IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:58
Jestem wielką fanką muzyki jazzowej. Mimo tego, że mam dopiero 15 lat, nie
słucham techno ani innych "łubudów", tylko właśnie jazzu. Ktoś jeszcze lubi
jazz? smile
Obserwuj wątek
    • maff1 Re: Jazz... 29.10.04, 23:04
      tzn. jakiego jazzu?
      ja tez zaczynałem od jazzu .. miałem ok. 10 lat jak zachwycałem sie jazzem
      tradycyjnym. W latach 70-tych byłem (tak sądzę) najmłodszym samodzielnym
      bywalcem festiwalu OLD JAZZ MEETING ZŁOTA TARKA.
      Dobrze zaczynasz.
    • silesius.funkulo Re: Jazz... 30.10.04, 01:07
      > Jestem wielką fanką muzyki jazzowej. Mimo tego, że mam dopiero 15 lat, nie
      > słucham techno ani innych "łubudów", tylko właśnie jazzu. Ktoś jeszcze lubi
      > jazz? smile

Ja mam trochę więcej, słucham i techno i dżezu a najbardziej lubię amalgamaty
      powyższych bo moim skromnym techno (w sensie elektronika) popycha cały ten
      dżezowy biznes do przodu.
      Życzę owocnych poszukiwań.
      • Gość: luvski Re: Jazz... IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 11:32
        ty funkulo jestes deprawator nieletnich, bitnik i palacz marihuanysmile))
        olga, nie słuchaj go - znaczy się - nie dżezu, tylko funkulo, który sączy tu
        systematycznie ten swoj podprogowy przekazsmile

• Gość: twoja_dupa Re: Jazz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:18
          haha bitnik... funkulo to co najwyzej woodstokowicz, no i pdefilski zaped jakis
          ma...
          • luvski Re: Jazz... 30.10.04, 12:40
            ale dałes jazzuu. to miałbyć jakiś zart? lol. az strach cos pisac na tym forum.
            skąd wy sie bierzecie, a własciwe, co bierzecie kolego dupa?
            • Gość: twoja_dupa Re: Jazz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:11
              oj ominalem niestety twoj wpis ale juz spiesze z odpowiedzia, to nie mial byc
              zart, widocznie t.love wypacza zdolnosc prawidlowej interpretacji tekstu
              czytanego, az wstyd ze nazwisko Ginsberga i o zgrozo! W.S.B. w twojej
              zlolowanej glowce zaistnialy.
          • silesius.funkulo Re: Jazz... 30.10.04, 13:25
            Gość portalu: twoja_dupa napisał(a):

> haha bitnik... funkulo to co najwyzej woodstokowicz, no i pdefilski zaped
            jakis
            >
            > ma...

5mok1n' b4d sh1t, fool?
            • Gość: twoja_dupa Re: Jazz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:28
              ok, a teraz powiedz za co cie meczyli tak w dziecinstwie?
        • silesius.funkulo Re: Jazz... 30.10.04, 13:24
          Gość portalu: luvski napisał(a):

> ty funkulo jestes deprawator nieletnich, bitnik i palacz marihuanysmile))
          > olga, nie słuchaj go - znaczy się - nie dżezu, tylko funkulo, który sączy tu
          > systematycznie ten swoj podprogowy przekazsmile
          >

Marna prowokacja. Aesi nie wierzcie mu.

smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka