Gość: kotlaris IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.05, 22:42 hej czy pamietacie jakies piosenki na temat mamy? poza utworami majki jezowskiej i violetty villas (skadinad piekna piesn) z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: piosenki na temat mamy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.02.05, 23:02 www.google.pl/search?hl=pl&q=mama+teksty+piosenek&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: piosenki na temat mamy 16.02.05, 23:36 Mother - Pink Floyd Mama said - Metallica i idac tropem Piecyka www.google.pl/search?hl=pl&q=mother+lyrics&btnG=Szukaj&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: MAMY 17.02.05, 00:04 genesis - "mama" dzem - "list do m" danzig - "mother" Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Piosenki na temat mamy 17.02.05, 00:43 Nabyłam już na majowe święto płytę dla mojej mamy z polskimi utworami i sobie cierpliwie czeka. Mama ma 65 lat i wiem, że będzie zadowolona. Płyta ma tytuł "Piosenki dla mamy" i zawiera 20 utworów. Jeśli jej nie znalazłeś a interesowałby Cię spis to oczywiście napiszę. Podkreślam szczególnie wiek mojej mamy bo ja również mam dziecko ale chyba tego typu utwory (jeszcze) nie dla mnie Pozdrowienia. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlaris Re: Piosenki na temat mamy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.02.05, 03:15 bebiak,czy mozesz mi podac tytul tej plyty? bede wdzieczna! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Piosenki na temat mamy 17.02.05, 10:16 Cześć, Gość portalu: kotlaris napisał(a): > bebiak,czy mozesz mi podac tytul tej plyty? bede wdzieczna! Tytuł? Napisałam: "Piosenki dla mamy" - taki ma tytuł. W domku (wieczorem) mogę sprawdzić kto wydał, a jeśli chcesz to możesz na bebiak@gazeta.pl przysłać mi swój adres a ja Ci wyślę obie strony okładki i wszystko sobie tam wyczytasz (to nie jest dla mnie problemem!). Pozdrawiam Cię serdecznie. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vince Re: piosenki na temat mamy IP: *.108-201-24.mc.videotron.ca 17.02.05, 01:19 John Lennon : Mother (ale ostroznie, jesli to na Swieto Matki, to sie nie nadaje (tekst)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: piosenki na temat mamy 17.02.05, 09:26 "Mutter" Rammsteina - ale to raczej o niedoszlej matce, "Mama ist stolz" Sido - super kawalek na dzien matki, jak mama z Sido moze byc dumna, to za kazdego moze. Odpowiedz Link Zgłoś
agatalazor Re: piosenki na temat mamy 17.02.05, 22:36 "nie ma jak u mamy" mlynarskiego. przeurocza piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: piosenki na temat mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:54 Ashes to ashes, David Bowie Odpowiedz Link Zgłoś