Gość: MIKI IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 29.05.02, 17:37 1. Kto ma lepszy głos ? 2. Kto lepiej wygląda ? 3. Kto ma lepsze piosenki ? Wg. mnie: 1. Jennifer 2. Jennifer 3. Obie mają fajne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? 29.05.02, 17:48 jakbym byla chlopcem to napewno predzej bym sie zainteresowala Jennifer...a muzycznie hmmmmmm chyba tez Lopez.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackers Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.w.club-internet.fr 29.05.02, 19:17 mallina napisał(a): > jakbym byla chlopcem to napewno predzej bym sie zainteresowala Jennifer...a > muzycznie hmmmmmm chyba tez Lopez.. ---- rzeczywiscie mozart bethov beatles i stones moga sie tylko uczyc --- a sluchacie jeszcze spice girls czy wyroslyscie ?? disco polo za ambitne ?? --- muzyka z teletubisiow tez jest zajebista --- opamietajcie sie do cholery bo jak nie to tepakami zostanieta do konca dni waszych --- ogladacie m jak milosc i big brothera ?? a zlotopolscy was czadza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.02, 19:45 a co to sa teletubisie? jakis ulubiony serial kolegi? czlowieku wyluzuj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackers Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.w.club-internet.fr 29.05.02, 22:11 Gość portalu: mallina napisał(a): > a co to sa teletubisie? jakis ulubiony serial kolegi? > > czlowieku wyluzuj!!!!! --- to ulubiony serial mojej corki... masz racje , wyluzuje aczkolwiek idiotyzmem i brakiem gustu muzycznego wsrod "mlodych" jestem PRZERAZONY stad te posty... luzuje i jestem za britney.... --- czy w/g ciebie nie nalezy probowac ludziom cos wytlumaczyc ?? poddales sie juz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 22:43 Gość portalu: jackers napisał(a): > czy w/g ciebie nie nalezy probowac ludziom cos > wytlumaczyc ?? > poddales sie juz ?? > > Troche tolerancji chłopie. Bądz tez tolerancyjny dla swojej córki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.02, 23:03 nie wszystko nalezy przeciez traktowac tak powaznie!!! przynajmniej ja do tego tak podchodze.. czasem nie chce mi sie tlumaczyc wielu rzeczy..bo i po co? kazdy ma swoj rozum i swoj...gust)) Mallina, kotra jaedak nigdy sie nie poddaje choc nie oznacza to ze walczy Odpowiedz Link Zgłoś
znafca Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? 29.05.02, 21:47 Nie jest to żadna sztuka tylko popcorn. Kylie lepiej wygląda i ma lepsze piosenki. Obie śpiewają dość przeciętnie. Wygląd Lopez dyskwalifikuje wielka d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 22:41 Tylko i wyłącznie Kylie!!!!!!!!! Jenifer ma przecież tak gruby tyłek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.02, 23:07 to tobie sie mieciu podobaja takie podrasowane panny jak Kylie...... no wlasnie to tez jest rzecz gustu... ale jak J.Lopez ma gruby tylek...to zapraszam do FFM to obejrzysz te miejscowe "tyleczki" i nigdy juz nie powiesz ze pani Lopez ma wielka dupe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: 195.41.66.* 30.05.02, 07:57 Obie nadaja sie doskonale do tych rzeczy. Co do reszty - fajne pioseneczki i dobrze sie slucha podobnie jak i innych w tym stylu. Radio w samochodzie czy teledysk w TV i jest super. Nie jest to jednak muzyka do prawdziwego kontemplowania. Ale w swoim stylu okay. Lopez byla swietna w tym filmie, gdzie sie puszczala z przygodnie poznanym gosciem a jej maz tego nie lubil. Fakt, teraz nieco obrosla w tluszczyk w pewnych miejscach ale to moze tylko dodaje jej seksownosci Szczuplejsza byla lepsza ale ma juz swe latka i jak wiele milionerek popada w pokusy dobrego jedzenia wiec moze sprobujmy z tym zyc. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 18:13 Gość portalu: mallina napisał(a): > to tobie sie mieciu podobaja takie podrasowane panny jak Kylie...... > no wlasnie to tez jest rzecz gustu... > > ale jak J.Lopez ma gruby tylek...to zapraszam do FFM to obejrzysz te > miejscowe "tyleczki" i nigdy juz nie powiesz ze pani Lopez ma wielka dupe! To moze lepiej zostane tu gdzie jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom@$z Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 21:36 znafca napisał(a): > Nie jest to żadna sztuka tylko popcorn. > Kylie lepiej wygląda i ma lepsze piosenki. > Obie śpiewają dość przeciętnie. > Wygląd Lopez dyskwalifikuje wielka d.... wreszcie ktoś napisał cos mądrego zgadzam się w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 11:14 Gość portalu: MIKI napisał(a): > 1. Kto ma lepszy głos ? żadna nie potrafi dobrze śpiewać. jedynie dobrze wyglądają... > 2. Kto lepiej wygląda? jedyną ich wartość w świecie muzyki stanowi wygląd. choć czy wygląd może coś mieć wspólnego z muzyką? a już te żałosne dyskusje na temat tyłka Lopez i ud Minogue. Napiszmy do Kasi z Bravo... > 3. Kto ma lepsze piosenki? czy ta popelina, ta papka na jedno kopyto promowana przez MTV ma jakąś muzyczną wartość? To bylejakość powtarzana wciąż i wciąż od kilku lat... Rrrany, one nawet śpiewac nie potrafią, a głupi tłum wychowany na mtv leci jak mucha do gówna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 14:17 Rzeczywiście to spory dylemat. Może równać się z nim jedynie filozoficzny spór o uniwersalia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 30.05.02, 16:07 jennifer zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso obie sa dobre :-)______________!!!! IP: 195.41.66.* 31.05.02, 06:45 Jestescie niesprawiedliwi! Obie sa doskonale. Teraz czasy sie zmienily i nie ma badziewia, ktore sie sprzeda w milionach egzemplarzy. Qurcze, chcialbym widziec, jak by to bylo, gdyby jedna z nich byla Polka. Miliony by szalaly, a duma nie miala by granic, ze mamy gwiazde swiatowego formatu. A tak co? Pozostaje nam Edytka G. i zal, ze Basia Trzetrzelewska gdzies zeszla w cien. pzdrw dla malkontentow, soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Kylie Minogue czy Jennifer Lopez ? IP: 193.0.117.* 31.05.02, 11:50 Kylie nie ma sobie rownych - to wielka artystka i piekna kobieta. Lopez jest tylko produktem showbusinessu, gwiazdka, ktora szybko przeminie. Moim zdaniem takie porownanie jest bez sensu, bo to tak, jakby porownywac Chopina z pianista z restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso och, poul! IP: 195.41.66.* 31.05.02, 13:02 Obie sa na topie dosc dlugo wiec nie mozna powiedziec, ze sa jednego blyskiem sezonu. Poza tym z tym Chopinem przesadziles. Jezeli juz to obie sa chopinkami lub obie spiewaja do kotleta . pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: och, poul! IP: 193.0.117.* 31.05.02, 14:14 No nie, tylko jedna jest Chopinem... Zreszta Kylie jest znana o wiele dluzej, i caly czas sie rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 jogurt danone czy bakoma? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 22:51 Gość portalu: MIKI napisał(a): > 1. Kto ma lepszy głos ? > 2. Kto lepiej wygląda ? > 3. Kto ma lepsze piosenki ? > Wg. mnie: > 1. Jennifer > 2. Jennifer > 3. Obie mają fajne 1.zdecydowanie kylie-co by nie mowic spiewa dluzeji lepiej a przeciez sa prawie w jednym wieku[lopez 32lata ,kylie 34 czy33].wole jej barwe glosu niz lopezowej bo mam wrazenie ze ta ostatnia sie dusi. 2.lopez ma za maly biust i za szerokie biodra zeby miec ladna figure,jej twarz podoba mi sie bardziej niz kylie za to ta ostatnia ma lepsza sylwetke. 3.piosenki kylie sa niestety lepsze :mam plyty obu przeznaczone wylacznie do tanca bynajmniej do kontemplacji i wygrywa kylie. 4,powyzsze wnioski sa wysoce subiektywne a styl wypowiedzi stylistycznie dostosowany do miernosci i bezcelowosci dyskusji w ktorej wzielam udzial chyba przez zacmienie umyslu.brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawa Re: jogurt danone czy bakoma? IP: *.toya.net.pl / 10.0.224.* 10.06.02, 10:25 ani jedna, ani druga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EGON I TAK NAJLEPSZA JEST TORI AMOS !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stacje.agora.pl 14.06.02, 21:37 Odpowiedz Link Zgłoś