Gość: Olga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:58 Jestem wielką fanką muzyki jazzowej. Mimo tego, że mam dopiero 15 lat, nie słucham techno ani innych "łubudów", tylko właśnie jazzu. Ktoś jeszcze lubi jazz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maff1 Re: Jazz... 29.10.04, 23:04 tzn. jakiego jazzu? ja tez zaczynałem od jazzu .. miałem ok. 10 lat jak zachwycałem sie jazzem tradycyjnym. W latach 70-tych byłem (tak sądzę) najmłodszym samodzielnym bywalcem festiwalu OLD JAZZ MEETING ZŁOTA TARKA. Dobrze zaczynasz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: Jazz... 30.10.04, 01:07 > Jestem wielką fanką muzyki jazzowej. Mimo tego, że mam dopiero 15 lat, nie > słucham techno ani innych "łubudów", tylko właśnie jazzu. Ktoś jeszcze lubi > jazz? Ja mam trochę więcej, słucham i techno i dżezu a najbardziej lubię amalgamaty powyższych bo moim skromnym techno (w sensie elektronika) popycha cały ten dżezowy biznes do przodu. Życzę owocnych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luvski Re: Jazz... IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 11:32 ty funkulo jestes deprawator nieletnich, bitnik i palacz marihuany)) olga, nie słuchaj go - znaczy się - nie dżezu, tylko funkulo, który sączy tu systematycznie ten swoj podprogowy przekaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_dupa Re: Jazz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:18 haha bitnik... funkulo to co najwyzej woodstokowicz, no i pdefilski zaped jakis ma... Odpowiedz Link Zgłoś
luvski Re: Jazz... 30.10.04, 12:40 ale dałes jazzuu. to miałbyć jakiś zart? lol. az strach cos pisac na tym forum. skąd wy sie bierzecie, a własciwe, co bierzecie kolego dupa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_dupa Re: Jazz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:11 oj ominalem niestety twoj wpis ale juz spiesze z odpowiedzia, to nie mial byc zart, widocznie t.love wypacza zdolnosc prawidlowej interpretacji tekstu czytanego, az wstyd ze nazwisko Ginsberga i o zgrozo! W.S.B. w twojej zlolowanej glowce zaistnialy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: Jazz... 30.10.04, 13:25 Gość portalu: twoja_dupa napisał(a): > haha bitnik... funkulo to co najwyzej woodstokowicz, no i pdefilski zaped jakis > > ma... 5mok1n' b4d sh1t, fool? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_dupa Re: Jazz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:28 ok, a teraz powiedz za co cie meczyli tak w dziecinstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: Jazz... 30.10.04, 13:24 Gość portalu: luvski napisał(a): > ty funkulo jestes deprawator nieletnich, bitnik i palacz marihuany)) > olga, nie słuchaj go - znaczy się - nie dżezu, tylko funkulo, który sączy tu > systematycznie ten swoj podprogowy przekaz > Marna prowokacja. Aesi nie wierzcie mu. Odpowiedz Link Zgłoś