ktos objerzdza (a na pewno by objechal ,gdyby to kazac mu zrecenzowac) zespol czy muzyke ,jaka ja lubie ,to nie moge sie z tego cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś