Dodaj do ulubionych

Jak macie ustawione forum?

08.12.04, 17:21
Ja na zielono, watkow na stronie - 100 (przez lata cale mialem 50, ale wczoraj to
zmienilem), listow na stronie - 200 (przez lata cale mialem 100, ale wczoraj to
zmienilem), oznaczylem tez sobie przyjaciol (zielono) i nieprzyjaciol (niewidoczni).

A Wy?
Obserwuj wątek
    • szprota zależy, spod którego nicka... 08.12.04, 17:48
      spod defaultowej Szproty mam niebieską skórkę (bo co niebieskie, to moje -
      znajomi mogą potwierdzić, że zawsze mam na sobie coś niebieskiego); wątków na
      stronie na maxa, czyli bodaj 200; postów po 300 w rzędzie czyli też na maxa.
      Na maxa mam również powpisywanych przyjaciół, tak że co jakiś czas kasuję te
      nicki, które rzadko widuję onlajn, by wpisać nowe osoby.
      nieprzyjaciół nie mam żadnych. raz w trakcie wyjątkowo zaciekłej dyskusji
      wpisałam sobie jednego i uniewidoczniłam jego wypowiedzi, by nie móc kontyuować
      pyskówki (dla własnego zdrowia psychicznego)
      • uerbe Podobnie... 08.12.04, 18:08
        ...normalnie na żółto, na pozostałych nickach nie pamiętam... Ilość postów do
        oporu, wątków takoż (to na wszystkich założonych do tej pory nickach na pewno),
        ilość maili w poczcie - 666.

Kiedyś eksperymentowałem z otwieraniem wszystkich wiadomości w wątku od razu,
        ale zrezygnowałem ... z oczywistych - jak sądzę - względów.

Ych... ostatnio mnie naszło na pisanie wrotek, szkoda że na forum nie można
        sobie wrotki ustawić... dupa.
    • homohedonistus Re: Jak macie ustawione forum? 08.12.04, 18:39
      100, 100, niebieskie. Nieprzyjaciół żadnych nie mam. Dawno, bardzo dawno temu wpisałem jedną osobę, ale szybko się zorientowałem, że to bez sensu. Właśnie na postach tej osoby najbardziej mi zależało. Przyjaciół też już żadnych nie posiadam, głupio mój nick wyglądał na zielono. Powoli dojrzewam do podjęcia ważnej decyzji, ustawienie swojego nicka jako nieprzyjaciel, a następnie wybranie opcji 'Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół'. Ale to byłoby chyba zbyt okrutne, przestałbym się w ogóle ograniczać.
    • ilhan Re: Jak macie ustawione forum? 08.12.04, 20:06
      Ja mam na oliwkowo - nigdy tego nie ustawiałem.
      Wątków 50 na stronie, postów 100, otwierają się normalnie ustawiając w kolejności chronologicznej, bez drzewka.
      Przyjaciół kiedyś dawno temu z nudów wpisałem i dlatego wszystkich starych, zasłużonych forumowiczów mam na zielono. A nowych nie tongue_out
      • mameluch Re: Jak macie ustawione forum? 08.12.04, 20:23
        ilhan napisał:

> A nowych nie tongue_out

spadajwink

ja mam jednego przyjaciela (przyjaciolke raczejsmile i nul nieprzyjaciol, bo ja
        niekonfliktowy czlowieksmile
        forum standardowo oliwkowe, watkow na stronie 50, a postow 300. ustawione zawsze
        w drzewko, a potem szukam po calym drzewie jak ktos wpisal cos nowego w watku,
        zamiast pomyslec i ustawic chronologiczniesmile
        cos tam jeszcze bylo? to zaraz zaloze nowy watek, zeby tu w srodku nie zaczynac
        nowego tematusmile
        • grimsrund Re: Jak macie ustawione forum? 09.12.04, 00:20
          Ja mam wszystko standardowo, nic nie ustawiałem (oliwka, 50, 100), przyjaciół
          brak. Żywych wrogów także nie posiadam smile
          • humbak Re: Jak macie ustawione forum? 09.12.04, 00:58
            Zero kombinowania- jeden ulubiony wątek- bo stry o chce doczytać. 6 ulubionych forów i chyba 5 osób na zielono. 0 wygaszanych.
            • mallina Re: Jak macie ustawione forum? 09.12.04, 01:18
              byles autorem postu o samych dwojkachsmile))
              o 0.58
              gratulujebig_grinDDD
              • humbak Re: Jak macie ustawione forum? 09.12.04, 01:35
                nie zwróciłem uwagismile Dziękuję za uznaniewink
    • mallina Re: Jak macie ustawione forum? 08.12.04, 22:00
      mam na niebiesko
      100 watkow
      100 postow
      drzewko(przyzwyczajenie)

zadnych przyjaciol, zadnych nieprzyjaciol - tych opcji nigdy nie uzylam
      • kwiat_paproci Re: Jak macie ustawione forum? 08.12.04, 23:08
        a ja: forum pomarańczowe - stopniowo przerabiam wszystkie kombinacje
        kolorystyczne wink
        ilość postów i wątków na maksa,
        przyjaciół - duuuużo, w tym siebie big_grin
        nieprzyjaciół - 2, ale to stare dzieje i teraz to mi jest niepotrzebne
    • h8red Zielone 09.12.04, 08:37
      A reszty nawet nie chce mi sie sprawdzać smile))
    • aasiek Re: Jak macie ustawione forum? 10.12.04, 13:39
      Też na zielono, wątków na stronie 100, listów na stronie 300 (od pewnego czasu
      z konieczności i wygody jednocześnie smile), żadnych nieprzyjaciół, jednego
      przyjaciela smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka