Dodaj do ulubionych

Gra i trabi grupa Kombi -zenujace reaktywacje

IP: *.net 27.01.05, 23:32
Patrze z politowaniem i zazenowaniem na takie reaktywacje i smiac mi sie chce
jak slysze 50-letniego Skawinskiego piejacego jakis milosny kawalek ktorego
naiwny tekst przypomina wakacyjny przeboj jakiegos boys-bandu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaija Re: Gra i trabi grupa Kombi -zenujace reaktywacje IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.01.05, 00:09
      Skawiński i s-ka big_grinbig_grinbig_grin znaleźli się w tym okresie życia, w którym, jak
      to "pięknie" ujął kiedyś Cugowski senior, człowiek staje się wygodny, ma swoje
      potrzeby, itp. Dlatego też, przypominając sobie złote lata, gdy nagrywany przez
      Kombi kicz był rozchwytywany, panowie postanowili sobie zarobić, choćby i na
      fali powrotu na imprezach obciachowej muzy z lat 80.
      Jest jedno ale - to, co śmieszy dziś, było nagrane 20 lat temu. A utwory
      nieudolnie naśladujące (jak można nieudolnie splagiatować samych siebie?)te
      sprzed 20 lat, są po prostu żenujące. I panowie z KOMBII (tj. KOMBIInuj kasę)
      również.
    • Gość: Skawina Ty tępy parobasie IP: *.chello.pl 28.01.05, 00:14
      sam jesteś żałosny, gramy bardzo dobrą muzykę, a tobie żal dupsko ściska że
      jesteś zwykłym cieciem na robotniczym osiedlu
      • Gość: jaija Re: Ty tępy parobasie IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.01.05, 00:19
        HAHAHAHAHA
        • Gość: Obserwator Re: Ty tępy parobasie IP: *.net 28.01.05, 00:44
          A mi chodzilo o ten obecny nowy kawalek,ktory codziennie katuja wszystkie
          rozglosnie radiowe.Sam mialem okolo 10 lat kiedy Kombi bylo na topie na
          poczatku lat 80-tych,ale to co dzisiaj ci "artysci" tworza to wlos jezy sie na
          glowie.Kasa,kasa,kasa,niewazne jak wypadniemy,jak wyjdziemy.
          • mallina Re: Ty tępy parobasie 28.01.05, 00:56
            ja nie wiem jak brzmi nowy kawalek, za to ciagle natykam sie na "nasze randewu"
            odspiewane wspolnie z jakims mlodziencemwink
            coz, lepiej nie komentowac
    • Gość: Lecho Ciszej nad tą trumną !!!! IP: *.teleton.pl 28.01.05, 07:56
      Skawiński kolejny raz w życiu udowadnia, że jest komercyjnym kameleonem. Może
      jako gitarzysta jest i kompetentny ale już ten jego zmanierowany wokal, pożal
      się Boże i naiwne kompozycje to już kompletna zapaść. Ale jest ciągle przez
      swoje znajomości i koneksje w gó..anych mediach.
      • Gość: P-77 Re: Ciszej nad tą trumną !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:25
        > Skawiński kolejny raz w życiu udowadnia, że jest komercyjnym kameleonem. Może
        > jako gitarzysta jest i kompetentny ale już ten jego zmanierowany wokal, pożal
        > się Boże i naiwne kompozycje to już kompletna zapaść. Ale jest ciągle przez
        > swoje znajomości i koneksje w gó..anych mediach.
        Wokalistą G.S. jest słabym, ale kompozytorem bardzo dobrym - 99 procent
        kompozycji O.N.A. to przecież jego.
        Mógł pod szykdem Kombii przemycić jakieś ambitniejsze formy, ale nie chce -
        woli iść na łatwiznę. Trudno.
        • rael75 Re: Ciszej nad tą trumną !!!! 29.01.05, 15:04
          Gość portalu: P-77 napisał(a):

> Wokalistą G.S. jest słabym, ale kompozytorem bardzo dobrym - 99 procent
          > kompozycji O.N.A. to przecież jego.

Wedlug mnie sam fakt komponowania nie czyni z niego automatycznie "bardzo
          dobrego kompozytora".
          • Gość: Robaczek Re: IP: *.aster.pl 30.01.05, 00:03
            A mnie sie podoba, lepsze od jakiegos pseudoambitnego pitolenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka