Gość: Kierowca Rajdowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 12:59 Skladam plytke do auta, szukam swiezego, energetycznego brzmienia, takiego aby zmysly byly wyostrzone a noga rytmicznie przyciskala pedal gazu do podlogi! Soundtracki z NS1 i NFS2 mam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baret Re: Utwory do samochodu! IP: *.chello.pl 29.01.05, 15:04 > aby zmysly byly wyostrzone a noga rytmicznie przyciskala pedal gazu do > podlogi! to ty jesteś ... niebezpieczny! powiedz gdzie mieszkasz i którędy jeżdzisz..by omijac takiego debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Rajdowy Re: Utwory do samochodu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:39 Baret ty obszczymorze, ja ciebie nie obrazalem, ale palo masz racje! www.newscientist.com/article.ns?id=dn2032 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Utwory do samochodu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:06 oczywiscie polecam ci NAPAlM DEATH wszystko ,niezly czad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariellka Re: Utwory do samochodu! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 29.01.05, 20:05 Mi zawsze pasowal Sean Paul - Get busy Do samochodu proponuje tez Depeche Mode - Never let me down again, Behind the wheel lub Route 66 Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: Utwory do samochodu! 29.01.05, 21:03 Robert Pieculewicz - Speed Limit idealne do SZYBKIEJ jazdy samochodem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-cobb Re: Utwory do samochodu! IP: *.ostnet.pl 29.01.05, 23:07 AC/DC - Highway to hell Motorhead - Ace of spades Odpowiedz Link Zgłoś