Gość: Alexander28 IP: *.toya.net.pl 08.11.04, 20:05 www.allegro.pl/show_item.php?item=34565895 Jak Podoba Wam Się Wersja APC ? Pozdro. Alexander28 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: modrzew Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:34 Powiem tylko, ze ten singielek jest na eMulu juz od baaardzo dawna P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:26 Ale kolega pyta o wrażenia po wysłuchaniu wersji APC. Odpowiadam zatem: Mi, nieobiektywnie zupełnie, bardzo się podoba. Bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrzew Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:38 No jasne, aczkolwiek na podanej stronie www nie ma zadnego fragmentu omawianego utowru. Zreszta, jak juz pisalem, jest na mule - jak ktos chce to niech poslucha - moim zdaniem wersja APC jest nie glupia, aczkolwiek nie ma czym sie zachwycac O wiele bardziej podoba mi sie za to akustyczne "terrible lie" NIN w wykonaniu Maynarda - tez jest na mule !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
negativna Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon 09.11.04, 23:06 Tak cudownie magnetyzującego utworu dawno nie słyszałam... Bardzo bardzo mi się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon 10.11.04, 08:02 Cała ostatnia płyta APC jedzie rentą. Ku mojemu ubolewaniu. A ten kawałek jest zaiste dramatyczny. I po co to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcb Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 17:36 Singiel całkiem niezły, cała płyta niestety cianiutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daktahu Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 12:58 na pewno nie jest to cieniutka płyta... całkiem przyzwoicie zaplanowany album, jako całość a nie jak kilkanaście utworów do puszczania w mediach... imagine - ciekawe, acz nienajlepsze - imho: People Are People - bdb, ciekawy aranż Counting Bodies Like Sheep to rhythm of War Drums - jakby MarylinM ale ileż tu więcej przestrzeni, bez płytkich zagrań..blisko NIN ale wokalnie o niebo lepiej no i kończaące płytke utwory: when the levee breaks i skrzypsce z bębnem, cudownie oczywiście, jeśli ktoś oczekuje płyty podobnej do poprzedniej, albo takiej samej to faktycznie cieniutko - i niech tak zaostanie, reskepta dla APC - niech tak dalej cienko graja ps. ponoc cienka równiez prodigy ostatnia, bo niepodobna))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIA Re: / A Perfect Circle - Imagine / John Lennon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:48 Mialam okazje uslyszec to cudo w audycji u p.Kaczkowskiego i powiem krotko"piekna wersja".Za oryginalem nie przepadam, bo mocno sie juz przejadl,ale...ta aranzacja naprawde robi wrazenie...i sprawia,iz chyba nie bede miala wyjscia->polubie ten utwor Odpowiedz Link Zgłoś