Dodaj do ulubionych

DIDO - gwiazda sezonu czy..

IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.02, 17:30
bedzie to dluzsza historia?
osobiscie lubie czasem posluchac, wyspokaja mnie
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: DIDO - gwiazda sezonu czy.. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.05.02, 18:03
      Pogadamy za rok - najdalej za 2 lata... Jak nie będziesz pamiętać, o kim mowa
      to Ci przypomnę ten post wink))
      Niestety - taki los spotyka 90 % gwiazdeczek lansowanych do bólu za pomocą
      jednej piosenki
      • Gość: Miecio Re: DIDO - gwiazda sezonu czy.. IP: 213.76.59.* 25.05.02, 18:16
        Uważam płytę No Angel za jedna z lepszych jakie sie ukazały w zeszłym roku. Był
        czas ze słuchałem jej non stop. A ponieważ wiem ze pani Dido na spółkę z bratem
        napisała materiał na tą płytę to jestem przekonany ze nowa płyta będzie jeszcze
        lepsza. Poza tym z takim wokalem nie mozna ot tak sobie zniknąć albo nagrać
        kaszane. Macie przykład nowego Faithless- najlepszy kawałek na płycie z Dido na
        wokalu.
      • Gość: MIKI DO TOMKA !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 25.05.02, 21:53
        Nie wiem gdzie ty tam widzisz albo słyszysz ból, z tego co wiem to Dido miała
        już 4 hity, a ostatnia płyta jest całkiem niezła. ALe może masz i rację,
        zobaczymy za rok lub 2 lata, pozdrawiam
        • Gość: Szczur Gwiazda 2 sezonow, a potem amen IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 22:50
          Wydaje mi sie, ze sezon-dwa i bedzie po niej.. tak naprawde to nie ma ona
          jakiegos hiper ciekawego glosu, kawalek z Faithless jest nudny jak puszka
          sardynek (chociaz remiksy sa bardzo wypasione). Dido wroci do spiewania chorkow.
    • kugel Re: DIDO - gwiazda sezonu czy.. 26.05.02, 10:05
      Chłpocy z faithless ciągna ją w górę, plytka "no angel"- profesjonalny pop na
      przyzwoitym poziomie(choc bez rewelacji). Gdyby polska papka popowa była choc
      na takim poziomie nie musielibysmy czytać postów na temat np. ich troje.
      Ponadto zaręczam, iż milutka to dziewczynka w życiu imprezowo-prywatno-
      wieczorowymsmile)i zdaje sobie sprawe, że to co wydaje to nie jest szczyt jest
      mozliwości. Pozdro MKD
      • teddy4 DO MIECIA 26.05.02, 12:14
        Na płycie Faithless kawałek z Dido jest akurat jednym z gorszych (wersja
        singlowa jest o niebo lepsza).
        Co do samej DIDO? Dajmy jej czas, ale osobiście uważam, że podzieli los np.
        Carol Decker (czy ktoś pamięta). W najlepszym razie Tanity Tikaram.
        • Gość: Miecio Re: DO MIECIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 12:21
          teddy4 napisał(a):

> Na płycie Faithless kawałek z Dido jest akurat jednym z gorszych (wersja
          > singlowa jest o niebo lepsza).
          > Co do samej DIDO? Dajmy jej czas, ale osobiście uważam, że podzieli los np.
          > Carol Decker (czy ktoś pamięta). W najlepszym razie Tanity Tikaram.

Chyba ze zacznie pisać kawałki dla Britney tak jak ostatniosad((

• Gość: mallina Re: Carol D IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.02, 13:04
            Carol Decker to bodajze rudzielec z T'Pau
            ale to byl przeboj!!!('china in your hand")
            • teddy4 Re: Carol D 26.05.02, 13:06
              Tak - to był przebój. I potem już nic więcej.
    • Gość: Marcel Re: DIDO - gwiazda sezonu czy.. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 15:11
      Trochę Eminem jej pomógł w karierze.
      • kugel Re: DIDO - gwiazda sezonu czy.. 26.05.02, 16:07
        Eminem i Rollo - dwaj starzy dobrzy kumplesmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka