Gość: tutu$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:36 nie słuchałem zbyt wielu płyt milesa d., ale z tych, które miałem okazję usłyszeć, najbardziej mi podchodzi styl prezentowany na 'tutu'. jakie inne jego płyty są w podobnym stylu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: tutu milesa davisa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.05, 20:03 Witam, Klimat Tutu to właściwie zasługa Marcusa Millera, poszukaj płyt z jego udziałem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu$ Re: tutu milesa davisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:25 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Witam, > Klimat Tutu to właściwie zasługa Marcusa Millera, poszukaj płyt z jego udziałem sjestę znam i to raczej nie to czego szukam, może 'we want miles' lub 'The Man With The Horn' ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: tutu milesa davisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 22:59 a konkretniej ? bo on trochę to tych płyt nagrał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Undroos Re: tutu milesa davisa IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.02.05, 23:27 Amandla, Siesta, ale mozesz tez sprobowac wczesniejszej plytki, sprzed wspolpracy z M.Millerrem - You're under arrest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barthezzz Re: tutu milesa davisa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.03.05, 16:42 Tutaj możesz sobie odsłuchać pierwsze 30s. utworów: www.mp3search.ru/artist.html?id=3955 Odpowiedz Link Zgłoś