Gość: olcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:31 Jak wam się podoba płyta Polaka? Najpierw usłyszałam w tv piosenkę "Otwieram wino" i jakoś mi się tak średnio podobało. Teraz odsłuchałam całą płytę i jestem absolutnie maksymalnie zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: homek_toft Re: sidney polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:33 Na początku też byłem zachwycony. Najbardziej tym, że płyta od początku do końca jest pozytywna, słoneczna itd. Potem zaczęło mi się nudzić. Smutne piosenki są najpiękniejsze, szczęście i radość zbyt szybko się nudzą. Poza tym trochę czasem seksistowska ta płyta się robi, a tego to nie lubię. "Chomiczówka" - nie cierpię tego kawałka. Ale Otwieram wino mi się podoba. No, może jeszcze Wkładam łyżkę w szklankę. Reszta nie przetrwała próby czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daktahu Re: sidney polak IP: 217.153.44.* 11.10.04, 10:44 Jedna z lepszych płyt w tym kraju 2004, testowo i brzmieniowo jednak od kiedy zaczeli pompowac w rtv, przestałem słuchac, mam dosyc... ale bedzie gościć często w pokojach, kuchni i samochodzie Chomiczówka - zajebista, butelki również, no i tekila tez...cala plytka ..otwieram wino - moze byc troche mnie wokalizer drazni, ale nic to - nie przesadzony naszczęscie, przemijamy - -bardzo fajny no i radio warszawa, kręci.... wierci.....tak tak....to są pozytywne skutki palenia (bez zbytniego gadania o paleniu) massive rescepta wicked booyaka booyakasha Odpowiedz Link Zgłoś