rafi.raf 10.11.04, 18:33 Czy widzieliscie gdzies w Warszawie to wydanie? Szukam i szukam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krikra Re: PSB "performance" na DVD 24.11.04, 13:34 A nie próbowałeś szukać w sieci? Może jakiś sklep internetowy ma płytkę na składzie? Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: PSB "performance" na DVD 27.11.04, 20:50 merlin.com.pl ale za magiczne 80,50 PLN to szaleństwo! ma to na video... moze poczekam na promocje... Odpowiedz Link Zgłoś
krikra PSB na DVD w necie 27.11.04, 22:38 Warto zajrzec na www.gigant.pl - wpisać sobie w przeglądarkę Pet Shop Boys i znajdzie się całkiem sporo płytek. Jest też Performance, za 75 zł (na dvd oczywiscie), natomiast ja chyba skuszę się na Montage - mają jakąs promocję i płytka jest tylko za 45 zł!! PopArt zresztą w tej samej cenie.. Merlin jest wg mnie zwykle zbyt drogi... jeszcze opłaca się tez zajrzeć niekiedy na Allegro. Dziś widziałam tam równiez PopArt, ale wyjątkowo na Gigancie jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
j.wojak Media Markt! 10.12.04, 11:41 Zwykle jest niezawodny! Kupiłem ok. tydzień po premierze. Zwykle mają wszystkie kolejne DVD i VHS. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: Media Markt! 10.12.04, 12:00 szukalem w dwoch Media Markt w Warszawie, na BEMOWIE i M1, nie bylo. bede dalej szukal... Odpowiedz Link Zgłoś
j.wojak Re: Media Markt! 10.12.04, 12:19 Dziwne. W Szczecinie jest tylko 1, ale kupowałem kolejne DVD bez problemu! Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: PSB "performance" na DVD 10.12.04, 21:28 Ech, mówię Wam, najlepiej kupowac przez net - nie trzeba się użerać z szukaniem i męczyć z łażeniem między półkami. Ja niedawno nabyłam dvd Montage na vivid.pl i teraz czekam na dostarczenie (jutro powinno dojść). Na allegro też często bywają takie rzeczy... no chyba, że lubicie chodzić po sklepach, bo ja osobiście nie cierpię Odpowiedz Link Zgłoś