Dodaj do ulubionych

/ A Perfect Circle - Imagine / John Lennon

IP: *.toya.net.pl 08.11.04, 20:05
www.allegro.pl/show_item.php?item=34565895
Jak Podoba Wam Się Wersja APC ?

Pozdro.
Alexander28
Obserwuj wątek
    • Gość: modrzew Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:34
      Powiem tylko, ze ten singielek jest na eMulu juz od baaardzo dawna tongue_outP
      • Gość: ksenia Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:26
        Ale kolega pyta o wrażenia po wysłuchaniu wersji APC.
        Odpowiadam zatem:
        Mi, nieobiektywnie zupełnie, bardzo się podoba. Bardzo! smile
    • Gość: modrzew Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:38
      No jasne, aczkolwiek na podanej stronie www nie ma zadnego fragmentu omawianego utowru. Zreszta, jak juz pisalem, jest na mule - jak ktos chce to niech poslucha - moim zdaniem wersja APC jest nie glupia, aczkolwiek nie ma czym sie zachwycac

O wiele bardziej podoba mi sie za to akustyczne "terrible lie" NIN w wykonaniu Maynarda - tez jest na mule !!!!
    • negativna Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon 09.11.04, 23:06
      Tak cudownie magnetyzującego utworu dawno nie słyszałam... Bardzo bardzo mi się
      podoba...
      • teddy4 Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon 10.11.04, 08:02
        Cała ostatnia płyta APC jedzie rentą. Ku mojemu ubolewaniu. A ten kawałek jest
        zaiste dramatyczny. I po co to było?
    • Gość: dcb Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 17:36
      Singiel całkiem niezły, cała płyta niestety cianiutka.
      • Gość: daktahu Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 12:58
        na pewno nie jest to cieniutka płyta...
        całkiem przyzwoicie zaplanowany album, jako całość a nie jak kilkanaście
        utworów do puszczania w mediach...
        imagine - ciekawe, acz nienajlepsze - imho: People Are People - bdb, ciekawy
        aranż
        Counting Bodies Like Sheep to rhythm of War Drums - jakby MarylinM ale ileż tu
        więcej przestrzeni, bez płytkich zagrań..blisko NIN ale wokalnie o niebo
        lepiejsmile
        no i kończaące płytke utwory: when the levee breaks i skrzypsce z bębnem,
        cudownie
        oczywiście, jeśli ktoś oczekuje płyty podobnej do poprzedniej, albo takiej
        samej to faktycznie cieniutko - i niech tak zaostanie, reskepta dla APC - niech
        tak dalej cienko graja
        ps. ponoc cienka równiez prodigy ostatnia, bo niepodobnasmile)))
        pozdro
    • Gość: MIA Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:48
      Mialam okazje uslyszec to cudo w audycji u p.Kaczkowskiego i powiem
      krotko"piekna wersja".Za oryginalem nie przepadam, bo mocno sie juz
      przejadl,ale...ta aranzacja naprawde robi wrazenie...i sprawia,iz chyba nie
      bede miala wyjscia->polubie ten utworsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka