Dodaj do ulubionych

PSB "performance" na DVD

10.11.04, 18:33
Czy widzieliscie gdzies w Warszawie to wydanie? Szukam i szukam.
Obserwuj wątek
    • krikra Re: PSB "performance" na DVD 24.11.04, 13:34
      A nie próbowałeś szukać w sieci? Może jakiś sklep internetowy ma płytkę na
      składzie?
      • rafi.raf Re: PSB "performance" na DVD 27.11.04, 20:50
        merlin.com.pl ale za magiczne 80,50 PLN to szaleństwo! ma to na video... moze
        poczekam na promocje...
        • krikra PSB na DVD w necie 27.11.04, 22:38
          Warto zajrzec na www.gigant.pl - wpisać sobie w przeglądarkę Pet Shop
          Boys i znajdzie się całkiem sporo płytek. Jest też Performance, za 75 zł (na
          dvd oczywiscie), natomiast ja chyba skuszę się na Montage - mają jakąs promocję
          i płytka jest tylko za 45 zł!! PopArt zresztą w tej samej cenie..
          Merlin jest wg mnie zwykle zbyt drogi... jeszcze opłaca się tez zajrzeć
          niekiedy na Allegro. Dziś widziałam tam równiez PopArt, ale wyjątkowo na
          Gigancie jest taniej.
    • j.wojak Media Markt! 10.12.04, 11:41
      Zwykle jest niezawodny! Kupiłem ok. tydzień po premierze. Zwykle mają wszystkie
      kolejne DVD i VHS.
      • rafi.raf Re: Media Markt! 10.12.04, 12:00
        szukalem w dwoch Media Markt w Warszawie, na BEMOWIE i M1, nie bylo. bede dalej
        szukal...
        • j.wojak Re: Media Markt! 10.12.04, 12:19
          Dziwne. W Szczecinie jest tylko 1, ale kupowałem kolejne DVD bez problemu!
    • krikra Re: PSB "performance" na DVD 10.12.04, 21:28
      Ech, mówię Wam, najlepiej kupowac przez net - nie trzeba się użerać z szukaniem
      i męczyć z łażeniem między półkamiwink. Ja niedawno nabyłam dvd Montage na
      vivid.pl i teraz czekam na dostarczenie (jutro powinno dojść). Na allegro też
      często bywają takie rzeczy... no chyba, że lubicie chodzić po sklepach, bo ja
      osobiście nie cierpię tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka