Gość: ::._chris_.:: IP: 5.5R* / *.dmz.tpo.fi 15.09.04, 10:38 Polecam. Płyta do słuchania naokrągło. Przebija jej poprzednią "Soul Sessions", jeszcze więcej feelingu, jeszcze więcej "miodu" ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titush Re: Joss Stone - Mind, Body & Soul 15.09.04, 15:42 z pewnością masz rację, ale ten nowy singiel nie jest jakiś szczególnie powalający... a jak reszta płyty? wszystkie utwory premierowe czy zawieruszył się gdzieś jakiś cover? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::._chris_.:: Re: Joss Stone - Mind, Body & Soul IP: 5.5R* / *.dmz.tpo.fi 15.09.04, 18:26 Nie wiem co puszczają jako singiel, ja bym wybrał: 5. Don't Cha Wanna Ride 11. Don't Know How 12. Torn & Tattered 'Almost Blue' Diany Krall z najnowszej płyty też do mnie zbytnio nie trafia, za to 'Narrow Daylight' to prawdziwy killer - piosenka roku. Ogólnie płyta płyta jest jedwabista. Tracklist: 1. Right To Be Wrong 2. Jet Lag 3. You Had Me 4. Spoiled 5. Don't Cha Wanna Ride 6. Less Is More 7. Security 8. Young At Heart 9. Snakes And Ladders 10. Understand 11. Don't Know How 12. Torn & Tattered 13. Killing Time 14. Sleep Like A Child Odpowiedz Link Zgłoś