tralalalaa 11.01.05, 12:41 zna ktoś ten zespół? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_mickiewicza Re: yeah yeah yeahs 11.01.05, 15:48 no ja znam na przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
tralalalaa Re: yeah yeah yeahs 11.01.05, 16:20 a plytke masz moze? jesli masz to czy kupilas ja w Polsce? bo czytalam gdzies, ze u nas sie jej kupic nie da, hmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: yeah yeah yeahs 11.01.05, 17:05 plytki jeszcze zadnej nie posiadam namacalnej, jedynie to, co udalo mi sie skompletowac droga internetowa (kilka kawalkow z mini album i prawie caly fever to tell), choc przymierzam sie do kupna. naprawde w pl nie mozna dostac? szkoda, znow trzeba bedzie kombinowac z podobnych (choc nieco rozmijajacych sie momentami) klimatow, dostepnych w pl na pewno (w merlinie chciazby) polecam they were wrong, so we drowned - liars. calkiem ciekawie chlopaki graja Odpowiedz Link Zgłoś
tralalalaa Re: yeah yeah yeahs 11.01.05, 17:09 okej, dzieki, odslucham zaraz te plytke w merlinie Odpowiedz Link Zgłoś
spaceage Re: yeah yeah yeahs 13.01.05, 13:07 plyte yyy mozna bez wiekszych problemow w pl dostac a the liars to raczej dosc zespol (w swoim czasie) blisko zwiazany z yyy (ah te ploty z nme!!) ale tez bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: yeah yeah yeahs 13.01.05, 18:54 no wlasnie tak mi sie cos wydawalo jak o liarsach przed koncertem warszawskim czegos szukalam, ze gdzies pisali o yeah yeah yeahs... muzycznie momentami sie rozchodza, ale chyba byla jakas wspolpraca miedzy nimi czy cos w tym guscie, juz teraz nie pamietam oba zespoly bardzo przyjemne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amore Re: yeah yeah yeahs IP: 213.25.164.* 12.01.05, 09:47 hmmm, wspomniany zespol wydaje pod skrzydlami Universalu, wielkiego majora, wiec z dostaniem plyt nawet w Polsce nie powinno byc problemu. o, chociazby tutaj: sklep.serpent.pl/opis.php?lang=&id=6229pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amore Re: yeah yeah yeahs IP: 213.25.164.* 12.01.05, 09:48 he, he, pozdrowienia mi sie do linka dokleily, oto poprawna sciezka: sklep.serpent.pl/opis.php?lang=&id=6229 Odpowiedz Link Zgłoś