Gość: ss@@ IP: *.punkt.pl 17.05.02, 10:41 Kto szuka wokalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crotalus Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 157.25.121.* 17.05.02, 10:44 Każdy chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrb Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 213.25.22.* 17.05.02, 11:00 Ja nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Chcę śpiewać w zespole 17.05.02, 11:36 ja tez nie chce..wolalabym sie zajmowac np. organizacja, public relations itp..w zespole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 157.25.121.* 17.05.02, 12:05 Ja jestem GENIALNYM, NOWATORSKIM I W OGÓLE CYMES gitarzystą. Więc już mamy wokalistę i gitarzystę. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Chcę śpiewać w zespole 17.05.02, 12:18 hmm to zajebiscie..zajme sie waszym wizerunkiem i poszukiwaniem reszty skladu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 157.25.121.* 17.05.02, 12:20 mallina napisał(a): > hmm to zajebiscie..zajme sie waszym wizerunkiem i poszukiwaniem reszty skladu:- > ) Ja już mam wizerunek. Autodestrukcja, depresja, psychozy maniakalne Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Chcę śpiewać w zespole 17.05.02, 12:27 tja..pasowalby do dzisiejszych czasow...niezle...bedzie sie kapela odznaczac od tych wesolych zespolikow..spiewajacych o niczym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss@@ Re: Chcę śpiewać w zespole IP: *.punkt.pl 17.05.02, 12:50 Nie ma to jak poważne odpowiedzi... Ale swoją drogą możemy sklecić zespół z forumowiczów, czemu nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic1 Chcę mieć dodge'a viper'a IP: 213.158.197.* 17.05.02, 11:52 Może ktoś ma zbędnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy zespół z forumowiczów IP: 62.233.138.* 19.05.02, 11:14 Jestem przekonany, że mógłby powstać niezły bend. Grający coś pomiędzy Toolem, Joy Division, Paktofoniką, Ianem Brownem, The Smiths, Metallicą, Aphex Twinem i Georgem Brassensem. Ciekawe, czy udałoby się chociaż doprowadzić do tzw. zebrania organizacyjnego? Np. ja chętnie zagrałbym z Jaśkiem666, Crotalusem, Asem, Malliną, Molerem, Arurem_Dentem, JMarrem czy Mieciem. Jeżeli nie umiecie na niczym grać - to pamiętajcie: Marek Puchała (perkusista Klausa Mitfocha) nagrał płytę po zaledwie kilku miesiącach gry, Bożena Janerka podobnie, Laurie Anderson wydała pierwszą płytę w wieku 38 lat a są i tacy, którzy nie grają zbyt biegle (i w niczym to nie przeszkadza) jak np. Andy Fletcher z DM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: zespół z forumowiczów IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.02, 12:58 teddy poczulam moc..jeszcze tylko niewiem na czym sie nauczyc grac))) ale skoro znalazlam sie w gronie wybranych to moze masz juz jakas propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: zespół z forumowiczów 20.05.02, 11:40 Gość portalu: teddy napisał(a): > Ciekawe, czy udałoby się chociaż doprowadzić do tzw. zebrania organizacyjnego? > Np. ja chętnie zagrałbym z Jaśkiem666, Crotalusem, Asem, Malliną, Molerem, > Arurem_Dentem, JMarrem czy Mieciem. Jeżeli nie umiecie na niczym grać - to > pamiętajcie: Marek Puchała (perkusista Klausa Mitfocha) nagrał płytę po > zaledwie kilku miesiącach gry, Bożena Janerka podobnie, Laurie Anderson wydała > pierwszą płytę w wieku 38 lat a są i tacy, którzy nie grają zbyt biegle (i w > niczym to nie przeszkadza) jak np. Andy Fletcher z DM. Pewnie nikt mi nie uwierzy, ale jakieś 15 lat temu całkiem nieźle umiałem grać na skrzypcach. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zespół z forumowiczów 20.05.02, 12:46 hhm ja kiedys zaczelam nauke gry na fortepianie....ale to bylo dawno dawno i...umarlo smiercia naturalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: zespół z forumowiczów IP: 157.25.121.* 20.05.02, 12:52 Gość portalu: teddy napisał(a): > Jestem przekonany, że mógłby powstać niezły bend. Grający coś pomiędzy Toolem, > Joy Division, Paktofoniką, Ianem Brownem, The Smiths, Metallicą, Aphex Twinem > i Georgem Brassensem. > Ciekawe, czy udałoby się chociaż doprowadzić do tzw. zebrania organizacyjnego? > Np. ja chętnie zagrałbym z Jaśkiem666, Crotalusem, Asem, Malliną, Molerem, > Arurem_Dentem, JMarrem czy Mieciem. Jeżeli nie umiecie na niczym grać - to > pamiętajcie: Marek Puchała (perkusista Klausa Mitfocha) nagrał płytę po > zaledwie kilku miesiącach gry, Bożena Janerka podobnie, Laurie Anderson wydała > pierwszą płytę w wieku 38 lat a są i tacy, którzy nie grają zbyt biegle (i w > niczym to nie przeszkadza) jak np. Andy Fletcher z DM. Nie ma sprawy. Dużo nas będzie w tym zespole, ale co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: zespół z forumowiczów IP: 62.233.138.* 20.05.02, 12:59 Ja też potrafię wydobywać dźwięk w miarę poprawnie z paru instrumentów. Pora więc zacząć myśleć o zebraniu organizacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ss@@ Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 62.233.138.* 19.05.02, 11:16 A jaką muzykę chcesz śpiewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss@@ Re: Chcę śpiewać w zespole IP: *.punkt.pl 20.05.02, 10:20 Mogłabym śpiewać utwory jakie gra się w klubach lub nawet na weselu-tu chodzi o sam fakt śpiewania i możliwości rozwijania umiejętniości śpiewu. Natomiast nie widzę się absolutnie w muzyce Disco Polo, metalu, czy ostrym rocku. A może ktoś podpowie co robić, aby śpiewać (niekoniecznie w chórze, czy w domu!), gdzie szukać porad na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: Chcę śpiewać w zespole IP: 62.233.138.* 20.05.02, 11:29 Proponuję zacząć od kilku lekcji solfeżu celem ustawieniu głosu i sprawdzenia jego rozpiętości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss@@ Re: Chcę śpiewać w zespole IP: *.punkt.pl 20.05.02, 12:02 Może coś bliżej? Jak mam to sprawdzić i gdzie??? Tu jest pies pogrzebany, że nie mam okazji się wykazać... a przede wszystkim sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Chcę śpiewać w zespole 20.05.02, 12:07 why not in choir? zagadka: czyja to piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelica Re: Chcę śpiewać w zespole IP: *.zagorz.net 11.08.13, 22:27 jaa chce spiewac xD Odpowiedz Link Zgłoś