Dodaj do ulubionych

Różni wykonawcy, "Polskie leniwe serwuje Novika...

IP: *.scottishwidows.aldigital.co.uk 23.01.05, 20:00
sluchalem niegdys namietnie radiostastacji i bylo to imho najlepsze radio w pl. niestety w momencie gdy wywalili pawla sito, gwiazdy pokroju szydlowskiej odfrunely, a nowe kierownictwo zaczelo lansowac hiphopowo-densowa sieczke, wybierana na podstawie badan marketingowych rdst stoczylo sie w szambo dla smarkaczy z blokowisk, gorsze od zetki i rmf nawet.

nie ma juz dobrych polskich stacji, za wyjatkiem kilku internetowych. czasem podsluchuje sobie radia abc (zdaje sie szczecin) -> www.radioabc.pl
mozna sluchac przez internet

a teraz mam szczescie sluchac najlepszych piratow eteru z uk big_grin
Obserwuj wątek
    • Gość: bubu "Fever" cudo IP: *.acn.waw.pl 23.01.05, 21:09
      'fever' Itoa z tej płyty mnie złapało i nie chce puśić. Świetnie zaśpiewane przez dziewczyne o pseudonimie Fraise Des Bois, że aż CIARY chodzą po plecach.
      • Gość: Alanis Re: "Fever" cudo IP: 212.180.161.* 23.01.05, 22:10
        Płyta absolutnie zajebista ! kupujcie w ślepo !
    • Gość: kapel/mistrz Re: Różni wykonawcy, "Polskie leniwe serwuje Novi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:48
      czyli kolejny smutny cudak na polskim rynku muzycznym
    • Gość: alef nie znosze hey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:02
      i innych smutnych panienek, jesli tam sa tylko takie kawalki to
      na pewno sobie odpuszcze
    • Gość: Kajtas Re: Różni wykonawcy, "Polskie leniwe serwuje Novi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.05, 18:48
      Zajebista płytka. Szczególnie przypadł mi do gustu kawałek "Stranger" zespołu
      Hornsick. Polecam każdemu!
    • Gość: Mendoweszka Hornsick! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.05, 19:04
      Oczywiście cała płyta jest świetna, lecz najbardziej spodobał mi się kawałek
      zespołu Hornisick. Ta grupa robi wspaniałą muzykę. Czegoś takiego nie słyszałem
      od dobrych parunastu lat! Boski wokal i doskonała muza. Powinni to puszczać w
      radiu, bo właśnie takie zespoły zasługują na promocję i rozgłos. Naprawdę,
      gratulacje dla Hornsick!
      • Gość: suzie Re: Hornsick! IP: *.gwo.pl 27.01.05, 09:08
        hmmm... 2razy ten sam adres IP, 2razy zachwyty nad zespolem...znajomy czy
        czlonek grupy? wink
    • Gość: sluchacz Re: Różni wykonawcy, "Polskie leniwe serwuje Novi IP: 83.103.40.* 27.01.05, 09:58
      nie jest tak zle! Posluchaj JazzRadia, to najlepsza stacja jakiej sluchalem w
      zyciu, a wychowalem sie na Kaczkowskim, Trojce, wczesnej Radiostacji, niech
      nazwa nie myli jednak - graja wszystko co ambitne, z polotem, polecam ich
      rozkladowke: www.jazzradio.com.pl
      Milego sluchania!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka