Dodaj do ulubionych

Chcę śpiewać w zespole

IP: *.punkt.pl 17.05.02, 10:41
Kto szuka wokalu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Crotalus Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 157.25.121.* 17.05.02, 10:44
      Każdy chce.
      • Gość: mrb Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 213.25.22.* 17.05.02, 11:00
        Ja nie chcę.
        • mallina Re: Chcę śpiewać w zespole 17.05.02, 11:36
          ja tez nie chce..wolalabym sie zajmowac np. organizacja, public relations
          itp..w zespole
          • Gość: Crotalus Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 157.25.121.* 17.05.02, 12:05
            Ja jestem GENIALNYM, NOWATORSKIM I W OGÓLE CYMES gitarzystą. Więc już mamy
            wokalistę i gitarzystę.
            • mallina Re: Chcę śpiewać w zespole 17.05.02, 12:18
              hmm to zajebiscie..zajme sie waszym wizerunkiem i poszukiwaniem reszty skladusmile
              • Gość: Crotalus Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 157.25.121.* 17.05.02, 12:20
                mallina napisał(a):

> hmm to zajebiscie..zajme sie waszym wizerunkiem i poszukiwaniem reszty skladu:-
                > )

Ja już mam wizerunek. Autodestrukcja, depresja, psychozy maniakalne smile

• mallina Re: Chcę śpiewać w zespole 17.05.02, 12:27
                  tja..pasowalby do dzisiejszych czasow...niezle...bedzie sie kapela odznaczac od
                  tych wesolych zespolikow..spiewajacych o niczym!
                  • Gość: ss@@ Re: Chcę śpiewać w zespole IP: *.punkt.pl 17.05.02, 12:50
                    Nie ma to jak poważne odpowiedzi...sad
                    Ale swoją drogą możemy sklecić zespół z forumowiczów, czemu nie !
    • Gość: vic1 Chcę mieć dodge'a viper'a IP: 213.158.197.* 17.05.02, 11:52
      Może ktoś ma zbędnego?
      • Gość: teddy zespół z forumowiczów IP: 62.233.138.* 19.05.02, 11:14
        Jestem przekonany, że mógłby powstać niezły bend. Grający coś pomiędzy Toolem,
        Joy Division, Paktofoniką, Ianem Brownem, The Smiths, Metallicą, Aphex Twinem
        i Georgem Brassensem.
        Ciekawe, czy udałoby się chociaż doprowadzić do tzw. zebrania organizacyjnego?
        Np. ja chętnie zagrałbym z Jaśkiem666, Crotalusem, Asem, Malliną, Molerem,
        Arurem_Dentem, JMarrem czy Mieciem. Jeżeli nie umiecie na niczym grać - to
        pamiętajcie: Marek Puchała (perkusista Klausa Mitfocha) nagrał płytę po
        zaledwie kilku miesiącach gry, Bożena Janerka podobnie, Laurie Anderson wydała
        pierwszą płytę w wieku 38 lat a są i tacy, którzy nie grają zbyt biegle (i w
        niczym to nie przeszkadza) jak np. Andy Fletcher z DM.
        • Gość: mallina Re: zespół z forumowiczów IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.02, 12:58
          teddy poczulam moc..jeszcze tylko niewiem na czym sie nauczyc gracsmile)))
          ale skoro znalazlam sie w gronie wybranych to moze masz juz jakas propozycje?
        • jasiek666 Re: zespół z forumowiczów 20.05.02, 11:40
          Gość portalu: teddy napisał(a):

> Ciekawe, czy udałoby się chociaż doprowadzić do tzw. zebrania organizacyjnego?
          > Np. ja chętnie zagrałbym z Jaśkiem666, Crotalusem, Asem, Malliną, Molerem,
          > Arurem_Dentem, JMarrem czy Mieciem. Jeżeli nie umiecie na niczym grać - to
          > pamiętajcie: Marek Puchała (perkusista Klausa Mitfocha) nagrał płytę po
          > zaledwie kilku miesiącach gry, Bożena Janerka podobnie, Laurie Anderson wydała
          > pierwszą płytę w wieku 38 lat a są i tacy, którzy nie grają zbyt biegle (i w
          > niczym to nie przeszkadza) jak np. Andy Fletcher z DM.

Pewnie nikt mi nie uwierzy, ale jakieś 15 lat temu całkiem nieźle umiałem grać na
          skrzypcach.
          Poważnie.
          • mallina Re: zespół z forumowiczów 20.05.02, 12:46
            hhm ja kiedys zaczelam nauke gry na fortepianie....ale to bylo dawno dawno
            i...umarlo smiercia naturalna
        • Gość: Crotalus Re: zespół z forumowiczów IP: 157.25.121.* 20.05.02, 12:52
          Gość portalu: teddy napisał(a):

> Jestem przekonany, że mógłby powstać niezły bend. Grający coś pomiędzy Toolem,
          > Joy Division, Paktofoniką, Ianem Brownem, The Smiths, Metallicą, Aphex Twinem
          > i Georgem Brassensem.
          > Ciekawe, czy udałoby się chociaż doprowadzić do tzw. zebrania organizacyjnego?
          > Np. ja chętnie zagrałbym z Jaśkiem666, Crotalusem, Asem, Malliną, Molerem,
          > Arurem_Dentem, JMarrem czy Mieciem. Jeżeli nie umiecie na niczym grać - to
          > pamiętajcie: Marek Puchała (perkusista Klausa Mitfocha) nagrał płytę po
          > zaledwie kilku miesiącach gry, Bożena Janerka podobnie, Laurie Anderson wydała
          > pierwszą płytę w wieku 38 lat a są i tacy, którzy nie grają zbyt biegle (i w
          > niczym to nie przeszkadza) jak np. Andy Fletcher z DM.

Nie ma sprawy. Dużo nas będzie w tym zespole, ale co tam.

• Gość: teddy Re: zespół z forumowiczów IP: 62.233.138.* 20.05.02, 12:59
            Ja też potrafię wydobywać dźwięk w miarę poprawnie z paru instrumentów. Pora
            więc zacząć myśleć o zebraniu organizacyjnym.
    • Gość: do ss@@ Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 62.233.138.* 19.05.02, 11:16
      A jaką muzykę chcesz śpiewać?
      • Gość: ss@@ Re: Chcę śpiewać w zespole IP: *.punkt.pl 20.05.02, 10:20
        Mogłabym śpiewać utwory jakie gra się w klubach lub nawet na weselu-tu chodzi o
        sam fakt śpiewania i możliwości rozwijania umiejętniości śpiewu. Natomiast nie
        widzę się absolutnie w muzyce Disco Polo, metalu, czy ostrym rocku.
        A może ktoś podpowie co robić, aby śpiewać (niekoniecznie w chórze, czy w
        domu!), gdzie szukać porad na ten temat?
        • Gość: teddy Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 62.233.138.* 20.05.02, 11:29
          Proponuję zacząć od kilku lekcji solfeżu celem ustawieniu głosu i sprawdzenia
          jego rozpiętości.
          • Gość: ss@@ Re: Chcę śpiewać w zespole IP: *.punkt.pl 20.05.02, 12:02
            Może coś bliżej? Jak mam to sprawdzić i gdzie??? Tu jest pies pogrzebany, że
            nie mam okazji się wykazać... a przede wszystkim sprawdzić.
        • szarykot Re: Chcę śpiewać w zespole 20.05.02, 12:07
          why not in choir?

zagadka: czyja to piosenka?
    • Gość: Angelica Re: Chcę śpiewać w zespole IP: *.zagorz.net 11.08.13, 22:27
      jaa chce spiewac xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka