Gość: klops IP: *.netis.net.pl 13.02.05, 15:42 czy oni jeszcze istnieją? poznałem ich dopiero niedawno ale wywarli na mnie wielkie wrażenie , nie wiedziałem że w Polsce są takie kapele . Co się z nimi dzieje co porabiają i czy wspólnie , jeśli ktoś wie to bardzo proszę o info) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oratio Re: SLE 13.02.05, 22:47 Wedle moich informacji zespół nie istenieje z rok czy dwa, ale mogę się mylić. nie wiem, co robią muzycy, ale też uszę przyznać się do fascynacji, tyle że na mnie nieśmiertelne wrażenie sprawiła pierwsza płyta "Personal Vertigo", kolejne, inne od siebie, już mnie tak nie wzruszyłt, ale warto też wzwrócić uwagę na okładkę "Shape" - świetna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin pikpok Re: SLE IP: 81.15.176.* 14.02.05, 00:40 o tak... swietny zespol... bylem na ich koncercie i byl to jeden z moich najlpszych koncertow w zyciu Wg mnie kazda z ich 3 plyt ma swoj wlasny klimat, i kazda jest swietna... Co prawda w pozniejsze dwi trzeba sie dluzej wsluchiwac, ale Personal Vertigo wpadlo mi w ucho odrazu (tak przy okazji, zanim przeczytalme ten watek to z mego winampa lecialo Dad ) Odpowiedz Link Zgłoś