Gość: dw IP: *.ci.uw.edu.pl 10.12.04, 03:30 Jeden z moich ulubionych muzyków... Stay rockin' in heaven Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blah Re: Dimebag Darrell nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 08:41 R I P [']†['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabloski Re: Dimebag Darrell nie żyje IP: *.162.udn.pl 10.12.04, 13:35 nie uważałem się za fanatyka Pantery, ale kiedy spojrzałem na półkę z płytami... mam wszystko od czasu "Cowoys from hell". I teraz facet, który współtworzył te arcydziełka, nie żyje. przez jakąś miernotę, co chciała zaznać 5 minut (nie)sławy. co za świat. Trzymaj się Darrel... gdziekolwiek jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bujak Re: Dimebag Darrell nie żyje IP: 212.106.170.* 10.12.04, 18:25 Ogromna strata dla muzyki metalowej. Nie potrafię uwierzyć w to co się stało. W głowie ciągle mam tą gitarę ze "The Sleep" z Cowboys From Hell... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kred Re: Dimebag Darrell nie żyje IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.12.04, 03:06 Mial byc kiedys w Polsce z Pantera... Potem mogl byc z Damagem... Nie zdazyl... Przyjechalem w czerwcu do Londynu,by kupic se takiego Washburna Dime333, jakiego mial(albo chociaz Deana,bo tanszy ). TERAZ NA PEWNO TO ZROBIE!... Pozdro wszystkim,ktorzy Go szanuja i wielbia! Choc, jako "dj" metalowych wtorkow w torunskim JazzGodzie, stwierdzam, ze mlodsza ludzkosc nie kojazy, co to PANTERA!!!... A NIECH SIE UCZA,JAK NIE,TO NA POCHYBEL IM! Ave, Dime!.................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOULCOLLECTOR Re: Dimebag Darrell nie żyje IP: *.238.103.126.adsl.inetia.pl 11.12.04, 13:49 DIME IS TAKING OVER THE HEAVEN. Odpowiedz Link Zgłoś