Gość: stach IP: *.cordef.net.pl 11.04.02, 10:53 słyszeliście jak oni grają? czy to nie jeden z lepszych debiutów co myślicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trotula Re: cool kids of death IP: *.dabrowa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 20:42 Właśnie widziałam ich teledysk, i muszę przyznać, że muzyka ma w sobie coś ciekawego. Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: cool kids of death IP: *.mnc.pl 10.05.02, 09:42 ja słyszałem pierwszą EPkę i przyznam ze niespodziewałem sie że w Polsce taki zespół jeszcze powstanie... ostrzegam jednak ,ze numer ze wspomnianego teledysku to chyba najspokojniejszy i dość nietypowy numer tej formacji. pozdrawiam i czekam na płyte oraz koncerty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: cool kids of death IP: *.katowice.agora.pl 13.05.02, 13:38 studyjnie bardzxo fajnie, ale widziałem ich koncert i są dość ciency - poznasz punka po tym, ze nie umie grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: cool kids of death IP: 62.233.138.* 13.05.02, 21:36 Gość portalu: mb napisał(a): > studyjnie bardzxo fajnie, ale widziałem ich koncert i są dość ciency - poznasz > punka po tym, ze nie umie grać Tomasz Dorn z ABADDONU, Nicky Garratt z UK SUBS albo Glen Matlock z Sex Pistols trochę by się zdziwili Twoją opinią. PZDR dla pięknych i słonecznych Katowitz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: cool kids of death IP: *.katowice.agora.pl 14.05.02, 09:46 wyjątek potwierdza regułę? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś