Dodaj do ulubionych

Leszczynski + Polsat = Idol

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 11:49
Widzleiscie naszego ulubionego komentatora w tym programie? Co myslicie? I
jeszcze konkurs - jakiego piosenkarza wizerunek nosi dziennikarz GW na klatce z
piersiami?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Leszczynski + Polsat = Idol IP: *.devs.futuro.pl 06.04.02, 14:08
      Gość portalu: Gosc napisał(a):

> Widzleiscie naszego ulubionego komentatora w tym programie? Co myslicie? I
      > jeszcze konkurs - jakiego piosenkarza wizerunek nosi dziennikarz GW na klatce z
      >
      > piersiami?

Boba Dylana smile))
    • Gość: Lukas Re: Leszczynski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 16:56
      Hehe,on to sie na muzyce zna.....gdybym kierowal sie jego opiniami ,to niezlego
      gowna bym dzis sluchal.
      • Gość: Gosc Re: Leszczynski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 17:06
        Aga wygrala konkurs - nagrod nie przewidziano.
        • Gość: aga Re: Leszczynski IP: *.devs.futuro.pl 06.04.02, 17:51
          Gość portalu: Gosc napisał(a):

> Aga wygrala konkurs - nagrod nie przewidziano.

He, nie szkodzismile Mam ogromna satysfakcja, ze znalam prawidlowa odpowiedzwink)
      • Gość: Abra Re:Za co dostaje Leszczynski ? IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.02, 18:35
        No i widzicie, facet zaczął ileś tam lat temu pracę redaktora muzycznego jako
        kontestator starej i entuzjasta nowej muzyki. A w roku 2002 wy go zjeżdżacie,
        szczerze mówiąc, nie wiem za co. Gust muzyczny jest sprawą indywidualną a na
        zarzucanych mu coraz to na tym forum błędach merytorycznychnigdy go osobiście
        nie złapałam.
        Ale z drugiej strony komercjalizacja każdego obecnie złapie. A udział
        Leszczyńskiego w programie Polsatu (podkreślę POLSATU!)jest tegonajlepszym
        przykładem
        • Gość: Lukas Re:Za co dostaje Leszczynski ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 10:49
          Gosc nie ma zadnego poszanowania dla klasyki.Sorry ,ale jak ktos objerzdza (a
          na pewno by objechal ,gdyby to kazac mu zrecenzowac) zespol czy muzyke ,jaka ja
          lubie ,to nie moge sie z tego cieszyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka