Dodaj do ulubionych

Nowe Queen

17.02.05, 13:07
Witajcie
Jak widzę informacje o nowym Queen i ich koncertach to mnie skręca ze śmiechu.
Powinni już dawno sobie dać spokój. A tak Paul Rodgers legenda muzyki rockowej
rozmienia się na drobne z połówką Queen.
Szkoda Rodgersa i Queen zresztą trochę też.
Pa
Obserwuj wątek
    • tasiorka Re: Nowe Queen 17.02.05, 14:39
      Super. To potwierdzone????? Beda w Polsce????? Ja bym pojechala!!! Bo kocham
      Queen i nawet na takie wcielenie bym sie wybrala!!!
      • tomash8 Re: Nowe Queen 17.02.05, 14:42
        q Pradze najbliżej ędą
    • parapluie Re: Nowe Queen 17.02.05, 15:25
      pomysł na ciekawy wątek! przeciez jest tylu artystów,którzy zarabiaja bo nie
      zyją;P np.taki 2pac "wydał" wiecej płyt po śmierci niż przed.A queenów
      wielbię,ale nie wiem czy poszłabym na ich koncert gdyby ktoś miał zastapic
      Frediego.
      • tomash8 Re: Nowe Queen 17.02.05, 15:30
        Ja myśle że gorzej byłoby gdyby Freddie powiedzmy za życia odszedł od zespołu i
        wtedy by go ktoś zastąpił, przecież skoro nie żyje to ciężko mieć pretensje do
        zespłu... to tak jak było w przypadku AC/DC czy Dżemu(chociaż z drugiej strony
        te zespoły w zasadzie nigdy nie przerwały działalności...). Poza tym o ile wiem
        to te koncerty odbędą się pod szyldem Queen + P. Rodgers...
        • klymenystra Re: Nowe Queen 17.02.05, 16:53
          tylko ze Queen to jednak Freddie sad nie wiem dokladnie, jak to jest z ta
          reaktywacja, ale ilu muzykow z pozostalej trojki gra z Rodgersem? mam wrazenie,
          ze Deacon mial sie wycofac...
          • ballbreaker Re: Nowe Queen 18.02.05, 09:43
            Deacon odpadl, zostali May i Taylor...

Mnie sie wydaje ze to dobrze, ze chlopaki postanowili wskrzesic ducha tej
            kapeli, to jedna z moich ulubionych, ale jednak nie powinni chyba korzystac z
            marki Queen do wypromowania sie, w koncu przez 20 lat to byla caly czas ta sama
            czworka muzykow. No ale nie krytykuje dopoki nie slyszalem, czekam z
            niecierpliwoscia zeby efekt tego mariazu uslyszec, a moze i zobaczyc, choc
            watpie zebym przekonal sie do uzywania przez nich nazwy Queen.

pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka