Gość: misio IP: *.future-net.pl 09.10.04, 19:30 iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia73 Re: Alan Parsons Project 10.10.04, 20:07 nawet się nie zastanawiaj - iść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmt Re: Alan Parsons Project IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 12.10.04, 21:28 napisz jak bylo. thks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: Alan Parsons Project IP: *.chello.pl 13.10.04, 08:32 raczej iść - ten zespół w latach swojej swietności nie dawał koncertów -był zespołem studyjnym. Aż dziwne ze wyszedł ze studia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Byłeś? IP: *.chello.pl 17.10.04, 17:21 Nie - to żałuj, bo jest czego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_darkside Prośba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:33 Koncert był wspaniały!!! Jestem zachwycona, ale mam pewien problem: nie wzięłam aparatu. Może ktoś życzliwy ulituje się nad biedną fanką i podzieli się zdjęciami? Bardzo (a nawet bardzo, bardzo, bardzo itd.) mi na tym zależy!!!!! Proszę o kontakt: aga_darkside@op.pl I jeszcze jedno: ma ktoś dokładną kolejność utworów z koncertu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: Prośba! IP: *.chello.pl 18.10.04, 16:53 Zaczęli od I Robot A ostatnie przed bisami było Sirius/Eye in the Sky. A co pośrodku... Wszystko co trzeba (no, prawie ) - ale niestety, nie notowałem w kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_darkside Re: Prośba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:46 A robiłeś zdjecia??? Kolejnosc prawie odtworzyłam, mam tylko kilka luk Odpowiedz Link Zgłoś